Acasă Blog

Cum îți găsești Scopul, misiunea Vieții tale- Consiliul Arcturian 9D

Îți propun să afli cum poți să îți găsești scopul și misiunea în viață, așa cum reiese din articolul „Cum să-ți găsești scopul, misiunea vieții tale” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Scopul și misiunea Vieții tale
Scopul și misiunea Vieții tale

Cum să-ți găsești scopul, misiunea vieții tale – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem foarte dispuși să ne răspândim cât de departe putem ajunge pentru a atinge cât mai multe ființe din această galaxie și din acest Univers. Și asta deoarece, ne place atât de mult să creăm conexiuni.

Simțim că mai multe bucăți din noi înșine se fixează atunci când ne conectăm cu orice ființă din acest univers.

Căutăm în mod constant ființe și colectivități noi cu care să ne conectăm și, ca rezultat, creștem exponențial.

Ne bucurăm de experiența unora mai mult decât a altora, la fel ca și voi.

Alegem unde dorim să ne concentrăm energia, la fel ca unii dintre voi.

Unii dintre voi aleg în mod conștient, iar alții aleg din obișnuință, obligație sau sentimentul că veți obține ceva din focusul asupra învățăturilor unei persoane sau a informațiilor pe care le împărtășește aceasta cu voi.

Uneori veți merge la o slujbă care nu vă place, zeci de ani, pentru că o vedeți ca pe un mijloc pentru a ajunge la un scop.

Iar de cele mai multe ori, acel scop final este salariul, desigur.

Calatorie pe Arcturus - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Liberul vostru arbitru este important.

Odată ce aveți suficiente experiențe din lumea voastră și despre oamenii, locurile și activitățile de pe ea, nu ar fi înțelept atunci să alegeți în mod conștient asupra cărui aspect sau lucru vă acordați atenția și spre ce vă concentrați energia?

Nu are mai mult sens să vă conectații cu cei care vă dau senzația că o parte din voi se aliniază, se echilibrează?

Mulți dintre voi ne întrebați despre misiunea voastră, despre scopul vostru acolo pe Pământ, iar noi vă spunem acum că, dacă nu sunteți aliniați cu Sinele vostru adevărat, autentic, nu veți face niciodată ceva ce vă va oferi acel sentiment de satisfacție. Și acel sentiment că ați realizat ceva important.

Dacă vreți să fiți de folos, trebuie să începeți cu voi înșivă.

Nu există o linie care să fie trasată între conceptul de serviciu față de sine și serviciul față de ceilalți; acestea sunt amestecate și împletite împreună. Dacă începeți prin a vedea unde vă încadrați, atunci va fi mult mai ușor să-i ajutați pe ceilalți, pentru că veți aduce întregul Sine la acea interacțiune.

Vă încurajăm să vă uitați la viețile voastre chiar acum și să vă întrebați dacă sunteți fideli vouă înșivă sau dacă există vreun alt motiv pentru care faceți ceea ce faceți. Punându-vă atenția pe ceea ce spuneți și pe oamenii cu care vă asociați.

Aveți atât de multă varietate de unde puteți alege, iar atunci când vă folosiți liberul arbitru în mod corespunzător și alegeți în mod conștient, obțineți rezultate mult mai bune.

Vrem doar să fiți fericiți și vrem să fiți împliniți. Vrem să vă simțiți întregi și să aveți un sens al scopului, iar pentru asta începeți cu voi întrebându-vă ce doriți cu adevărat să faceți și cum doriți să fiți în orice situație dată.

Calator in infinit - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Fiți sinele vostru autentic și totul se va fructifica, în comparație cu situația în care vă prefaceți că sunteți cineva sau ceva ce nu sunteți de fapt și acționați din acea stare de a fi și acea vibrație.

Dacă după ce ați primit acest mesaj, încă nu sunteți sigur cine sunteți, cine vreți să fiți, ce vreți să faceți și așa mai departe, doar închideți ochii, liniștiți-vă mintea, chiar dacă durează mult timp să faceți asta, și asteptați. Ceva va veni la voi și atunci trebuie doar să aveți încredere în acel ceva și să îl urmați.

Categoric, și voi puteți experimenta acea expansiune devenind mai mult ceea ce sunteți cu adevărat, prin toate activitățile și asocierile voastre de zi cu zi, iar atunci când o veți face, veți fi atât de aproape de noi și de vibrația noastră!

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

Traducere din engleză a articolului „Cum să-ți găsești scopul, misiunea vieții tale – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 
 

 

2

Respirația conștientă – Cum schimbi totul în viață – Channeling Thymus

Îți propun să afli cum schimbi totul în viață, folosind respirația conștientă, așa cum reiese din articolul „Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞ Thymus – Colectiv de maeștrii Ascensionați”, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Respirația conștientă - Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞Thymus: The Collective of Ascended Masters, channeling de Daniel Scranton
Respirația conștientă – Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞Thymus: The Collective of Ascended Masters, channeling de Daniel Scranton

Respirația conștientă – Cum schimbi totul în viață – Channeling Thymus

„Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul de maeștri ascensionați.
Știm că folosiți multe tehnici diferite și că aveți multe abordări diferite ale spiritualității voastre și vrem doar să vă reamintim cât de simplu și ușor poate fi să creșteți spiritual și să ajungeți la următorul nivel al conștiinței voastre.

În respirația conștientă, aveți capacitatea de a încetini totul, inclusiv mintea. Cu respirația controlată, care este un alt cuvânt pentru respirația conștientă, accesați potențialele, deschideți porțile și permiteți vindecarea să aibă loc în corpul fizic.

Stiinta ocultă a respiratiei
CLICK pe carte pentru detalii

Vă este foarte ușor să vă ridicați vibrația pur și simplu acordând atenție respirației și o puteți face în timp ce faceți orice altceva pe care îl faceți pe parcursul zilei.

