Ce inseamna Evolutia Spirituala? – Consiliul Arcturian 9D

0

Poti citi articolul original Ce inseamna Evolutia Spirituala ∞Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton, aici.

Ce inseamna Evolutia Spirituala? - Consiliul Arcturian 9D
Ce inseamna Evolutia Spirituala? – Consiliul Arcturian 9D

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu toți.

Am fost interesați de modalitățile prin care interacționați social între voi, de ceva timp, deoarece spune multe despre cine sunteți ca indivizi.

Cine sunteți unul cu celălalt este cine sunteți cu voi înșivă.

Dacă ascundeți aspecte despre vi de o altă persoană sau de toată lumea, atunci este posibil să ascundeți ceva și de voi înșivă.

Sunteți în negarea unui aspect important al vostru.

Acum, acest lucru se manifestă din ce în ce mai mult pe măsură ce oamenii arată doar aspectele pozitive ale vieții lor pe social media.

Totuși, acest lucru se întâmplă încă de la începutul erei social media.

Când oamenii vorbeau despre ceea ce se întâmpla în viața lor și în familiile lor înainte de existența Facebook și Instagram, de obicei spuneau doar părțile bune și lăsau restul.

Acum, desigur, există excepții și au existat întotdeauna.

Există oameni care sunt în contact cu cine sunt într-un asemenea grad încât le place să împărtășească toate aspectele despre ei înșiși și așa a fost întotdeauna.

Dar când vă observăm, observăm ceea ce faceți majoritatea dintre voi și majoritatea dintre voi reține ceea ce vă este rușine pentru voi înșivă.

CLICK pe carte pentru detalii

Și dacă nu sunteți gata să recunoașteți prietenilor, colegilor de muncă, membrilor familiei și chiar străinilor că aveți durere, de exemplu, atunci este posibil să nu aveți de-a face cu acea durere, într-un mod sănătos.

Așadar, este un moment bun să vă întrebați dacă sunteți sincer cu privire la cine sunteți și cum vă simțiți și vorbim despre a fi sinceri cu voi înșivă în legătură cu aceste lucruri.

De aici vreți să începeți.

Vreți să începeți cu dialogul vostru interior.

Vreți să începeți prin a observa cum vă simțiți și ce faceți în legătură cu aceasta și, în această perioadă de autoexaminare, poate ar fi o idee bună să stați departe de toate platformele de socializare.

Pentru că dacă vedeți doar ce e mai bun din ceea ce trăiesc toți ceilalți și, în același timp, încercați să vă înfruntați demonii, cele mai întunecate ore ar putea să devină mult mai provocatoare. De fapt, suntem siguri că așa va fi.

Când sunteți gata să săpați adânc în voi, aveți nevoie de acel timp pentru voi înșivă,  pentru a vă simți sentimentele, pentru a vă examina gândurile și pentru a decide dacă persoana pe care o prezintați lumii este persoana care vreți cu adevărat să fiți.

Când faceți această muncă, vă eliberați.

Puteți fi liberi să fiți cine sunteți cu adevărat, dar nu vă uitați la societate pentru a vă acorda permisiunea mai întâi, pentru că, în majoritatea cazurilor, nu o va face.

Mai întâi trebuie să decideți că sunteți perfecți așa cum sunteți, cu toate problemele voastre.

CLICK pe carte pentru detalii

Și când puteți prezenta acea versiune a voastră în fața întregii lumi, atunci puteți începe să vă raportați la alți oameni în mod onest și autentic.

Apoi, puteți începe să dezvoltați prietenii reale, relații reale.

Și poate începe vindecarea cu membrii familiei și cu ceilalți și asta înseamnă evolutia spirituala.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat să ne conectăm cu voi.”

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here