Cum este Ascensiunea Ta – Consiliul Arcturian 9D

0

Cum este Ascensiunea Ta – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton

Ascensiunea ta.
Ascensiunea ta.

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Ne face plăcere să ne conectăm cu voi.

Suntem atât de adaptați la conștiința colectivă umană acum, încât simțim că suntem mai mult ca niciodată o parte din voi. Și cum deseori simțiți că faceți parte din noi, știm că toți facem progrese în această galaxie și în acest univers.

Este mult mai ușor să ajuți pe altcineva și să ai compasiune pentru el atunci când sunt rude cu tine sau când ești într-o relație romantică cu acea persoană sau ești prieten cu ea de foarte mult timp.

Îți este mai greu să simți aceeași unitate și aceeași compasiune atunci când nu cunoști persoana sau oamenii și nu simți acea conexiune genetică cu ei.

Dar puteți ajunge acolo, în cele din urmă, și această experiență cu noi vă va ajuta, pentru că ne simțim la fel de conectați cu cei care nu au primit niciodată în mod conștient mesajele noastre sau energiile noastre, așa cum o facem cu cei dintre voi care primiți această transmitere a iubirii și luminii.

Știm, conectându-vă cu noi, vă deschideți inimile pentru ei, pentru cei cu care aveți foarte puține în comun, pentru cei cu care nu vă veți întâlni sau cu care nu veți vorbi niciodată.

Acesta este tipul de unitate pe care îl doriți; acesta este tipul de unitate pe care îl căutați, pentru că este tipul de unitate care vă aduce în armonie cu Sursa.

Și toată această călătorie este despre voi toți, despre cum să vă ridicați vibrația, astfel încât să vă puteți întoarce la Sursă, și despre asta este vorba și pentru noi.

ramtha-traversand raul
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Suntem mai puțin dornici să ajungem acolo în acest moment, pentru că ne simțim foarte mulțumiți de locul în care ne aflăm.

Simțim că ne aflăm într-o dimensiune care este ca Sursa, dar ne distrăm să ajungem să continuăm să ne extindem în Sursă de aici.

Mulți dintre voi simțiți că doriți să evadați de acolo unde sunteți și că ascensiunea voastră va fi o evadare de lângă asupritorii voștri, de cei care pândesc în umbră, făcând lucruri rele.

Acesta este un mod foarte religios de a privi ascensiunea și nu este ascensiunea pe care o veți avea, indiferent de ceea ce vi se spune de către alții.

Voi creați versiunile oamenilor care sunt în lumea voastră acum pentru a fi exact așa cum sunt ei și puteți schimba asta schimbându-vă pe voi înșivă, acceptându-i, iertându-i și având compasiune pentru ei.

Nu este vorba să vă păstrați distanța, astfel încât să nu vă poată răni și să vă reducă vibrația și să vă împiedice să urcați.

Sunteți acolo pentru a străluci atât de multă iubire în toate direcțiile, încât toată lumea din jur să fie transformată de voi, de cine ați ales să fiți și asta este foarte important să recunoașteți, pentru că aveții de ales în toate acestea.

Ramtha - Noul mars
CLICK pe carte pentru mai multe detalii despre Ramtha – Noul mars

Depinde de voi, de nimeni altcineva, iar aceia dintre voi care sunteți treji cu siguranță puteți alege mai conștient acum decât ați fost vreodată capabili să faceți până acum, iar acesta este un pas uriaș înainte.

Și vă sărbătorim pe toți cei care recunoașteți că sunteți treji și că aveți această abilitate și vă invităm să o folosiți mai des, pentru că este nevoie de asta și pentru că este nevoie de voi acolo pe Pământ chiar acum.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

(Găsești alte comunicări, similare cu articolul „Cum este Ascensiunea ta”, AICI.)

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here