Activarea Inimii Sacre-CURS

0

Activarea Inimii Sacre-CURS

activarea inimii sacre-curs
ACTIVAREA INIMII SACRE-CURS

11,12,13 Decembrie 2017

Inclusiv Gradul de Instructor

 

Invitatie de la LIDIA BIRSAN

Va invit pe cei care doriti sa fiti un factor activ la sustinerea Lumii noastre prin VIBRATIA DIVINA A IUBIRII SACRE la acest Curs special care cuprinde invatarea unui SIMBOL UNIVERSAL si al unui ACORDAJ prin care se poate activa NECTARUL INIMII noastre SACRE.

Este vorba de o Tehnica prin care poti sa iti trezesti Fiinta de Lumina cea care iti da acces la tot ceea ce poti sa fii.

Deja Fiinta noastra se pregateste sa straluceasca ca un Soare in Timpul ce va veni cat de curand, marcat de inceputul unui alt Ciclu al Evolutiei, al unoi nou ritm de ASCENSIUNE care se intampla chiar acum.

Putem participa la aceasta minune care ni se intampla in toate felurile posibile stiute de fiecare: prin Rugaciune, prin Meditatie, prin sarguinta de a ne ridica continuu vibratia, nazuind neosteniti catre Lumina care ne cheama, prin a refuza caderea, sovaiala, adormirea de Sine si inertia, lucrand cu noi insine constienti de importanta trairii noastre vii, indumnezeite in fiecare clipa de dragostea fata de Creator si de magnifica Sa Creatie.

Cei care doresc pot adauga la toate acestea si TEHNICA ACTIVAREA INIMII SACRE sau TEHNICA ACORDARII LA SINE, o Tehnica considerata pana la inceputul acestui Mileniu ca o Tehnica Sacra si Secreta la care putini aveau acces pana acum.

Este o Tehnica Vibrationala care consta, asa cum am scris mai sus, in invatarea unui Simbol Cosmic si a unui Acordaj care sunt Cheile prin care poate fi activata INIMA SACRA, Inima de Taina a Inimii noastre Spirituale, al carei Altar se afla in interiorul unei Chakre cu 8 Petale care se afla ea insasi in miezul ANAHATEI, Chakra Inimii noastre Universale.

Un text stravechi din Upanisadele Indiene spune despre aceasta Inima Sacra, misterioasa si blanda, pe care toti o purtam in Taina Anahatei, a Inimii noastre profunde:

La fel de imens precum este acest Spatiu din Exterior,
Este si spatiul din Interiorul Inimii tale!
Cerul si Pamantul se gasesc in El,
Focul si Aerul, Soarele si Luna,
Fulgerul si Constelatiile,
Orice iti apartine aici, jos
Si tot ce nu este al tau,
Toate sunt adunate in acest mic Spatiu secret
din interiorul Inimii tale !

( Chandogya 8.1.2/3)

Efectele acestei Tehnici vizeaza IMBLANZIREA VIETII, Imblanzirea Evenimentelor dramatice inscrise mai mult sau mai putin in destinul fiecaruia dintre noi.

Intr-o Comunicare a Ingerilor se spune despre acest NECTAR AL INIMII SACRE ca daca nu ar exista, Viata in Manifestare ar fi atat de dura incat nici nu am putea-o gandi.

activarea inimii sacre -curs 2

Picatura cu picatura, acest NECTAR ar trebui sa se astearna in calea noastra facand lucrurile sa se intample mai bland, mai gingas, suportabil, dandu-ne in acelasi timp puterea de a ne adapta si de a ne regasi rapid forta de a merge mai departe.

Din pacate, Poarta Inimii noastre Sacre, ca atatea alte Porti de taina ale Fiintei care suntem, nefolosita constient nu se mai deschide larg asa cum a fost programata de Dumnezeu si Nectarul Divin nu se mai revarsa bogat pentru a-si face lucrarea.

Prin acest Acordaj puteti activa Poarta Sacrei Iubiri sa se deschida pentru voi si pentru oricine doriti, mai larg, in asa fel incat sa ne implinim karma, oricat de dramatica ar fi ea intr-un mod mult mai bland si mai suportabil.

Aceasta imblanzire se intampla si la nivel de caracter si de comportament ceea ce va avea drept consecinta imbunatatirea destinului si transformarea pozitiva, dorita a Vietii.

Vom face si Gradul de Instructor care va da capacitatea de a INITIA în maretia acestui Mister pe oricine doriti, ajutand astfel la îmbunatatirea trairii în Lumina de care avem nevoie mai mult ca oricând, TIMPUL PE CARE IL TRAIM.

Cursul costa 350 lei..

Se va tine in Bucuresti pe 11,12,13 Decembrie (Luni ,Marti, Miercuri), in fiecare zi de la ora 18 la 21.

Ii rog pe cei care mai doresc sa se inscrie in afara Listei pe care o am, sa ma anunte din timp pentru a putea pregati materialele necesare și Diploma de Instructor.

Cu drag, Lidia Birsan

activarea inimii sacre 3

Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here