Contribuția din Lira la energiile Portalului 22-2 – Consiliul Arcturian 9D

0

Contribuția Liranilor la energiile Portalului 22-2 ∞ Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton. Găsești articolul original AICI.

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Lucrăm cu umanitatea de la bun început, dar am stat foarte mult în culisele ofertelor noastre de asistență.

Alții din sistemele stelare ale galaxiei noastre au ajutat destul de mult omenirea și, uneori, acest ajutor a devenit tipul de interferență care v-a îndepărtat capacitatea de a evolua în mod natural în ființele ce veți deveni în cele din urmă.

Dar nu vă faceți griji, pentru că ajutorul este pe drum.

Contribuția din Lira la energiile Portalului 22-2

energiile portalului

Liranii ne-au dat permisiunea de a împărtăși cu voi energiile pe care le oferă pentru portalul din 22 februarie. Energiile trimise de Lirani sunt pentru a vă ajuta pe toți să eliberați traumele pe care le-ați experimentat în Lemuria și toate traumele provocate de anumite ființe extraterestre.

Aceste energii sunt extrem de importante în experiențele de contact viitoare pe care le veți avea toți, individual sau colectiv.

Prin urmare, suntem foarte fericiți de această ofertă din partea Liranilor, deoarece aceștia iau din nou inițiativa de a ajuta umanitatea să crească și să evolueze, dar nu se amestecă la modul evident.

Ei nu interferează total deoarece aceste energii nu fac totul în locul vostru.

Ei vă sprijină în eliberarea propriei traume.

Ei creează un spațiu, un container, în care acest lucru se poate întâmpla și vă ajută să vă activați entuziasmul pentru contactul cu ființele extraterestre.

Liranii vor, de asemenea, să știți că energiile vă vor oferi activări ale ADN-ului Liran.

Și așa, pe măsură ce vă continuați călătoriile de ascensiune, observați că tot ceea ce a fost făcut vreodată omenirii va fi vindecat.

Va fi inversat; veți primi de zece ori în pozitiv tot ceea ce vi s-a proiectat în negativ.

CLICK pe carte pentru detalii

Acum, nu vrem să ne jucăm cu nici un tip de mentalitate de victimizare aici, așa că vrem doar să vă reamintim că tot ceea ce s-a întâmplat vreodată omenirii a fost să vă ofere o experiență unică, o experiență pe care ați ales-o înainte de a vă naște. În fiecare încarnare.

Prin urmare, nimic nu a mers rău vreodată acolo pe Pământ și nu sunteți pe o planetă de tip închisoare. Nu sunteți controlați tot timpul. Da, anumite limitări trebuiau puse în aplicare, astfel încât să puteți avea toți experiențele pe care v-ați dorit să le aveți.

Și trebuia să existe unii care să joace acel rol pentru tine, iar acele ființe caută acum să schimbe toate acestea și să ajute efectiv.

Liranii nu au avut niciodată intenția de a face rău.

Multe dintre ființele care au interferat cu dezvoltarea normală și naturală a conștiinței voastre nu au intenționat niciodată să facă vreun rău.

Dar, la fel ca voi, au trebuit să aibă anumite experiențe care să-i ajute să crească, iar uneori a fi răufăcător neintenționat din povestea altcuiva este o experiență pe care un suflet dorește să o aibă.

Încă o dată, observați că nimic nu merge vreodată rău acolo și că nu există greșeli.

Veți continua călătoria de ascensiune fără nicio interferență și doar cu ajutorul prietenilor voștri din alte sisteme stelare care vă iubesc și care se simt responsabili pentru voi.

Sperăm că acest lucru vă va aduce puțină mângâiere și vă va ajuta să vă relaxați, astfel încât să puteți primi beneficiul total al acestor energii ale portalului 2-22, energii care sunt acum alături de voi și vor continua să vă fie alături pe tot parcursul lunii februarie.

Vă rugăm să accesați toate acestea și să vă bucurați!

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu tine.”

Traducere din engleză: Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

The form you have selected does not exist.

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here