Acesta este cel mai puternic instrument pe care îl aveți ∞Consiliul Arcturian 9D, channel Daniel Scranton

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian si suntem încântați să ne conectăm cu toți.

 

Cel mai puternic instrumentSuntem hotărâți să vă aducem tot ce putem, astfel încât să puteți avea cea mai bună experiență posibilă de creștere și evoluție.

Când ne gândim la voi ca un colectiv, ne dați ocazia să ne concentrăm și, atunci când ne concentrăm, ne extindem în mod natural în mai mult din ceea ce suntem, ca ființe energetice sursă, ca ființe ale iubirii necondiționate.

Vă așteptăm pentru sa ne oferiti mai mult simț al scopului și voi nu ne dezamagiti niciodata.

Voi sunteți cei care au cel mai mare potențial, deoarece sunteți cei care experimentează cea mai mare polaritate în această galaxie.

Acum, aveți și ocazia să vă extindeți prin concentrare, prin a vă indrepta în mod conștient atenția asupra a ceva ce vă mișcă, ceva care vă încântă și vă emoționează, ceva care vă scoate din pat dimineața.

Trebuie să aveți acest lucru pentru a convoca mai multă energie a vieții care să curgă prin voi și nu contează ce este.

Nu trebuie să fie ceva pe care toată lumea l-ar considera extrem de spiritual sau chiar foarte evoluat.

Indiferent de ceea ce vă place să vă concentrați, vă permite să deveniți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat, pentru că, în general, dacă vă concentrați asupra a ceva, este pentru că vă place.

Acum, dacă se întâmplă să fiți o persoană care se concentrează pe ceva sau pe cineva care nu vă place, nu beneficiați de capacitatea dvs. de concentrare.

Cu siguranță, puteți obține un anumit impuls la început gândindu-vă la toate modurile pe care le aveți de a învinge acea persoană, acel punct de vedere sau acel lucru pe care îl simțiți nu ar trebui să existe deloc.

Dar, din fericire, aceia dintre voi care sunt treji vor recunoaște inutilitatea în acest tip de focalizare.

Veți simți discordia în interiorul vostru și vă veți îndrepta atenția asupra a ceea ce vă aduce bucurie, a ceea ce vă luminează și a ceea ce vă face să simțiți ceva pozitiv, indiferent de ce este.

Vă puteți concentra pe ceva ce doriți în mai multe moduri.

Vă puteți concentra asupra avelui lucru și vă puteți gândi că nu il veți avea niciodată.

Puteți să vă concentrați asupra acestuia și să vă entuziasmați, deoarece există chiar posibilitatea de a obține ceea ce doriți.

V-ati putea concentra asupra a ceea ce va doriti și va face sa simțiti ca vibrati în armonie cu aceasta, devenind una cu dorința voastra.

Aceasta ar fi o utilizare minunată a abilității voastre de concentrare și v-ati trezi trăind o viață frumoasă, plină de serendipitate și sincronicitate, cu o manifestare minunată după o manifestare minunată, dacă ati putea stăpâni arta focalizării.

Și, bineînțeles, odată ce va concentratii pe aspectele strălucitoare ale vieții pe care vreti să o aveti mai mult în experiența ta, aveti tendința de a gândi mai mult.

Aveti tendința să va dorești pentru ceilalți.

Aveti tendința de a-ți dori pentru colectiv.

Unii dintre voi fac asta, deși nu ați manifestat prea mult pentru voi.

Oricum ar fi, concentrarea este bună, dar concentrarea pe ceea ce doriți să experimentați mai mult este genială.

Este o confirmare a vietii. Acesta este cel mai puternic instrument pe care-l aveti si așa deveniti mai mult din ceea ce sunteti.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu dvs. ”

Sursa: channel Daniel Scranton

 

Supranatural-Joe Dispenza
CLICK pe carte pentru detalii

 

Consiliul Arcturian 9D: Impactul pe care-l aveti

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here