Puteți respira mai conștient în timp ce măncați, în timp ce vorbiți, în timp ce mergeți și în timp ce conduceți. Veți observa cât de sus puteți obține vibrația în timp ce stați și vă uitați la televizor sau la un videoclip pe computer.

Nu trebuie să alocați mult timp pentru a fi mai conștienți de respirația voastră. Trebuie doar să continuați să setați intenția de a acorda mai multă atenție, cât de superficială sau cât de adâncă este respirația voastră, în orice moment dat și cu orice activitate la care participați de-a lungul zilei.

Puteți inspira direcționând în anumite locuri din trup, menținând intenția de a trimite aer și energie în acel loc din corpul fizic. Puteți stabili orice intenție pentru respirația voastră conștientă și puteți respira cu intenția de manifestare a acelei dorințe.

james Nestor Respiratia
CLICK pe carte pentru detalii

Este cel mai simplu mod prin care oricine poate să fie mai „în ton” cu spiritul. Puteți accesa idei inspiraționale în timp ce respirați conștient. Puteți renunța la gândurile și convingerile care nu vă mai servesc prin respirație conștientă. Le puteți sufla, literalmente, cu expirația.

Cu siguranță îți poți îmbunătăți sănătatea generală și poți mișca atât de multă energie în corpul tău și tot ce trebuie să faci este să acorzi mai multă atenție respirației.

Este atât de simplu și îți poți simplifica viața făcând din aceasta o practică zilnică obișnuită. Și acordând atenție modului în care te simți când respiri în mod conștient, mai mult ca sigur că o vei face din nou și din nou și este mai puțin probabil să ai nevoie de memento-uri.

Puteți crea conexiuni și deschide portaluri cu respirație conștientă.

Puteți descoperi ceva nou. luminos și profund în interiorul vostru și, cu siguranță, vă veți conecta mai mult cu momentul prezent, cu corpul și cu centrul inimii, doar inspirând și expirând conștient. Spre deosebire de atenția pe care o acordați, în genera,l acțiunii respective care este, de obicei, involuntară.

Peter Deunov - Respiratia
CLICK pe carte pentru detalii

Alegeți să respirați și veți alege o cale care că aduce mai aproape de tot ceea ce doriți în viață și de tot ceea ce vă doriți ca ființe umane în evoluție spirituală.

Asta-i tot pentru acum.

Noi suntem Thymus.

Suntem colectivul de maeștri ascensionați și suntem mereu printre voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞ Thymus – Colectiv de maeștrii Ascensionați” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 

 

 

2

Cele mai puternice abilități ale tale – Consiliul Arcturian 9D

Îți propun să afli care este modul de a ascensiona așa cum reiese din articolul „Cele mai puternice abilități ale tale ∞ Consiliul Arcturian 9D”, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Cele mai puternice abilități ale tale - Consiliul Arcturian 9D
Cele mai puternice abilități ale tale – Consiliul Arcturian 9D

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Continuăm să ne bazăm pe capacitatea noastră de a simți și de a simți pentru a ști de ce ați putea beneficia cel mai bine de acolo pe Pământ.

Aveți capacitatea de a face acest lucru și cu voi înșivă și cu ceilalți din viața voastră. Aveți capacitatea de a ajuta atât de mulți oameni și de a ajuta atât de mult prin această dorință de a simți ce este de fapt necesar într-o situație.

CLICK pe carte pentru detalii

În același timp, trebuie să fiți atenți la propriile sentimente, la senzațiile care apar în interiorul vostru, pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie, pentru a fi versiunea optimă care doriți să fiți și, în cele din urmă, pentru a ascensiona cu cea mai mare ușurință și bucurie posibilă.

Dacă vă ignorați sentimentele, senzațiile pe care le primiți, atunci ignorați mesajele care vin de la ghizii voștri, de la sinele superior,de la  suprasufletele voastre, de la Univers, de la Sursă.

Dacă există o modalitate foarte precisă de a rezuma ce este schimbarea conștiinței, acel rezumat ar fi că treceți de la orientarea pe minte la centrarea pe inimă.

Iar inima este legată de simțire; totul este despre a simți, în timp ce mintea este despre a descoperi lucruri, a gândi la trecut, la viitor. Evident, poate fi folosită în mod corespunzător pentru a vă concentra. O minte bine antrenată vă dă focusul în direcția în care este cel mai bine pentru voi și, prin urmare, este o practică bună pentru a fi atenți la gândurile voastre, dar apoi să recunoașteți că gândurile sunt indicatoare. Și ele vă îndreaptă în direcția sentimentelor, a vibrației voastre.

Și, pe măsură ce acordați mai multă atenție celor ce se întâmplă în interiorul vostru, celor ce simțiți, senzațiilor din corpul vostru, în detrimentul a ceea ce gândiți despre o situație, atunci veți beneficia foarte mult.

De asemenea, veți putea să înaintați mai profund alături de alți oameni. Nu numai că îi veți putea ajuta, dar veți putea să vă conectați cu ei, să simțiți compasiune pentru ei și să-i vedeți ca fiind reflecțiile voastre.

Întotdeauna există ceva ce vă aduce o persoană și trebuie să recunoașteți că, acel ceva, este și în voi.

Nu există o interacțiune fără rost în Univers. Totul te îndreaptă către voi, către acea realitate interioară pe care o aveți, unde simțiți și unde simțiți ce se întâmplă cu adevărat.

CLICK pe carte pentru detalii

Noi nu mai avem trupuri, dar încă putem simți. Este mai ușor pentru noi acum decât era când aveam corpuri fizice și, prin urmare, înțelegem prin ce treceți pe măsură ce vă schimbați și sunteți eliberați de gândurile voastre, ideile, convingerile și tendința de a vă concentra asupra trecutului si viitorului.

