Din Legea Atractiei – A gandi la ceva
Invataturile lui Abraham

1

A gandi la ceva inseamna a chema acel ceva la tine – Invataturile lui Abraham – Din Legea Atractiei

Din LEGEA ATRACŢIEI

Fragment din cartea Invataturile lui Abraham

de Esther si Jerry Hicks

 

Jerry: Ei bine, Abraham, presupun că primul subiect pe care îl vei discuta cu noi în detaliu este Legea Atractiei. Ştiu că ai spus că aceasta este cea mai puternică lege.

Abraham: Nu numai că legea Atractiei este cea mai puternică lege din Univers, dar trebuie înţeleasă prima, pentru ca ceea ce vă vom oferi mai departe să vă fie de vreun folos. Şi trebuie să înţelegeţi această lege mai înainte ca ceea ce trăiţi, sau ceea ce observaţi că trăiesc alţii, să capete vreun sens. Tot ceea ce este în viaţa voastră şi a altora este afectat de Legea Atractiei. Ea este baza a tot  ceea ce vedeţi că se manifestă. Este baza a tot ceea ce ajungeţi să experimentaţi. A fi conştienţi de Legea Atractiei şi înţelegerea modului în care acţionează sunt esenţiale dacă doriţi să vă trăiţi viaţa având un anumit scop. De fapt, sunt esenţiale pentru a trăi viaţa plină de bucurie pentru care aţi decis să o trăiţi.

Legea Atractiei spune: Cele care se aseamănă se atrag.

Atunci când spuneţi: „Cine se aseamănă se adună“ vorbiţi de fapt despre Legea Atractiei. O vedeţi evidenţiată atunci când  vă  treziţi  nefericiţi,  şi  când  apoi,  de-a  lungul  zilei lucrurile merg din ce în ce mai rău, şi la sfârşitul zilei spuneţi: „Nici nu trebuia să mâ fi dat jos din pat“. Vedeţi Legea Atractiei pusă în evidenţă în societate atunci când vedeţi cum cel care vorbeşte cei mai mult despre boală este bolnav; atunci când vedeţi ca cel care vorbeşte  cel  mai mult despre prosperitate, are prosperitate. Legea Atractiei este evidentă atunci când reglaţi radioul pe 630 AM şi vă aşteptaţi să recepţionaţi postul] care emite pe lungimea de undă de 630 AM, deoarece înţelegeţi că semnalele radio dintre emiţător şi receptor tretbuie să se potrivească.

Cere si ti se va da. Invataturile lui Abraham
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Pe măsură ce înţelegeţi – sau mai bine spus, pe măsură ce vă amintiţi – această puternică Lege a Atractiei, dovada prezenţei sale în tot ceea ce vă înconjoară va deveni uşor   de observat, pentru că veţi începe să recunoaşteţi corelaţiile exacte dintre ceea ce aţi gândit şi ceea ce ajungeţi să trăiţi efectiv. Nimic nu apare din senin în viaţa voastră. Voi atrageţi totul. Fără excepţii.

Deoarece Legea Atractiei răspunde tuturor gândurilor

pe care le menţineţi este mai corect să spunem că voi vă creaţi propria voastră realitate. Tot ceea ce trăiţi este atras către voi pentru că Legea Atractiei răspunde gândurilor pe care le trimiteţi. Fie că vă aduceţi aminte de ceva din trecut, observaţi ceva din prezent sau vă imaginaţi ceva legat de viitor, gândul asupra căruia vă focalizaţi în puternicul prezent a activat în voi o anumită vibraţie – şi Legea Atractiei îi răspunde acum.

Oamenii adesea explică, aflându-se în mijlocul unor lucruri nedorite care apar în viaţa lor,  că  ei sunt siguri că nu ei sunt cei care au creat asemenea situaţie. „Doar nu mi-aş fi făcut mie însumi una «a asta!“ spun ei. Şi deşi ştim că nu în mod intenţionat aţi adus acest lucru  nedorit  în viaţa voastră, totuşi trebuie să vă spunem că numai voi singuri aţi putut să faceţi aceasta, pentru că nimeni altcineva

nu are puterea de a atrage ceea ce vine spre voi. Focalizându-vă asupra acestui lucru nedorit, sau asupra  esenţei  sale,  l-aţi creat în mod automat. Deoarece nu aţi înţeles  Legile Universului, sau regulile jocului, ca să spunem  aşa,  aţi  chemat în viaţa voastră lucrurile nedorite prin atenţia care le-aţi acordat-o.

Pentru a înţelege mai bine Legea Atractiei, imagi- naţi-v-o ca pe un magnet care atrage esenţa a ceea ce gândiţi şi simţiţi. Şi astfel, dacă vă simţiţi gras, nu puteţi atrage zvelteţea. Dacă vă simţiţi sărac nu puteţi atrage prosperitatea şi aşa mai departe. Este împotriva legii.

