Cum îți găsești Scopul, misiunea Vieții tale- Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli cum poți să îți găsești scopul și misiunea în viață, așa cum reiese din articolul „Cum să-ți găsești scopul, misiunea vieții tale” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Scopul și misiunea Vieții tale
Scopul și misiunea Vieții tale

Cum să-ți găsești scopul, misiunea vieții tale – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem foarte dispuși să ne răspândim cât de departe putem ajunge pentru a atinge cât mai multe ființe din această galaxie și din acest Univers. Și asta deoarece, ne place atât de mult să creăm conexiuni.

Simțim că mai multe bucăți din noi înșine se fixează atunci când ne conectăm cu orice ființă din acest univers.

Căutăm în mod constant ființe și colectivități noi cu care să ne conectăm și, ca rezultat, creștem exponențial.

Ne bucurăm de experiența unora mai mult decât a altora, la fel ca și voi.

Alegem unde dorim să ne concentrăm energia, la fel ca unii dintre voi.

Unii dintre voi aleg în mod conștient, iar alții aleg din obișnuință, obligație sau sentimentul că veți obține ceva din focusul asupra învățăturilor unei persoane sau a informațiilor pe care le împărtășește aceasta cu voi.

Uneori veți merge la o slujbă care nu vă place, zeci de ani, pentru că o vedeți ca pe un mijloc pentru a ajunge la un scop.

Iar de cele mai multe ori, acel scop final este salariul, desigur.

Calatorie pe Arcturus - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Liberul vostru arbitru este important.

Odată ce aveți suficiente experiențe din lumea voastră și despre oamenii, locurile și activitățile de pe ea, nu ar fi înțelept atunci să alegeți în mod conștient asupra cărui aspect sau lucru vă acordați atenția și spre ce vă concentrați energia?

Nu are mai mult sens să vă conectații cu cei care vă dau senzația că o parte din voi se aliniază, se echilibrează?

Mulți dintre voi ne întrebați despre misiunea voastră, despre scopul vostru acolo pe Pământ, iar noi vă spunem acum că, dacă nu sunteți aliniați cu Sinele vostru adevărat, autentic, nu veți face niciodată ceva ce vă va oferi acel sentiment de satisfacție. Și acel sentiment că ați realizat ceva important.

Dacă vreți să fiți de folos, trebuie să începeți cu voi înșivă.

Nu există o linie care să fie trasată între conceptul de serviciu față de sine și serviciul față de ceilalți; acestea sunt amestecate și împletite împreună. Dacă începeți prin a vedea unde vă încadrați, atunci va fi mult mai ușor să-i ajutați pe ceilalți, pentru că veți aduce întregul Sine la acea interacțiune.

Vă încurajăm să vă uitați la viețile voastre chiar acum și să vă întrebați dacă sunteți fideli vouă înșivă sau dacă există vreun alt motiv pentru care faceți ceea ce faceți. Punându-vă atenția pe ceea ce spuneți și pe oamenii cu care vă asociați.

Aveți atât de multă varietate de unde puteți alege, iar atunci când vă folosiți liberul arbitru în mod corespunzător și alegeți în mod conștient, obțineți rezultate mult mai bune.

Vrem doar să fiți fericiți și vrem să fiți împliniți. Vrem să vă simțiți întregi și să aveți un sens al scopului, iar pentru asta începeți cu voi întrebându-vă ce doriți cu adevărat să faceți și cum doriți să fiți în orice situație dată.

Calator in infinit - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Fiți sinele vostru autentic și totul se va fructifica, în comparație cu situația în care vă prefaceți că sunteți cineva sau ceva ce nu sunteți de fapt și acționați din acea stare de a fi și acea vibrație.

Dacă după ce ați primit acest mesaj, încă nu sunteți sigur cine sunteți, cine vreți să fiți, ce vreți să faceți și așa mai departe, doar închideți ochii, liniștiți-vă mintea, chiar dacă durează mult timp să faceți asta, și asteptați. Ceva va veni la voi și atunci trebuie doar să aveți încredere în acel ceva și să îl urmați.

Categoric, și voi puteți experimenta acea expansiune devenind mai mult ceea ce sunteți cu adevărat, prin toate activitățile și asocierile voastre de zi cu zi, iar atunci când o veți face, veți fi atât de aproape de noi și de vibrația noastră!

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

Traducere din engleză a articolului „Cum să-ți găsești scopul, misiunea vieții tale – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 
 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here