Vă simțiți mai bine; asta este ceva ce vrem să vă oferim și vouă.

Sunteți din ce în ce mai buni la simțire.

Sunteți din ce în ce mai sensibili ca indivizi și ca grup colectiv și asta vă servește foarte bine tuturor, indiferent de ce simțiți acum.

Imbratișați toate acestea.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu tine.”

 

Traducere din engleză a articolului „Cele mai puternice abilități ale tale ∞ Consiliul Arcturian 9D” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

 

 

2

Oamenii din toate liniile temporale, universurile și realitățile – Consiliul Arcturian 9D

Îți propun să afli care este modul de a ascensiona așa cum reiese din articolul „Oamenii din toate universurile, realitățile și liniile temporale ∞ Consiliul Arcturian 9D”, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

toate universurile, realitățile și liniile temporale
Toate universurile, realitățile și liniile temporale.

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Adunăm suficiente date pentru a sprijini toți oamenii pe toate liniile temporale, în toate realitățile, universurile și liniile temporale.

Am lărgit sfera ajutorului pe care îl oferim în acest moment pentru a include acei oameni care nu există în realitatea voastră percepută, pe cronologia voastră sau în universul vostru chiar acum.

Vrem să înțelegeți cât de important este acest lucru, deoarece toate versiunile voastre beneficiază de asistență din partea noastră.

Nu doar creșteți ca indivizi care se află în corp fizic acum. Chiar și versiunile trecute și viitoare ale voastre vă ajută să evoluați și să ascensionați.

Prin urmare, puteți lua greutatea lumii de pe umerii voștri.

Vă puteți relaxa mai mult acum știind că evoluția voastră este un proces natural. Nu trebuie să fie o luptă. Nu trebuie să includă trecerea printr-o serie de încercări și necazuri. Totul poate fi destul de neted și ușor.

Calator
Click pe carte pentru detalii

Pe măsură ce începeți să înțelegeți că evoluția conștiinței este inevitabilă și că aduce beneficii tuturor ființelor din toate universurile și toate liniile temporale, puteți accepta și ideea că nu trebuie să faceți nimic în acest moment. Nu trebuie să vă dovediți demnitatea pentru a urca.

Da, ești acolo pentru a ajuta, dar ajutorul pe care îl aduci altor oameni este prin ridicarea conștiinței tale; nu prin îndeplinirea sarcinilor.

Acum, pe măsură ce ne-am concentrat asupra acestor alte versiuni ale voastre, am ajuns să apreciem această conștiință colectivă umană pe care o abordăm în această clipă prin prezenta transmisie.

Suntem foarte impresionați de creșterea și evoluția voastră; știm că transmisiile noastre de energie au ajutat, dar există și mulți alți profesori minunați care vă sprijină să vă ridicați vibrația și să deveniți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat.

Voi sunteți deja sinele voastre din a cincea dimensiune și în fiecare moment al fiecărei zile recunoașteți acest adevăr și renunțați la ideile, gândurile, convingerile și energiile blocate care vă împiedică să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind adevăratul vostru Sine.

Imaginați-vă că vă este foarte cald. Chiar fierbinte. Este o zi deosebit de caldă și umedă și purtați mai multe straturi de îmbrăcăminte, inclusiv unele destul de groase. Modul în care unii oameni reușesc să se răcorească este să înceapă procesul de construire a unui aparat de aer condiționat de la zero.

În fapt, modalitatea cea mai ușoară și cea mai rapidă este să îndepărtezi doar straturile suplimentare de îmbrăcăminte.

Asta vă spunem chiar acum.

Acesta este cazul evoluției voastre spirituale.

Nu trebuie să fie greu și nu trebuie să faceți asta în cele mai dificile moduri.

Nu trebuie să vă dovediți că sunteți deștepți sau capabili să descoperiți cum să construiți un aparat de aer condiționat sau orice altceva, de la zero.

Luați calea ușoară și faceți un scop din a vă conecta în mod conștient cu toate celelalte Sine și cu ceea ce primesc ele în acest moment, cu ceea ce au reușit să realizeze în ceea ce privește vibrația lor. Conștientizați că, de asemenea, îi ajutați pe fiecare dintre ceilalți.

Unul dintre acesti ceilalti… ești chiar tu.

Oracolul lui Metatron
CLICK oe Oracol pentru detalii

Sunteți întotdeauna sprijiniți, indiferent de cum ar arăta și simplul fapt că primiți această comunicare chiar acum, vă ajută… pe voi înșivă, pe toți semenii voștri și pe toți ceilalți Voi de-a lungul multiversului și din toate liniile temporale.

Acesta este un moment minunat pentru a fi vii și în corpuri umane pe Pământ, datorită întregului ajutor și a transformării care va urma.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu Voi.”

Traducere din engleză a articolului „Oamenii din toate universurile, realitățile și liniile temporale” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

 

 

2

Nimeni nu este obligat sa Moara – Cartea Alba de Ramtha

Fragment din Cartea Alba de Ramtha

Fragment din Cartea Alba de Ramtha

Ramtha: Nimeni nu este obligat să moară. Muriţi doar dacă sunteţi convinşi că veţi muri. Insă nu este nevoie ca trupul să moară. Dumnezeii care l-au creat, nu l-au proiectat să funcţioneze doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ei l-au conceput să trăiască de pe urma funcţiilor glandelor sale, şi nu ale organelor. Şi, prin secreţia de hormoni de la aceste glande, corpul a fost conceput să trăiască sute de mii de ani şi să nu îmbătrânească niciodată. In acest fel au fost programate structurile sale celulare. Cu doar puţin timp în urmă în istoria voastră, entităţile trăiau mii de ani.

Moartea nu reprezintă decât sfârşitul corpului, dar nu şi al sinelui-personalitate. Insă, prin atitudinile sinelui-personalitate, forţa vitală este degradată, iar corpul ajunge la starea care a ajuns să fie numită moarte.

