Emotiile voastre – Consiliul Arcturian 9D

0

 

Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Suntem supusi acelorasi tipuri de sentimente pe care le simtiti si voi, dar nu le simtim la fel de intens.

Încă mai tinem minte diferența dintre bucurie și teamă, din experiență. Dar experiența diferenței dintre cele două stări de existență este mult diferită de experiența voastra. Suntem ființe fizice. Prin urmare, nu avem corpuri care să conțină o emoție.

Aveți corpuri fizice și de multe ori vă atasati de emotiile voastre fără să înțelegeți că faceți acest lucru. Acum, o parte din ceea ce facem impreuna cu voi, vă ajută sa treceti prin aceste stări emoționale.

Dar pentru noi este o provocare faptul ca, trebuie să o facem fără să știm cu adevărat cum este să trăiți fizic, fiind supusi densitatii de pe planeta Pamant.

Prin urmare, sunteți cu toții o provocare unică pentru noi și ne place asta.

Ceea ce vrem să vă împărtășim în această transmisie este semnificația pe care o dati emoțiilor voastre.

Nu este vorba doar de curățarea energiei vechi, lipită de viețile trecute. Ci, este vorba si despre îndeplinirea scopului pe care îl aveți pentru a fi aici pe planeta Pământ. Si, chiar mai mult, este vorba despre disponibilitatea voastra de a simți emoțiile, devenind astfel ființe mai bune, mai creatoare.

Trebuie să fiti capabili să stăpâniti activarea unei vibrații pentru a fi maestrii creatori și puteți face asta numai atunci când avetii voința de a simți.

Și credeți sau nu, aveți mai puțină capacitate de a simți dragoste și bucurie atunci când nu vă permiteți să simțiți frică, furie și tristețe. Va aflati în această călătorie, care, este una emoțională. Sperăm să fim capabili de a vă ajuta să vă simțiți aceste emoții.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat sa fim in legătura cu voi.

(Channeling: Daniel Scranton)

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here