Cele mai puternice abilități ale tale – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli care este modul de a ascensiona așa cum reiese din articolul „Cele mai puternice abilități ale tale ∞ Consiliul Arcturian 9D”, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Cele mai puternice abilități ale tale - Consiliul Arcturian 9D
Cele mai puternice abilități ale tale – Consiliul Arcturian 9D

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Continuăm să ne bazăm pe capacitatea noastră de a simți și de a simți pentru a ști de ce ați putea beneficia cel mai bine de acolo pe Pământ.

Aveți capacitatea de a face acest lucru și cu voi înșivă și cu ceilalți din viața voastră. Aveți capacitatea de a ajuta atât de mulți oameni și de a ajuta atât de mult prin această dorință de a simți ce este de fapt necesar într-o situație.

CLICK pe carte pentru detalii

În același timp, trebuie să fiți atenți la propriile sentimente, la senzațiile care apar în interiorul vostru, pentru a vă oferi ceea ce aveți nevoie, pentru a fi versiunea optimă care doriți să fiți și, în cele din urmă, pentru a ascensiona cu cea mai mare ușurință și bucurie posibilă.

Dacă vă ignorați sentimentele, senzațiile pe care le primiți, atunci ignorați mesajele care vin de la ghizii voștri, de la sinele superior,de la  suprasufletele voastre, de la Univers, de la Sursă.

Dacă există o modalitate foarte precisă de a rezuma ce este schimbarea conștiinței, acel rezumat ar fi că treceți de la orientarea pe minte la centrarea pe inimă.

Iar inima este legată de simțire; totul este despre a simți, în timp ce mintea este despre a descoperi lucruri, a gândi la trecut, la viitor. Evident, poate fi folosită în mod corespunzător pentru a vă concentra. O minte bine antrenată vă dă focusul în direcția în care este cel mai bine pentru voi și, prin urmare, este o practică bună pentru a fi atenți la gândurile voastre, dar apoi să recunoașteți că gândurile sunt indicatoare. Și ele vă îndreaptă în direcția sentimentelor, a vibrației voastre.

Și, pe măsură ce acordați mai multă atenție celor ce se întâmplă în interiorul vostru, celor ce simțiți, senzațiilor din corpul vostru, în detrimentul a ceea ce gândiți despre o situație, atunci veți beneficia foarte mult.

De asemenea, veți putea să înaintați mai profund alături de alți oameni. Nu numai că îi veți putea ajuta, dar veți putea să vă conectați cu ei, să simțiți compasiune pentru ei și să-i vedeți ca fiind reflecțiile voastre.

Întotdeauna există ceva ce vă aduce o persoană și trebuie să recunoașteți că, acel ceva, este și în voi.

Nu există o interacțiune fără rost în Univers. Totul te îndreaptă către voi, către acea realitate interioară pe care o aveți, unde simțiți și unde simțiți ce se întâmplă cu adevărat.

CLICK pe carte pentru detalii

Noi nu mai avem trupuri, dar încă putem simți. Este mai ușor pentru noi acum decât era când aveam corpuri fizice și, prin urmare, înțelegem prin ce treceți pe măsură ce vă schimbați și sunteți eliberați de gândurile voastre, ideile, convingerile și tendința de a vă concentra asupra trecutului si viitorului.

Vă simțiți mai bine; asta este ceva ce vrem să vă oferim și vouă.

Sunteți din ce în ce mai buni la simțire.

Sunteți din ce în ce mai sensibili ca indivizi și ca grup colectiv și asta vă servește foarte bine tuturor, indiferent de ce simțiți acum.

Imbratișați toate acestea.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu tine.”

 

Traducere din engleză a articolului „Cele mai puternice abilități ale tale ∞ Consiliul Arcturian 9D” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here