A Sasea Initiere – Ascensiunea

0

A Sasea Initiere – Ascensiunea

A sasea initiere

A sasea Initiere – Ascensiunea

„Fii credincios pana la moarte si iti voi darui cununa vietii” ~ Iisus

 

Cea de a sasea initiere este implinirea ascensiunii.

Devenirea unui Maestru Ascensionat.

In esenta aceasta initiere se face atunci cand adeptul si lumina monadei se contopesc pe planul fizic. Intreaga fiinta a adeptului incluzand corpul fizic si imbracamintea, se transforma in lumina.

In esenta, corpul fizic doar dispare si este inlocuit de Corpul de Lumina. In trecut ascensiunea insemna trecerea in lumea spirituala, acum exista o noua abordare mai avansata, din partea Ierarhiei Spirituale, aceea de a-i lasa pe Maestii Ascensionati sa ramana pe Pamant si sa-si continue serviciul.

Recent s-a acordat o dispensa care a facut ascensiunea un pic mai usoara, asa ca nu mai este necesar sa iti iei cu tine corpul fizic atunci cand te inalti. Aceasta este
alegerea adeptului.

Ascensiunea este atingerea starii de Christ. A deveni un Buddha perfect. A deveni un Maestru Spiritual in totalitate si o fiinta realizata, nu doar un suflet realizat.

Legea karmei nu mai are nicio autoritate asupra Maestrului Ascensionat.

Adeptul s-a contopit complet cu planul monadic al constiintei.

La a sasea initiere o persoana trebuie sa aleaga una din cele sapte cai de evolutie superioara pe care o va urma.

Fiecare Maestru Ascensionat trebuie sa faca o astfel de alegere in acest punct al evolutiei lor si anume pe ce cale vor servi in viitorul lor ajutor cosmic.

Cele sapte cai sunt urmatoarele :

1. Calea Slujirii Pamantului
2. Calea lucrului magnetic
3. Calea antrenamentului pentru a deveni Logos Planetar
4. Calea catre Sirius
5. Calea Razei
6. Calea pe care Logosul nostru se afla
7. Calea Absolute a Fiului

La sfarsitul acestui capitol voi elucida mai in detaliu din scrierile lui Djwhal Khul si Alice Bailey ce inseamna aceste cai.

Cand o persoana ascensioneaza, isi inlocuieste in totalitate in corpul de lumina.

Corpul de lumina este un corp pe care l-am creat din lumina pe care am manifestat-o de-a lungul tuturor incarnarilor noastre.

Este corpul in care Maestrul Ascensionat calatoreste incepand din acel moment.

Pentru a ascensiona, un adept trebuie sa-si echilibreze 51% din karma provenita din toate reincarnarile precedente. Majoritatea are o medie de 200-250 de vieti precedente.

O alta cerinta de ascensiune este ca o persoana sa isi finalizeze dharma sau misiunea pe Pamant.

Constientizarea ascensiunii este un sentiment de bucurie totala si iubire neconditionata, recunoasterea si realizarea ca esti Dumnezeu si toti ceilalti cu care te intalnesti sunt Dumnezeu umbland pe Pamant.

Este, de asemenea, o capacitate sa te exprimi pe orice plan al constiintei in orice moment, nu doar pe planul fizic.

Ascensiunea este abilitatea de a te materializa si de a te dematerializa atunci cand iti doresti. Este abilitatea de a materializa tot ceea ce ai nevoie si iti doresti imediat.

Ascensiunea este un sentiment de comunicare permanenta cu Dumnezeu si cu fratii si surorile intru Christos. Este o constientizare de a fi un slujitor al lumii. Este capacitatea de a comanda propiei vieti asa cum iti doresti. Este o abilitate de bilocatie si de a dobandi imortalitatea fizica.

Am auzit povesti interesante ale Maestrilor Ascensionati precum St.Germain care a trait 350 de ani sau Hermes-Thoth in Egipt care a trait peste 2000 de ani intr-un corp fizic.

Este, de asemenea, important sa realizezi ca acum pe Pamant noi ne intaltam sau coboram in fiecare zi.

Fiecare gand pe care il gandim, fiecare cuvant pe care il spunem, fiecare actiune pe care o realizam, mancarea pe care o mancam, felul in care ne petrecem timpul de creste sau ne scade vibratia.

Ascensiunea este o aparitie naturala pe care fiecare o va dobandi in final.

Este doar o chestiune de timp.

Ideea aici este de a scurta timpul necesar si astfel viitoarele reincarnari, prin aplicarea si concentrarea energiilor spre cresterea ta spirituala ca singurul scop al existentei.

Ego-ul negativ va incerca sa ne atraga pe cai iluzorii si pline de farmec, care, in realitate, nu duc unde vrem noi.

Un alt lucru foarte important de inteles in procesul ascensiunii este ca, deoarece, de fapt, nu exista timp si spatiu, exista pentru fiecare dintre noi ipostaza care deja s-a inaltat.

Una din cheile pentru a-ti accelera ascensiunea este sa chemi inapoi in prezent sinele inaltat, in cea de-a cincea dimensiune si sa il faci pe el sau pe ea sa fuzioneze cu aura ta.

Asta te va ajuta sa iti cresti vibratia catre nivelul de ascensiune.

Aceasta parte corpului tau spiritual care deja lucreaza la acele nivele ascensionale, asteapta rabdator pentru urmatoarele 6 corpuri sa ajunga la vibratia sa.

Vrea sa fuzioneze cu tine aici in etern, dar trebuie sa i se ceara sa faca asta, caci asta este Legea Cosmica.

 

Fragment din “MANUALUL ASCENSIUNII” de Dr. Joshua David Stone

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here