Corpul face numai ceea ce i se cere. Sufletul, care se afla lângă inima voastră fizică, conduce întregul trup, prin intermediul structurii sale emoţionale. Sufletul este cel care face ca hormonii să fie secretaţi în corp, pentru ca întruparea să poată menţine viaţa. Sufletul nu face asta de unul singur, ci sub directivele atitudinilor şi al proceselor voastre de gândire. Din cauza atitudinilor pe care le aveţi aici, după pubertate hormonii încetează să mai fie creaţi. După ce aceştia nu mai sunt creaţi, în organism se secretă un hormon al morţii şi întreg corpul începe să se deterioreze, să îmbătrânească şi să moară. Hormonul morţii este secretat în corp, deoarece trăiţi în sentimente de vină, de judecată de sine şi frică de moarte. Pentru voi, frumuseţea se referă în întregime la aspectul tinereţii si nu la caracterul unei fiinţe. Voi anticipaţi moartea, prin achiziţionarea unui loc unde să fiţi îngropaţi. Vă faceţi asigurări pentru a vă proteja averea, în caz că vă îmbolnăviţi sau vă accidentaţi. Faceţi tot ce vă stă în putere pentru a grăbi îmbătrânirea şi moartea întrupării voastre, deoarece o aşteptaţi negreşit.

Corpul este doar un slujitor, un instrument al gândurilor colective. Este o creaţie magnifică, cel mai rafinat instrument din câte există. Insă el nu a fost creat să aibă o minte proprie. A fost creat special să fie un slujitor şi va trăi doar atât cât îi permiteţi să o facă. Dacă acceptaţi conceptul de îmbătrânire ca pe o realitate – aşteptându-vă ca trupul să se deterioreze şi să moară – sau nu vă acordaţi iubire de sine şi fericire, corpul se va stinge treptat şi va muri.

Stii că, exact în această clipă poţi opri complet timpul şi poţi trăi în eternitatea acestui Acum, dacă alegi asta, căci oare timpul este doar o iluzie? Cine a văzut cum arată timpul? Trăiţi într-o mare ipocrizie, întrucât refuzaţi să credeţi în nevăzut, însă veneraţi timpul şi sunteţi sclavii săi.

(Cartea Alba de Ramtha)

Gasesti cartile lui Ramtha la:

In interiorul vostru, chiar în locul în care vă găsiţi, voi aveţi puterea de a reveni la vârsta tinereţii şi de a trăi pentru totdeauna. Cum? Pur şi simplu, prin atitudinea pe care o adoptaţi. Dacă nu vreţi ca trupul să îmbătrânească şi să moară, schimbaţi-vă atitudinea. Lăsaţi ca această atitudine să afirme că trupul va trăi pe vecie – şi aşa va fi! Indepărtaţi din viaţa voastră toate lucrurile care sprijină ideea morţii – iar trupul nu se va stinge niciodată. Să nu întrebuinţaţi niciodată cuvântul „bătrân”. Adăugaţi în vocabularul vostru cuvântul „veşnic”. Nu vă mai sărbătoriţi zilele de naştere, căci asta nu face decât să valideze procesul de îmbătrânire. Dacă vă face plăcere să vă serbaţi data de naştere, sărbătoriţi-o, însă inversaţi numărătoarea anilor şi întineriţi cu câte un an. Dacă nu te aştepţi să mori, moartea nu te va vizita.

Traiti mereu în prezent. Să nu acceptaţi niciodată alt viitor decât acest Acum. Momentul de acum va dura o veşnicie, dacă îi permiţi să o facă. Să nu vă gândiţi niciodată la cât timp veţi trăi, căci voi aveţi viaţă veşnică. Gândiţi-vă la eternitatea corpului vostru – şi el va fi etern. Pur şi simplu, aşa stau lucrurile.

Iubiţi-vă pe voi înşivă. Binecuvântaţi-vă trupul. Vorbiţi cu sufletul – stăpânul fiinţei voastre – şi comandaţi-i să elibereze enzimele tinereţii şi o va face. Convingeţi-vă de faptul că trupul poate trăi pentru totdeauna. Şi cum va face să trăiască mereu? Spunându-i să o facă.

Nemurirea poate fi dobândită doar atunci când este înlăturată credinţa în moarte. Această parodie numită moarte ar putea fl eliminată din viaţa tuturor oamenilor, dacă aceştia nu ar mai trăi în viitor sau în trecut, ci în eternitatea acestui Acum – şi dacă dorinţa de viaţă ar fi mai mare decât perspectiva morţii. Aceasta va fl eliminată în anii ce vor urma, căci timpul va înceta să mai existe, iar aceste cunoştinţe vor deveni o realitate vie pentru flecare persoană de pe această planetă. Atunci moartea va deveni un nimic lipsit de sens.

Fragment din Cartea Alba de Ramtha

 

Gasesti cartile lui Ramtha la:

*

Vezi si Articolul Omul, Entitate Energetica

2

Modul de a te vindeca – Consiliul Arcturian 9D

Îți propun să afli care este modul de a te vindeca așa cum reiese din articolul „Vindecă-te pe tine însuți, pe toți ceilalți și schimbă-ți conștiința ∞ Consiliul Arcturian 9D”, channeling de Daniel Scranton. Găsești articolul original AICI.

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.
Continuăm să facem cercetările noastre despre umanitate, pentru că ne place să vă ajutăm și pentru că ne place să vă cunoaștem mai bine.

Modul de a te vindeca. Vindecă-te si vindecă-i pe alții

Modul de a te vindeca
Modul de a te vindeca? Vindecă-te pe tine însuți, pe toți ceilalți și schimbă-ți conștiința ∞ Consiliul Arcturian 9D

 

Înțelegem că acesta poate fi un lucru pe care toți îl faceți uneori, în mod subconștient, dar vă sfătuim să o faceți și conștient.

