Thursday, March 21, 2019

shanti spirit simbol 2Mirela-Carmen si Carmen Bart iti ureaza

BINE AI VENIT

la Shanti-Spirit, spatiul unde ne adresam direct inimii tale.

Articolele pe care le gasesti aici, ating multiple discipline (arte, sanatate, ecologie, filozofie, psihologie, sociologie, spiritualitate… ca sa enumeram doar cateva).

Dar, desi sunt diferite ca topic, de fapt toate au ceva in comun: puncteaza un mod de a trai mai bine pe aceasta planeta.

Intentia noastra nu este de a te face sa ne crezi afirmatiile, astfel ca, te rugam sa nu consideri ca ne erijam in promotoarele Adevarului Suprem.

De fapt, credem ca nici un adevar absolut nu poate fi exprimat prin cuvinte. Speram sa iei din scrierile noastre, doar ceea ce tu simti ca te lumineaza si ca iti este de folos.

Cine suntem Noi?

Suntem fiinte umane. Suflete incorsetate intr-un trup uman. Avand interese si pasiuni. La fel ca tine, nu-i asa?

Dintre toate dorintele pe care le avem, cea mai arzatoare este aceea de a intelege mai bine lumea in care ne aflam.

Si peste toate… isi are un loc de cinste o intrebare la care inca mai cautam raspunsul.

Care este Semnificatia Vietii Mele?

Sa ne cunoastem deci… sa impartasim experientele proprii si poate… impreuna… sa descifram misterele calatoriei numite Viata.

Mirela-Carmen (MC)

Mirela-Carmen

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata.

Cine sunt eu, sau mai bine spus ce sunt eu aici si acum?  Pe scurt, sunt scriitor, content marketing strategist, blogger, reviewer de carte, inginer, mama si sotie.

Da, aceasta sunt eu. Si cred in infinitele posibilitati pe care le avem, care de fapt sunt daruri pririmite de noi la nastere, dar de care intre timp am uitat; Si mai cred cu tarie ca noi suntem singurii care blocam aceste daruri; le blocam prin credintele induse de societate. Putem face orice, absolut orice; cu o singura conditie – sa ne dorim cu adevarat.

Totul se bazeaza pe contraste. Poti citi aceste randuri deoarece exista suficient contrast intre litere si suprafata pe care sunt scrise.

Da, aceasta sunt tot eu; foc si gheata, dulce si amar… si ma intreb acum… oare literele asternute aici, furnizeaza suficient contrast ca sa iti trezesc curiozitatea?

Oricare ar fi raspunsul, iti multumesc ca te afli aici. Sa incercam deci, sa facem calatoria comuna placuta si utila.

Carmen Bart

Cine nu-și dorește să vadă locuri noi și oameni noi? Pentru că diferențele dintre noi, atunci când le abordăm cu sufletul deschis, constatăm că nu fac decât să ne apropie și ne îmbogățească mintea și simțurile.

Ce este Shanti Spirit? O stare, în care interiorul se armonizează cu exteriorul. Cum să facem asta, dincolo de tehnicile consacrate, a căror abordare nu face obiectul nostru? Doar învățând cu pași mici să ne deschidem spre exterior cu gândirea pozitivă  și mintea activă, să privim cu nesaț și să învățăm să asimilăm fără prejudecăți, transformând totul în emoție și bucurie interioară.

De aceea vă propun aici o lungă călătorie culturală în jurul lumii. Pentru că oricâte locuri ne permitem să vizităm, sau din contră, pentru că nu avem această șansă, acestei mari porți spre lume pe care ne-a deschis-o internetul, merită să-i trecem pragul.  Oricât am văzut și auzit, întotdeauna va mai fi ceva de adăugat, pata de culoare care face tabloul să devină magnetizant.

Și, din când în când, vom reveni și la eul nostru cel de toate zilele, făcând un pic de curățenie interioară, pentru ca trupul, mintea și sufletul să le învățăm să fie una.

Bine v-am găsit! Sunt Carmen Bart și vă invit să plecăm la drum împreună!

Descopera viata pe care esti menit s-o traiesti!

Experimenteaza Libertatea de a Crede in Tine!

Aboneaza-te la Newsletter

FELICITARI pentru Decizie!

Bine ai venit la Shanti-Spirit!

 

Suntem in misiune.

Alaturi DE TINE.

Si CU TINE.

 

 

 

Echipa Shanti-Spirit,

MC & Carmen