Aveti Incredere in VOI – Consiliul Arcturian 9D

0

“Salutari! Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu toți.

Am trimis spre voi energia pe care ați cerut-o, energia care vă va sprijini tot timpul în care ați hotărât să rămâneți în a patra dimensiune. Știm că de multe ori vă simțiți blocați acolo, ca și cum tot ceea ce puteți face este să așteptați să se întâmple ceva mare, astfel încât să puteți începe să trăiți viețile voastre ca ființe din a cincea dimensiune. De asemenea, știm că aveți mai multă putere, mai multă creativitate și mai mult acces la o energie cu frecvență mai mare decât ați avut vreodată ca ființe în a treia dimensiune.

Dar, mulți oameni încă au impresia că trebuie să trăiască tot restul timpului de tranziție într-un mod tridimensional.

VOI nu!

Nu sunteți prinși în nimic și puteți începe să vă bucurați de ceea ce aveți acces ca ființe a celei de a patra dimensiuni. Încă vă mai puteți crea o viață frumoasă în timp ce așteptați schimbarea. Călătoriile voastre nu sunt limitate energetic în nici un fel, și totuși, ele sunt încă limitate de mintea voastră.

Cu cât privești mai mult viața printr-o lentilă logică și rezonabilă, cu atât mai mult va continua să apară identică cu viața pe care ai trăit-o. Acum, vă putem da acces la toată energia pe care o chemați, dar tot trebuie să aveți suficientă încredere în VOI pentru a face ceva cu ea. Vrem să știți cât de semnificativ este faptul că sunteți deschiși la primirea acelei energii și vă dorim să înțelegeți cât de multă putere aveți ca ființe creatoare AICI și ACUM.

Nu trebuie să așteptați ca corpurile voastre luminoase și abilitățile voastre în cea de-a cincea dimensiune să fie capabile să creeze o realitate minunată pentru voi și pentru restul omenirii. Acest lucru nu trebuie să fie un șablon pentru voi. Poate fi o experiență frumoasă și minunată de creștere pe care ați dorit dintotdeauna să o experimentați și puteți trăi fără limitări. Puteți experimenta tot ce este mai bun din ceea ce viața are de oferit chiar ACUM.

Suntem Consiliul Arcturian și ne bucurăm de legătura cu voi! “

Articolul in limba engleza a aparut pe site-ul: http://danielscranton.com/

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here