Despre Arcturieni

6

Am cules pentru tine cateva informatii despre arcturieni.

“Arcturienii sunt una dintre cele mai avansate civilizații din întreaga noastră galaxie. Arcturus este cea mai strălucitoare stea din consteleția Bootes, aflată la aproximativ 36 de ani lumină de Pământ. Ei sunt o rasă prietenoasă, venită dintr-o lume existentă începând de la cea de a 5–a dimensiune, mergând însă și mult mai mult către dimensiunile superioare, fiind un fel de prototip al viitorului omenirii. Prietenoși în natura lor, arcturienii sunt renumiți ca o rasă care ajută ființele fără ca acestea să știe.

Energia lor lucrează ca un vindecător mental, emoțional și spiritual pentru umanitate. Ea reprezintă de asemenea un pasaj de trecere prin care oamenii trec în cadrul procesului morții și renașterii. Am putea spune că ea funcționează ca o stație ce este folosită de conștiința imaterială pentru a se acomoda la fizicalitate.

În orice aspect al vieții focalizarea lor este preponderent asupra căii ce conduce la realizarea îndumnezeirii. Arcturienii lucrează îndeaproape cu Maeștrii ascensionați, ce formează ceea ce ei numesc Fraternitatea Totului, și de asemenea cu Comandamentul galactic.

Despre arcturieni
Despre arcturieni

Ei înșiși se prezintă:

”Noi în viețile noastre vibrăm în cea de a 5-a dimensiune. Putem să revenim atunci cand alegem aceasta la forma fizică, pe care o putem păstra mai mult timp decât voi pământenii. De obicei existăm în această forma fizică timp de 300-400 de ani tereștri.”

Arcturienii ne învață că ingredientul fundamental al vieții în cea de a 5-a dimensiune este iubirea. Negativitatea, teama și vinovăția trebuie depășite și alchimizate, fiind transmutate în iubire și lumină.

Societatea arcturiană este guvernată de cei în vârstă, care sunt venerați de către populația din Arcturus pentru profunda lor cunoaștere, înțelepciune și extrem de înalta frecvență de vibtație, Cu cât mai înaltă este frecvența de vibtație, cu atât ființa este mai aproape de Lumină sau Spirit sau, altfel spus, de Dumnezeu.

Arcturienii sunt cele mai iubitoare și lipsite de judecată față de ceilalți ființe pe care vi le puteți imagina vreodată. Ei au capacitatea de a deplasa obiecte cu mintea și sunt perfect telepați.

Ei nu mănâncă propriu-zis, dar au capacitatea de a ingera energia. Sursa lor de hrană este un lichid efervescent care este foarte vitaminizant pentru întreaga ființă.

Auzul subtil le depășește capacitățile telepatice și sunt, de asemenea, înzestrați cu o capacitate de a simți ce prpovine din partea posterioară a capului. Înaltele capacități spirituale le-au permis să evite îmbătrânirea, orice boală fiind eliminată cu secole în urmă și au, de asemenea, capacitatea de a transcende timpul și spațiul. Ei iși încheie existența atunci când contractul pentru această viață s-a încheiat și au realizat ceea ce își propuseseră.”

 

(Fragment din cartea TERRA GALACTICA – Revelatii divine fundamentale cu privire la Planeta Pamânt si rolul acesteia in cadrul Creatiei)

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Terra Galactica
CLICK pe carte pentru mai multe detalii
2

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here