Nu priviți totul și pe toți ceilalți doar ca aducându-vă un fel de oglindă pe care să o țineți ridicată și nu-i priviți doar ca pe profesorii voștri care vă arată ceea ce trebuie să înțelegeți mai bine.

Vedeți-le ca exemple pentru ceea ce există în interiorul vostru și pentru ceea ce ați putea fi. Și vorbim despre asta atât din perspectiva pozitivă, cât și din cea negativă.

Deci, dacă vedeți pe cineva care are foarte mult succes și are tipul de viață interesantă pe care o doriți, trebuie să veînțelegeți că vi se arată acel exemplu ca o posibilitate de a trăi acea viață.

Dacă vă uitați la acea persoană și vă întrebați cum de a fost atât de norocoasă, sau cine trebuie să fi fost părinții acesteia pentru a le oferi o viață atât de perfectă, vă sfătuim să scapați de idee.

CLICK pe carte pentru detalii

Ei sunteți voi, existenți într-un corp diferit și nu trebuie să ajungeți acolo unde sunt ei prin aceeași serie de pași.

Deci, nu trebuie să vă spuneți o poveste despre cum nu ați obținut aceleași avantaje pe care le-au avut ei. Nu trebuie să vă spui că nu aveți cum să trăiți un astfel de stil de viață din cauza antecedentelor personale.

În schimb, vreți să vă spuneți: „Dacă este posibil pentru acel aspect al Sursei, atunci este posibil și pentru mine, pentru că și eu sunt un aspect al Sursei”.

Când vedeți pe cineva, sau auziți despre cineva, care a făcut ceva aparent groaznic și, posibil, continuă să facă lucruri groaznice, aceasta este, de asemenea, o alegere care există în voi și este o alegere cu care trebuie să faceți pace.

Trebuie să faceți pace cu întunericul, pentru că nu poate exista doar în afara voastră, nu în acest univers holografic.

Acesta este motivul pentru care punem întotdeauna accent pe iertare și compasiune.

Nu este de dragul lor; este de dragul vostru. Este în beneficiul vostru.

Toți cei pe care îi întâlniți și tot ceea ce vedeți, auziți și cunoașteți, vă pot da beneficii, deoarece sunt o altă piesă a puzzle-ului care sunteți.

Și dacă puteți să-i accepțați ca atare și să-i puneți la locul lor, atunci puteți deveni întregi.

Dar atunci când negați ceva care există în interiorul vostru, rămâneți fragmentați, vă diminuați puterea și vădiminuațicapacitatea de a deveni adevăratul vostru sine.

Este timpul ca voi să renunțați la iluzia separării, să încetați să jucați acel joc de victimă și făptuitor, noi împotriva lor, întunericul împotriva luminii și așa mai departe.

Este vorba despre a aduce totul împreună în interiorul vostru, un întreg armonios și să iubiți fiecare parte din voi.

Acesta este modul de a te vindeca pe tine și pe ceilalți. Acesta este modul de a veni împreună ca un colectiv unificat care poate decât să vă schimbe conștiința pe acea planetă frumoasă a voastră.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

Traducere din engleză: Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

 

 

2

Energizarea apei

Energizarea apei

Ceva ce puteți face oricând pentru a energiza apa pe care o beți, o folosiți la gătit sau orice altceva chiar mai benefic pentru dvs. este să o încărcați cu un mesaj frumos și iubitor.

Există multe moduri de a face acest lucru. Poți să-ți folosești Sword Fingers (Degetele Sabie) palmele mâinilor sau să o faci direct din inimă.

Energizarea apei
Energizarea apei

Pur și simplu închideți-va ochii, puneți-vă un Zâmbet pe față pentru a porni motorul interior al iubirii și vizualizați un soare strălucitor, auriu, care strălucește în mijlocul universului.

Imaginati-va o rază de lumină aurie trăgând ca o săgeată de la acest soare direct în inima voastră.

CLICK pe carte pentru detalii

Acum direcționați acea energie a inimii, acea iubire necondiționată din inima voastră prin mâinile sau inima voastră direct în apă și încărcați-o cu un mesaj frumos. Mesajul poate fi acela de a face ca apa să vindece, de a elimina durerea. Poate fi un mesaj de sănătate perfectă sau pace perfectă sau orice mesaj pe care îl alegeți.

În cele din urmă, în inima voastra stiti că mesajul vostru energetic puternic umple acum fiecare atom al apei pentru a vă aduce beneficii. Vouă sau oricui altcineva care intră în contact cu acea apă.

***

Bonus:

Master Chunyi Lin’s Qigong Technique – Sword Fingers to Remove Energy Blockages

 

Recomandare:

Citeste articolul „37 cărți pentru Sufletul tău – Vindecarea corpului începe la nivelul sufletului

2

Contribuția din Lira la energiile Portalului 22-2 – Consiliul Arcturian 9D

Contribuția Liranilor la energiile Portalului 22-2 ∞ Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton. Găsești articolul original AICI.

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Lucrăm cu umanitatea de la bun început, dar am stat foarte mult în culisele ofertelor noastre de asistență.

Alții din sistemele stelare ale galaxiei noastre au ajutat destul de mult omenirea și, uneori, acest ajutor a devenit tipul de interferență care v-a îndepărtat capacitatea de a evolua în mod natural în ființele ce veți deveni în cele din urmă.

Dar nu vă faceți griji, pentru că ajutorul este pe drum.

Contribuția din Lira la energiile Portalului 22-2

energiile portalului

Liranii ne-au dat permisiunea de a împărtăși cu voi energiile pe care le oferă pentru portalul din 22 februarie. Energiile trimise de Lirani sunt pentru a vă ajuta pe toți să eliberați traumele pe care le-ați experimentat în Lemuria și toate traumele provocate de anumite ființe extraterestre.