Cu cât înţelegeţi mai mult puterea Legii Atractiei, cu atât veţi fi mai interesaţi să vă direcţionaţi în mod intenţionat gândurile pentru că veţi obţine ceea ce gândiţi, fie că vreţi, fie că nu.

Fără excepţie, lucrul la care vă gândiţi este cel pe  care începeţi să îl chemaţi în viaţa voastră. Atunci când vă gândiţi puţin la ceva ce doriţi, prin Legea Atractiei, ace] gând devine din ce în ce mai mare şi din ce în ce mai puternic. Atunci când vă gândiţi la ceva ce nu vă doriţi, Legea Atractiei intervine şi el se face de asemenea din ce   în ce mai mare. Şi astfel, cu cât mai mare devine gândul, cu atât mai multă forţă atrage, şi atunci este  din ce în ce  mai sigur că veţi ajunge să îl trăiţi.

Manifesta-ti dorintele
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Atunci când vedeţi ceva ce aţi dori să trăiţi şi voi şi spuneţi: „Da, mi-ar plăcea să am aceasta11, datorită atenţiei pe care i-o acordaţi, invitaţi acel lucru în viaţa voastră. Totuşi,   atunci   când   vedeţi   ceva   ce   nu   aţi   dori   să experimentaţi şi strigaţi: „Nu, nu, eu nu doresc  aceasta!“ prin atenţia pe care i-o acordaţi, chemaţi acel lucru în viaţa voastră.  în  acest  univers  baizat  pe  atracţie,  nu  există excludere. Atenţia acordată unui lucru îl include în vibraţia voastră şi, dacă îl menţineţi suficient de mult timp în câmpul atenţiei sau conştiinţei voastre, Legea Atractiei vă va face   să îl trăiţi, deoarece nu există „Nu“. Pentru a  clarifica,  atunci când vă uitaţi la ceva şii strigaţi: „Nu, eu nu vreau     să trăiesc asta, pleacă!“ atunci ceea ce faceţi voi de fapt    este să îl chemaţi în viaţa voastră, pentru că nu există negaţie în acest Univers bazat pe atracţie. Atenţia pe care i-o acordaţi acelui lucru spune: „Da, vino la mine, tu, lucru pe care (nu)  îl vreau!”

Din fericire, aici în realitatea acestui spaţiu-timp fizic în care vă aflaţi, lucrurile nu s» manifestă în viaţa voastră instantaneu. Există o minunată) rezervă de timp între ceea ce începeţi să gândiţi referitor la ceva şi timpul în care se manifestă. Această rezervă de: timp vă dă ocazia să vă redirecţionaţi atenţia din ce în ce mai mult în sensul a ceea ce doriţi de fapt să manifestaţi în viaţa voastră. Şi cu mult înainte de a se manifesta (de fapt, atunci când începeţi  prima dată să vă gândiţi la acel lucru), puteţi spune după modul în care vă simţiţi, dacă este ceva ce doriţi sau nu să se materializeze. Dacă continuaţi să îi acordaţi atenţie acelui lucru – fie că este ceva ce doriţi, fie că este ceva ce nu   doriţi – el va veni în viata voastră.

Aceste Legi, chiar dacă nu înţelegeţi că acţionează, tot vă afectează viaţa, chiar şi dacă le ignoraţi. Şi chiar dacă   nu sunteţi conştienţi că aţi auzit de această Lege a Atractiei, efectul ei puternic este vizibil în fiecare domeniu al vieţii voastre.

Pe măsură ce analizaţi ceea ce citiţi aici şi începeţi să observaţi legătura dintre ceea ce gândiţi şi vorbiţi şi ceea    ce obţineţi, veţi începe să înţelegeţi această puternică Lege   a Atractiei. Şi pe măsură ce vă orientaţi în mod conştient gândurile şi vă focalizaţi asupra lucrurilor pe care vreţi să    le atrageţi în viaţa voastră, veţi începe să primiţi experienţele pe care le doriţi în toate domeniile.

Lumea voastră fizică este un loc vast şi divers, plin de o uimitoare varietate de evenimente şi conjuncturi, din care, cu unele dintre ele sunteţi de acord (şi v-ar plăcea să le experimentaţi), în timp ce pe altele le respingeţi (şi nu v-ar plăcea să le experimentaţi). Intenţia cu care aţi venit  în acest plan fizic nu a fost aceea de a-i spune lumii să se schimbe ca să se potrivească cu părerile  voastre  despre cum ar trebui să fie lucrurile, eliminându-le pe cele cu care nu sunteţi de acord şi adăugându-le pe cele pe care le aprobaţi.

Voi sunteţi aici pentru a crea lumea din jurul vostru aşa cum alegeţi să fie, în timp ce îi permiteţi lumii să existe de asemenea – aşa cum îşi doresc alţii să fie. Şi în timp ce alegerile lor nu stingheresc în niciun fel alegerile voastre, atenţia voastră orientată către ceea ce ei aleg vă afectează propria vibraţie, şi prin urmare propriul vostru punct de atractie.

Relatiile si Legea Atractiei
CLICK pe carte pentru mai multe detalii
2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here