Ai ADN Arcturian? – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli ce transmit Arcturienii despre cei ce au ADN Arcturian așa cum reiese din articolul „ADN-ul tău Arcturian și finalizarea transformării ∞Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Ai ADN Arcturian? Vezi cum finalizezi transformarea ∞Consiliul Arcturian 9D
Ai ADN Arcturian? Vezi cum finalizezi transformarea ∞Consiliul Arcturian 9D

ADN Arcturian și finalizarea transformării

Consiliul Arcturian 9D

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian și suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Suntem foarte norocoși să putem ajunge, în acest fel, la atât de mulți dintre voi. Oricât de mult vă place să primiți aceste mesaje de la noi, noi primim la fel de multă bucurie deoarece putem să vi le aducem.

Suntem pregătiți pentru a ajunge direct la fiecare dintre voi și sunteți cu toții pregătiți să ne primiți direct.

Categoric, vrem să știți asta. Vrem să știți că aveți puterea de a primi și de a traduce energia. Totuși, trebuie să stați în poziția potrivită pentru a face acest lucru. Asta înseamnă că trebuie să fiți dispuți să alocați timp pentru a vă relaxa și a vă deschide pentru a ne primi. Pe noi și transmisia noastră energetică. Trebuie să aveți răbdare cu voi înșivă și cu capacitatea voastră de a traduce, de a transforma acea energie în ceva.

Acum, la început, când ne primiți direct, s-ar putea să vă îndoiți că ne-ați primit, iar asta este ceva obișnuit. Acesta este un răspuns normal și natural la proces de channeling. Și, dacă aveți tendința de a vă îndoi de voi în alte domenii ale vieții voastre, atunci probabil că vă veți îndoi că puteți accesa channeling-ul cu adevărat atunci când acesta se întâmplă.

Și, vedem că se întâmplă pentru fiecare dintre voi ca parte a călătoriei voastre de ascensiune. Aveți atât de multe de descoperit despre voi înșivă și asta include descendența voastră Arcturiană. faptul că… aveți ADN Arcturian.

Toată lumea trece prin sistemul nostru stelar care se află în acest univers chiar acum. Majoritatea ființelor doresc să se întoarcă și să se „experimenteze” ca Arcturieni. Și fiecare dintre voi aveți ADN Arcturian.

Oracol
Cumpără Oracolul. CLICK pe imagine pentru detalii

Toți cei care sunt pe Pământ în acest moment au o conexiune cu sistemul nostru stelar și de aceea iubim atât de mult acel sentiment de conexiune cu voi.

Voi ne dăruiți un sentiment de totalitate, așa cum și noi vă dăm acest sentiment.

Vrem să știți că piesele de puzzle ce vă arată cine sunteți cu adevărat vor continua să se așeze la locul lor, pe măsură ce vă continuați călătoriile.

Este inevitabil să recunoașteți cine și ce sunteți cu adevărat și, din moment ce cine și ceea ce sunteți cu adevărat este Sursa și Sursa este totul, veți înțelege la un moment dat că sunteți totul și toți cei pe care îi experimentați. Iar când acceptați acest lucru pe deplin, vă puteți relaxa și vă puteți deschide mai mult, astfel încât să experimentați aspectele voastre pe care doriți să le experimentați, în timp ce doar acceptați și recunoașteți părțile din voi pe care nu sunteți interesați să le experimentați la un moment dat.

Nu trebuie să fiți la fel ca membrii familiei voastre, ca oamenii din comunitatea voastră sau ca oamenii din țara voastră. este suficient să fiți unici. Ajungeți să fiți cine alegeți să fiți și știm că aspectul vostru care suntem noi este un aspect care vă place să îl experimentați. Vreți să aveți activat ADN-ul Arcturian. Vreți acele amintiri din vremurile voastre în sistemul nostru stelar, iar noi suntem aici pentru a vă ajuta.

Aceasta este ceea ce vă ajutăm să faceți, în timp ce vă ajutăm să trăiți o viață mai bună acolo, pe Pământ, pe măsură ce evoluați și urcați în Sinele vostru din a cincea dimensiune.

Și în poziția de Sine în a 5-a dimensiune, nu veți simți nicio separare între cine sunteți voi și cine suntem noi. Acesta este unul dintre cele mai magnifice aspecte ale schimbării conștiinței care se află asupra voastră chiar acum și care va continua până când vă veți cunoaște pe voi înșivă ca pe Sinele vostru superior, un colectiv de ființe care se reunesc pentru a forma un sine întreg și gigantic.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „ADN-ul tău Arcturian și finalizarea transformării ∞Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton”

– realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here