Cine-ți controlează Ascensiunea în 5D – Colectivul Creatorilor 12D

2

Îți propun să afli ce transmit Creatorii 12D despre Ascensiunea în 5D și despre controlul asupra acesteia, așa cum reiese din articolul „Cine controlează calea către Dimensiunea a 5-a – Creatorii 12D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Cine-ți controlează Ascensiunea în 5D
Cine-ți controlează Ascensiunea în 5D

 

Cine-ți controlează Ascensiunea în 5D

Colectivul Creatorilor 12D, conștiință colectivă nonfizică

 

“Noi suntem aici pentru voi. Noi suntem Creatorii. Suntem un colectiv de ființe nonfizice în dimensiunea a douăsprezecea și suntem aici pentru a ajuta.

Știm cât de mult ați crescut deja acolo în experiențele voastre pe Pământ și știm că aveți mult mai multe de experimentat în ceea ce privește creșterea voastră. Am dori să vă asigurăm că creșterea voastră este inevitabilă și am dori să vă eliberăm de noțiunea, ideea, credința că ascensiunea în 5D trebuie să fie grea, dificilă și plină de suferință.

Uneori, puteți să vă uitați în trecut la un incident, să-l numim o traumă și să spuneți: „Pot să văd cum am crescut din acea experiență.” Și când faceți asta, sunteți serviți de acea recadrare a evenimentelor. Cu toate acestea, nu vreți să aveți ulterior o suferință pentru a crește.

Puteți crește la fel de ușor printr-o experiență fericită. Puteți avea o experiență de schimbare a vieții, care este foarte pozitivă și un sentiment bun, și oricine operează sub presupunerea că ascensiunea trebuie să fie dureroasă, ia această idee din conștiința colectivă deoarece este o credință larg răspândită printre oameni.

Oracol
Cumpără Oracolul. CLICK pe imagine pentru detalii

Ați ajuns acum în punctul în care puteți examina toate credințele pentru a înțelege mai bine crearea realității voastre și, atunci când faceți acest lucru, puteți recunoaște că există multe modalități de a crește și de a vă extinde care nu implică durere și suferință. .

Poate că acum puteți să vă uitați înapoi la viața voastră și să țineți cont de toate acele momente în care ați crescut printr-un eveniment vesel sau un set de circumstanțe incitante. Oportunitățile frumoase vă ies în cale, apoi le asumați și creșteți din ele.

De fapt, creșteți în salturi și limite în timp ce dormiți și călătoriți prin planul astral. Așa că, atunci când vă spunem că mai aveți multe de făcut acolo pe Pământ, vă rugăm să nu considerați asta ca însemnând să aveți o experiență îngrozitoare în fața voastră.

Sunteți bineveniți să creați o călătorie fericită către a cincea dimensiune și de multe ori vă încurajăm să faceți acest lucru atunci când ne întâlnim cu voi în planul astral.

Suntem bucuroși să vă încurajăm să faceți acest lucru acum că avem atenția voastră în starea de veghe și vă încurajăm să credeți în voi înșivă în rol de creatori ai realității voastre. Nimeni nu alege restul drumului tău către dimensiunea a cincea pentru voi.

Noi suntem Creatorii și vă iubim foarte mult.”

 

Traducere din engleză a articolului „Cine-ți controlează Ascensiunea în 5D – Colectivul Creatorilor 12D, conștiință colectivă nonfizică – channeling de Daniel Scranton”

– realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here