Comunicarea cu corpul. Cunosti Secretele?

0

Comunicarea cu corpul – Elemente de psihosomatica

comunicarea cu corpul

Cine nu o cunoaste pe Oprah?

Ma indoiesc ca exista cineva care nu a auzit de ea.

La fel cum ma indoiesc si de faptul ca sunt multe persoane in zilele noastre, care nu fi aflat inca de Deepak Chopra.

Asa de sigura sunt ca toti cititorii nostri deja stiu despre cine vorbesc, incat nici macar nu ma simt datoare sa-i prezint.

Dar…

O sa il citez pe Deepak Chopra, care in articolul “Asculta! Corpul tau iti vorbeste“, publicat de Oprah pe propriul site, ne spune:

“Cheia Fericirii incepe cu semnalele corpului tau. Pur si simplu intreaba-te acum: “Cum ma simt?”. Ceea ce vei face cu raspunsurile pe care le primesti, va face toate diferenta atunci cand e vorba sa traiesti o viata echilibrata si fericita.

Daca as putea sa aleg doar un singur aliat care sa ma ajute sa gasesc Fericirea, as alege cu siguranta Corpul. Si ma refer la corpul oricarei persoane si nu doar a celor care sunt considerati frumosi, tineri si vigurosi.

In acest moment, primul si cel mai fiabil ghid catre atingerea fericirii este propriul tau corp. Acest corp este construit ca sa sprijine mintea, iar acest suport creaza starea cunoscuta sub numele de Fericire.

Impreuna, mintea si corpul formeaza un intreg. Separarea lor este pur si simplu artificiala.”

Cam lung citatul, nu-i asa?

E adevarat.

Puteam sa opresc traducerea lui dupa prima fraza.

Dar… urmarea o consider esentiala. Pentru ca puncteaza foarte clar cat de importanta este in viata noastra comunicarea cu corpul.

Si… In special concluzia.

“Impreuna, mintea si corpul formeaza un intreg. Separarea lor este pur si simplu artificiala”.

Stim deja ca, ascultarea propriei minti este o activitate care ne poate tine foarte ocupati.

Toata ziua, alergam cu mintea, incercand sa colectam tot felul de informatii si sfaturi.

Suntem siguri ca acest lucru este critic pentru a putea lua decizia potrivita unei anume situatii.

Si totusi…

Cateodata deciziile nu vin.

Ne gasim brusc prinsi in capcana ingrijorarilor si a indoielilor.

Si chiar daca luam o decizie, nu credem cu adevarat in ea. Cel putin nu suficient de mult ca sa o lasam sa traiasca.

Evident…

Auzim tot timpul oameni care ne spun sa ne ascultam corpul.

Auzim mereu despre comunicarea cu corpul nostru.

Astazi am o intrebare pentru tine.

Importanta.

Ce inseamna de fapt sa-ti asculti corpul?

Ce inseamna cu adevarat comunicarea cu corpul propriu?

“M-am jucat si i-am dat o voce corpului meu. Se simte lipsa de exercitiu, dar si recunostinta lui ca are sansa sa faca asta, ca se bucura de atentie. A fost dureros sa scriu, pentru ca am realizat cu cata iubire ma serveste si cu ce ochi critici si neingaduitori l-am privit mereu. Mereu nemultumita, mereu in conflict, aproape mereu il ignor, il dau la o parte, il supun la tot felul de abuzuri. Imi serveste la ceva toata ostilitatea asta? Nu. Daca simti la fel, te invit la curs pe 30 septembrie la Brasov.”

Andreea Burdalescu, este cea care lanseaza aceasta interesanta invitatie.

Si nu doar pe aceasta…

Andreea Burdalescu*

1 – Nu ne-a invatat nimeni ca al nostru corp nu este doar un sac de oase care se degradeaza, ci un templu care poate straluci maiestuos in soare. Cum il onoram? Cum ne folosim de corpul nostru ca instrument pentru o viata implinita si armonioasa?

Daca sunteti din Brasov, sau daca ajungeti in acest loc minunat in data de 30 septembrie 2017, puteti afla raspunsul la aceasta intrebare, direct de la Andreea.

Aveti toate detaliile la urmatorul link: FOCUS PE INIMA – Brasov

*

2 – Nu ne-a invatat nimeni ca atunci cand suntem blocati la nivel emotional, putem sa ne concentram pe corp si invers pentru a face energia sa curga iarasi. Dar care este secretul pe care inca nu-l stapanim?

Daca locuiti in Bucuresti, sau pasii va poarta prin capitala tarii in data de 28 Octombrie 2017, puteti afla mai multe despre acest secret.

Aveti toate informatiile necesare la : FOCUS PE INIMA – Bucuresti

*

Dar… cine este Andreea Burdalescu?

As putea sa o descriu eu.

Sau as putea ruga pe altcineva s-o faca.

Dar… poate ca cel mai bine ar fi sa citim chiar cuvintele ei:

Andreea Burdalescu 1“Andreea Burdalescu, filolog pasionat ca formaţie, activitatea mea de trainer venind ca o continuare firească a experienţei pedagogice. Sunt trainer certificat de Ministerul Muncii şi Educaţiei si am participat la numeroase formari de-a lungul anilor.
Pasionata de psihologie, mi-am completat formarea cu un master în psihanaliză aplicată jungiană (doi ani de studiu si practica clinica). In ultimii ani, mi-am canalizat atentia catre comunicare, psihologie pozitiva si neurostiinte. Studiez Cabala cu rav. Michael Laitman (Israel), sunt atrasa de practica Tayin (transformare interioara feminina) si de alte practici de feminitate (oul de jad, dansul).
Am creat, organizat şi livrat de-a lungul a peste 10 ani numeroase proiecte de instruire pentru diverse companii precum: Omniasig, Dacris, Alpha Bank, Strabag, Julsoft, TBI, Draexlmaier, Profilux si altii.
Cursurile si workshop-urile susţinute de mine se disting atât prin claritate şi profesionalism, având în permanenţă un fir roşu vizibil, cât şi prin modul interactiv, pozitiv de abordare .”

*

Va invit deci sa o intalniti pe Andreea.

Sunt sigura ca la aceasta intalnire veti fi incantati sa primiti, sa slefuiti si sa descifrati in detaliu… abilitatea voastra de a stapani comunicarea cu corpul.

Si daca, doriti ca pe viitor sa gasiti direct in casuta voastra de email, informatii de acest gen, va invitam sa va ABONATI la newsletterul nostru.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here