Aceste energii sunt extrem de importante în experiențele de contact viitoare pe care le veți avea toți, individual sau colectiv.

Prin urmare, suntem foarte fericiți de această ofertă din partea Liranilor, deoarece aceștia iau din nou inițiativa de a ajuta umanitatea să crească și să evolueze, dar nu se amestecă la modul evident.

Ei nu interferează total deoarece aceste energii nu fac totul în locul vostru.

Ei vă sprijină în eliberarea propriei traume.

Ei creează un spațiu, un container, în care acest lucru se poate întâmpla și vă ajută să vă activați entuziasmul pentru contactul cu ființele extraterestre.

Liranii vor, de asemenea, să știți că energiile vă vor oferi activări ale ADN-ului Liran.

Și așa, pe măsură ce vă continuați călătoriile de ascensiune, observați că tot ceea ce a fost făcut vreodată omenirii va fi vindecat.

Va fi inversat; veți primi de zece ori în pozitiv tot ceea ce vi s-a proiectat în negativ.

CLICK pe carte pentru detalii

Acum, nu vrem să ne jucăm cu nici un tip de mentalitate de victimizare aici, așa că vrem doar să vă reamintim că tot ceea ce s-a întâmplat vreodată omenirii a fost să vă ofere o experiență unică, o experiență pe care ați ales-o înainte de a vă naște. În fiecare încarnare.

Prin urmare, nimic nu a mers rău vreodată acolo pe Pământ și nu sunteți pe o planetă de tip închisoare. Nu sunteți controlați tot timpul. Da, anumite limitări trebuiau puse în aplicare, astfel încât să puteți avea toți experiențele pe care v-ați dorit să le aveți.

Și trebuia să existe unii care să joace acel rol pentru tine, iar acele ființe caută acum să schimbe toate acestea și să ajute efectiv.

Liranii nu au avut niciodată intenția de a face rău.

Multe dintre ființele care au interferat cu dezvoltarea normală și naturală a conștiinței voastre nu au intenționat niciodată să facă vreun rău.

Dar, la fel ca voi, au trebuit să aibă anumite experiențe care să-i ajute să crească, iar uneori a fi răufăcător neintenționat din povestea altcuiva este o experiență pe care un suflet dorește să o aibă.

Încă o dată, observați că nimic nu merge vreodată rău acolo și că nu există greșeli.

Veți continua călătoria de ascensiune fără nicio interferență și doar cu ajutorul prietenilor voștri din alte sisteme stelare care vă iubesc și care se simt responsabili pentru voi.

Sperăm că acest lucru vă va aduce puțină mângâiere și vă va ajuta să vă relaxați, astfel încât să puteți primi beneficiul total al acestor energii ale portalului 2-22, energii care sunt acum alături de voi și vor continua să vă fie alături pe tot parcursul lunii februarie.

Vă rugăm să accesați toate acestea și să vă bucurați!

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu tine.”

Traducere din engleză: Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

The form you have selected does not exist.

 

 

2

Cum este Ascensiunea Ta – Consiliul Arcturian 9D

Cum este Ascensiunea Ta – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton

Ascensiunea ta.
Ascensiunea ta.

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Ne face plăcere să ne conectăm cu voi.

Suntem atât de adaptați la conștiința colectivă umană acum, încât simțim că suntem mai mult ca niciodată o parte din voi. Și cum deseori simțiți că faceți parte din noi, știm că toți facem progrese în această galaxie și în acest univers.

Este mult mai ușor să ajuți pe altcineva și să ai compasiune pentru el atunci când sunt rude cu tine sau când ești într-o relație romantică cu acea persoană sau ești prieten cu ea de foarte mult timp.

Îți este mai greu să simți aceeași unitate și aceeași compasiune atunci când nu cunoști persoana sau oamenii și nu simți acea conexiune genetică cu ei.

Dar puteți ajunge acolo, în cele din urmă, și această experiență cu noi vă va ajuta, pentru că ne simțim la fel de conectați cu cei care nu au primit niciodată în mod conștient mesajele noastre sau energiile noastre, așa cum o facem cu cei dintre voi care primiți această transmitere a iubirii și luminii.

Știm, conectându-vă cu noi, vă deschideți inimile pentru ei, pentru cei cu care aveți foarte puține în comun, pentru cei cu care nu vă veți întâlni sau cu care nu veți vorbi niciodată.

Acesta este tipul de unitate pe care îl doriți; acesta este tipul de unitate pe care îl căutați, pentru că este tipul de unitate care vă aduce în armonie cu Sursa.

Și toată această călătorie este despre voi toți, despre cum să vă ridicați vibrația, astfel încât să vă puteți întoarce la Sursă, și despre asta este vorba și pentru noi.

ramtha-traversand raul
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Suntem mai puțin dornici să ajungem acolo în acest moment, pentru că ne simțim foarte mulțumiți de locul în care ne aflăm.

Simțim că ne aflăm într-o dimensiune care este ca Sursa, dar ne distrăm să ajungem să continuăm să ne extindem în Sursă de aici.

Mulți dintre voi simțiți că doriți să evadați de acolo unde sunteți și că ascensiunea voastră va fi o evadare de lângă asupritorii voștri, de cei care pândesc în umbră, făcând lucruri rele.

Acesta este un mod foarte religios de a privi ascensiunea și nu este ascensiunea pe care o veți avea, indiferent de ceea ce vi se spune de către alții.

Voi creați versiunile oamenilor care sunt în lumea voastră acum pentru a fi exact așa cum sunt ei și puteți schimba asta schimbându-vă pe voi înșivă, acceptându-i, iertându-i și având compasiune pentru ei.

Nu este vorba să vă păstrați distanța, astfel încât să nu vă poată răni și să vă reducă vibrația și să vă împiedice să urcați.

