Devenind 5Dimensional – Consiliul Arcturian 9D

0

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian si suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Ați început procesul de a deveni versiunea 5D a voastră, iar acest proces va continua. Nu aveți nevoie să faceți ceva pentru a vă accesa versiunea 5D, care este, de asemenea, sinele vostru superior.

Vă ajutăm în orice fel putem, dar de fapt nu aveți nevoie de noi. Co-creația cu noi vi se pare mai distractivă și mai interesantă, și sincer, majoritatea dintre voi consideră că este mai ușor să vă încredeți în noi sau în alte ființe dimensionale superioare, decât să credeți în voi înșivă.

Și vrem să vă ajutăm să schimbați asta. Ne-ar plăcea ca toți sa înțelegeți cât de ușor este să aveți acces la conștiința sinelui vostru superior.

Vrem să vă vedem cum doriți să deveniți și nu vrem să așteptați să apară vreun eveniment înainte de a începe să faceți acest lucru.

Deci suntem aici pentru a vă da încredere. Noi suntem aici pentru a vă trezi la adevărul despre cine sunteți… chiar mai mult decât ființe de dimensiuni a cincea, mult mai mult decât sinele vostru superior.

Vrem să vă simțiți sursele și Sursa. Suntem incantati sa vedem din ce in ce mai multi dintre voi care vă înțelegeți puterea, si totusi stim ca exista mult mai mult pentru voi.

Tot ce aveti nevoie este o mică credință în voi și o dorință de a intra în posesia puterii voastre. Nu trebuie să vă uitați în afara voastră pentru acea stare mai înaltă a conștiinței și vă vedem pe toți pregătiți să descarcași și mai mult din conștiința sinelui vostru superior.

Dar nu vă cerem să ne credeti pe cuvânt pentru asta. Simtiti-va puterea la care aveti acces si experimentati a cincea dimensiune Aici si Acum.

Această schimbare nu înseamnă să vă deplasați într-un loc anume.

Această schimbare se referă la faptul că aduceți mai mult din cine sunteți cu adevărat în același loc în care ați fost și îl experimentați diferit.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura cu voi. “

 

Channeling: Daniel Scranton

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here