Activități recreative care te ajută în menținerea greutății

0

Dacă dorești să pierzi în greutate, dar nu îți place să exersezi susținut, este timpul să faci anumite activități pentru a arde calorii într-un mod distractiv și fără să simți un efort deosebit.

Corpul nostru folosește calorii ca energie pentru a-și îndeplini toate funcțiile, de la digestie la a genera gânduri; Cu toate acestea, pentru a preveni să ajungem supraponderali, trebuie să facem mișcare. Atunci să o facem în mod distractiv.

Următoarele activități ne pot ajuta să ardem până la 300 de calorii în doar câteva minute. Profitați de oportunitatea de a le practica în timpul vacanței de vară:

  1. Frisbee. În mod ideal, practică timp de 80 de minute, fie pe plajă, fie pe de câmp. În plus, acest joc te va ajuta să interacționezi cu ceilalți membri ai grupului.
  2. Volei. Dacă reușești o concentrare a jocului pentru un timp de 80 de minute, vei elimina din grăsimea care s-a acumulat în corpul tău în ultimele luni de sedentarism.
  3. Călărie. Bucură-te de peisaj și de compania acestui animal maiestuos timp de 60 de minute. Vei întări abdomenul și vei arde grăsimi.
  4. Mersul pe jos. Dacă îl faci în același ritm timp de 60 de minute, te vei bucura de o mai bună sănătate cardiovasculară și îți veți menține trupul svelt. Fă asta într-o companie plăcută și relaxați-vă cu o conversație bună.
  5. Plantează copaci. Ai grijă de mediul înconjurător și antrenează-ți familia pentru a planta niște copaci. Făcând asta timp de 60 de minute, ardeți 300 de calorii!
  6. Badminton. Joacă timp de 60 de minute și tonifică-ți întregul corp. Efortul depus va trece neobservat.
  7. Joacă-te cu copiii tăi. Nu ai nevoie de nimic pentru a te bucura de compania copiilor într-un parc sau în curtea casei. Bucurați-vă de 50 de minute de hârjoneală.
  8. Sări coarda. Cu această activitate te vei distra și vei arde o mulțime de calorii timp de 50 de minute. Amintește-ți de copilărie și sări!
  9. Golf. Crezi sau nu, această activitate încurajează pierderea în greutate, mai ales prin deplasările la fiecare gaură timp de 45 de minute.
  10. Patinajul. Faceți-o într-un parc sau pe o pistă timp de 30 de minute, este o modalitate sigură și plăcută de mișcare și de a te concentra asupra propriilor gânduri.

În plus, a practica o activitate în aer liber aduce vitalitate, bună dispoziție și stimă de sine, deoarece dezvoltarea de endorfine favorizează reducerea stresului și oboseala.

Alege nu una, ci mai multe din aceste activități și asigură-ți o vacanță plină de distracție!

shanti spirit simbol 2

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here