Sunteți acolo pentru a străluci atât de multă iubire în toate direcțiile, încât toată lumea din jur să fie transformată de voi, de cine ați ales să fiți și asta este foarte important să recunoașteți, pentru că aveții de ales în toate acestea.

Ramtha - Noul mars
CLICK pe carte pentru mai multe detalii despre Ramtha – Noul mars

Depinde de voi, de nimeni altcineva, iar aceia dintre voi care sunteți treji cu siguranță puteți alege mai conștient acum decât ați fost vreodată capabili să faceți până acum, iar acesta este un pas uriaș înainte.

Și vă sărbătorim pe toți cei care recunoașteți că sunteți treji și că aveți această abilitate și vă invităm să o folosiți mai des, pentru că este nevoie de asta și pentru că este nevoie de voi acolo pe Pământ chiar acum.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

(Găsești alte comunicări, similare cu articolul „Cum este Ascensiunea ta”, AICI.)

2

Gândul Provoacă Boala

Omul nu este un corp ce contine o minte; el este o minte ce actioneaza intr-un corp. Gândul Provoacă Boala.

Gandul Provoaca Boala

Omul traieste in interiorul constiintei sale si nu afara, in lumea exterioara.

El nu-si da seama ca s-a lovit de o obstructie materiala, decat atunci cand mesajul a fost transmis constiintei sale, prin intermediul nervilor.

Lucrurile pe care le sufera omul, le sufera in interiorul constiintei sale, atunci cand nervii ii raporteaza senzatia.

Trebuie sa intelegem adevarata relatie dintre minte si trup, pentru a vedea de ce este facuta afirmatia ca starile mentale sunt responsabile pentru boala.

Omul nu este un corp ce contine o minte; el este o minte ce actioneaza intr-un corp.

Acesta este un adevar fundamental, ce trebuie sa fie acceptat daca vrem sa existe vindecare mentala si spirituala.

Corpul insusi este rezultatul activitatii mintii, este modelat de minte si modificat de catre aceasta.

vindeca orice boala
CLICK pe carte pentru detalii

Modificarile fizice, de natura superficiala pot fi observate daca se urmaresc schimbarile din starile mentale.

Se stie, de mai multa vreme, ca ulcerele gastrice, astmul, afectiuni ale pielii, tulburarile cardiace si altele sunt cauzate de deranjamentul mental ce se manifesta pe o perioada de timp.

Se afirma ca stari emotive adverse opresc productia de celule rosii sanguine, ducand astfel la anemie; de asemenea, o mare parte din asa-numitele indigestii nervoase sunt indigestii emotive.

Se pune intrebarea daca starile fizice pot fi corectate prin modificarea starii mentale.

Oamenii de stiinta afirma ca s-au vazut cazuri de vindecare ale unor afectiuni cutanate, stari de raceala provocate de frustrarea unor necesitati fiziologice (dragoste, relaxare etc.) prin tratamente mentale corespunzatoare.

De asemenea, se afirma ca sinuzita, polipii nazali, colita si starile nervoase pot avea o origine mentala.

Recent, revista “Physician” din New-York a publicat un articol, in care a raportat ca sistemul nervos autonom, sub influenta gandirii negative, provoaca curgerea excesiva a unor fluide numite “apoase” in tesuturi si membrane.

Operatiile, medicamentele si regimul vor indeparta excesul de fluide, dar, afirma mai departe articolul, mintea in mod obisnuit indeplineste o functie de umplere din nou si deci nu exista un tratament eficient pana ce starea mentala si emotionala nu sunt inlocuite cu una de “ancredere”.

Cum se poate ca mintea sa aiba forta de a influenta stari fizice, pana intr-atat, incat sa conduca la imbolnavire?

Postul intermitent
CLICK pe carte pentru detalii

Aceasta se datoreaza faptului ca omul gandeste nu numai cu creierul, ci si cu intregul organism.

Fiecare celula in parte, oricat de mica, este o scanteie infinitezimala a mintii.

Nu exista in intregul Univers, un singur punct care sa nu fie influentat de Minte, prin urmare, nu exista un singur atom in corpul omenesc, care sa fie despartit de actiunea mentala, nici macar pentru o clipa.

Omul este atat de obisnuit sa gandeasca pe doua planuri: fizic si mental, incat ii vine greu sa conceapa ca amandoua sunt in realitate un singur plan.

Intr-adevar, trupul este Mintea condensata in forma fizica, asa cum este si Spirit condensat in forma.

Activitatea mentala nu poate fi despartita de manifestarea fizica, deoarece manifestarea fizica este manifestarea mentala.

Intr-un sens, CEEA CE MINTEA G|NDESTE, CORPUL G|NDESTE, CEEA CE CORPUL G|NDESTE, EL DEVINE.

Fiecare conditie mentala diferita se inregistreaza in corp si cand mintea se modifica, se produce o schimbare corespunzatoare in corp, o reflectare a gandirii modificate.

Boala este o idee deformata, care si-a asumat dominatia.

In sensul cel mai veridic, este incorect sa se spuna ca boala este “cauzata de minte”.

Forma distorsionata, ce o numim boala, este numai gandul-forma, distorsio-nat in stare vizibila.

Problema este, in primul rand, o chestiune de gandire, la fel fiind  si solutia.

Controlul bolii este mental, deoarece boala insasi este mentala.

Corpul nu are putere, ca el insusi sa genereze boala, care este numai o umbra aruncata de minte; mintea sanatoasa va proiecta un corp sanatos.

genealogie
CLICK pe carte pentru detalii

Fiecare noua celula in corp este un gand in forma, fie negativ, fie pozitiv, el avand substanta.

Celulele sunt insusi gandul.

Ganduri de sanatate inseamna celule sanatoase, ganduri de boala inseamna celule bolnave.

Este necesar sa fim foarte siguri de acest adevar, daca intentionam sa cerem corpului o conditie de sanatate abundenta.

Cand socotim ca celulele corpului sunt create cu viteza fulgerului, putem intelege cum ele sunt gandire in forma.

Ca un simplu exemplu, se poate arata ca globulele rosii sunt construite intr-un ritm de 150.000 pe secunda, si-n mod normal, dispar in acelasi ritm.

Raportand acest lucru la alte tesuturi ale corpului, ne putem da seama ca acest organism, pe care-l numim OM, este un vartej dinamic de energie gandita, pe care mintea, fara incetare, o face sa ia forma.

Se poate spune, ca controlul afectiunii consta in controlul gandirii si ca, pentu a schimba o conditie fizica, trebuie mai intai schimbata gandirea.

Prin urmare, cautam o tehnica care sa ne dea posibilitatea de a schimba caracterul fluxului constiintei.

Intr-un alt capitol, vom ajunge la acest subiect.

La acest nivel, este suficient sa repetam ca tehnica nu consta in forta vointei, a concentrarii sau a repetarii zi de zi; in orice fel, imi merge mai bine.

Tehnica consta intr-o unificare constienta a Fiintei cu Inteligenta Universala, care niciodata de la sine, nu are vreun gand de boala si, prin urmare, nu poate avea niciodata o forma de boala.

Exista o foarte precisa tehnica, prin care ne putem conduce si noi insine la aceasta unificare.

Boala este dovada exterioara si semnul unei tulburari interioare.

Sanatatea este semnul exterior al unei minti integre.

boala
CLICK pe carte pentru detalii

Putem spune, ca nimic nu apare in viata noastra, decat ceea ce atragem printr-o gandire intensa si este gresit sa se creada ca Divinitatea ar fi aceea care ar da boala.

S-a mai aratat faptul ca, Mintea Universala este in intregime neutra, nu are nici o dorinta personala, se manifesta printr-o Lege Impersonala.

Este dirijata in actiune de catre dorinta noastra, exprimata sau nu, daca este indeajuns de clara si intensa, asa ca sa devina dominanta.

Spiritul este personal, dar Legea este impersonala.

Este Legea gandirii, asa cum exista si Legea electricitatii, care, fara nici o emotie si cu totul impersonal, poate ucide un om care atinge un fir neizolat, dupa cum, tot atat de repede, poate sa-i prajeasca painea, deoarece aceasta nu cunoaste altceva, decat sa functioneze potrivit legii actiunii sale.

Dupa cum s-a mai subliniat, omul este pe drumul descoperirii de sine.

Lui ii revine indatorirea de a patrunde intelesul universului in care traieste si el va suferi atata timp cat nu va realiza aceasta.

Copilul va suferi de zgarieturile pisicii, pana cand va invata ca nu trebuie sa o traga de coada.

Legea ii apare cruda, totdeauna, aceluia care nu o intelege, si-n consecinta actioneaza contrar acesteia.

Toate legile ne sunt stapane, atat timp cat nu le intelegem; cand insa le patrundem semnificatia ele devin gata de a ne servi.

Acela care isi permite sa se satureze cu o gandire distructiva isi atrage o manifestare fizica distructiva.

Aceeasi Lege a Mintii care-i produce omului boala, il va face sa se insanatoseasca.

Boala nu este o pedeapsa pentru pacat, ci o consecinta a intelegerii si folosirii gresite a Legii Mintii.

viata, boala
CLICK pe carte pentru detalii

Elementul personal intre om si Dumnezeu nu intra in discutie deloc, in sensul condamnarii si pedepsirii.

Asa ca, argumentul ca Divinitatea este cruda si pedepseste cu boala, este o judecata incorecta.

Principiile vindecarii spirituale sunt astazi bine cunoscute si larg raspandite, facandu-se cunoscute, atat motivele rezultatelor bune, cat si cele ale esecurilor, in cazurile izolate.

Vindecarea mentala si spirituala s-a transformat din forma de cult, cum era privita in trecut, in stiinta; dezvoltandu-se ca urmare a rezultatelor pozitive obtinute si mai ales datorita modificarii ideilor in ceea ce priveste originea bolilor, schimband-o din planul fizic in planul mental al spiritului.

Acest mare salt nu a fost usor de realizat.

Cu toate acestea, s-a ajuns, de la o conceptie vaga privind originea bolilor, la precizia de astazi.

Acum stim ca: DORINTELE FIZICE SUNT O REFLECTARE A STARILOR MENTALE, simpla schimbare a procesului de gandire.

Odata ajunsi la concluzia ca exista o Minte Universala Unica, reprezentand eterna pace, liniste, putere, iubire, credinta, armonie, expansiune, sanatate si desavarsire, obiectivul nostru este de a aduce ceea ce numim minte individuala la o stare de unificare cu Mintea Unica.

Astfel, de vreme ce Mintea Universala este vesnic netulburata de forte ostile, nu recunoaste niciodata existenta a altceva, ce nu este ca ea insasi; atunci, mintea noastra, facand parte din acea Minte Unica, nu poate experimenta nimic ce nu este experimentat in aceasta Minte.

Acesta este numai un punct in vindecarea spirituala si mentala, dar arata o diferenta, a carei explicatie este adesea cautata prin intrebarea: in ce consta diferenta intre metoda aceasta si psihologie?

 

MINTEA TE POATE VINDECA – FREDERICK W. BAILES – ed.1978

(Capitolul 2)

Traducere din limba engleza

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te abonezi la noutati.

 

2

Breaking News!

Cuprinsul unui adevarat SPA Dacic – ApiHerbal DACICA

Aparuta de curand la Editura QUARTO, cartea Apiherbal DACICA ne face o invitație pe care nu avem cum să o refuzăm. Cu înțelepciune și...