Emotiile voastre – Consiliul Arcturian 9D

2

Emotiile voastre

Comunicari-cu-Arcturienii1

Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Suntem supusi acelorasi tipuri de sentimente pe care le simtiti si voi, dar nu le simtim la fel de intens.

Încă mai tinem minte diferența dintre bucurie și teamă, din experiență. Dar experiența diferenței dintre cele două stări de existență este mult diferită de experiența voastra. Suntem ființe fizice. Prin urmare, nu avem corpuri care să conțină o emoție.

Aveți corpuri fizice și de multe ori vă atasati de emotiile voastre fără să înțelegeți că faceți acest lucru. Acum, o parte din ceea ce facem impreuna cu voi, vă ajută sa treceti prin aceste stări emoționale.

Dar pentru noi este o provocare faptul ca, trebuie să o facem fără să știm cu adevărat cum este să trăiți fizic, fiind supusi densitatii de pe planeta Pamant.

Prin urmare, sunteți cu toții o provocare unică pentru noi și ne place asta.

Ceea ce vrem să vă împărtășim în această transmisie este semnificația pe care o dati emoțiilor voastre.

Nu este vorba doar de curățarea energiei vechi, lipită de viețile trecute. Ci, este vorba si despre îndeplinirea scopului pe care îl aveți pentru a fi aici pe planeta Pământ. Si, chiar mai mult, este vorba despre disponibilitatea voastra de a simți emoțiile, devenind astfel ființe mai bune, mai creatoare.

Trebuie să fiti capabili să stăpâniti activarea unei vibrații pentru a fi maestrii creatori și puteți face asta numai atunci când avetii voința de a simți.

Și credeți sau nu, aveți mai puțină capacitate de a simți dragoste și bucurie atunci când nu vă permiteți să simțiți frică, furie și tristețe. Va aflati în această călătorie, care, este una emoțională. Sperăm să fim capabili de a vă ajuta să vă simțiți aceste emoții.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat sa fim in legătura cu voi.

(Channeling: Daniel Scranton)

*

 

Conectarea cu Arcturienii – David K. Miller

CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Foarte rar se intampla sa apara o carte care sa aiba potentialul de a schimba constiinta intregii noastre culturi planetare. Multi au vorbit despre procesul de inaltare, dar putini inteleg ce inseamna el cu adevarat. Cine se afla dincolo de Pamant in realitate? Incotro ne indreptam? Care ne sunt optiunile? Ce trebuie facut ca sa ne pregatim pentru acest eveniment? Oare toata lumea se inalta in aceeasi dimensiune? Ce s-a intamplat cu dimensiunea a 4-a? Cum putem intelege dimensiunea a 5-a? Cum este simtita aceasta? Cum functioneaza ea? Cum arata fiintele din dimensiunea a 5-a? Cum traiesc ele?

Aceasta carte raspunde la toate aceste intrebari intr-o maniera usor de inteles. Ne explica relatiile pe care le avem cu grupurile extraterestre si ce anume fac acestea pentru a ajuta Pamantul si locuitorii sai in acest moment galactic crucial. Explica modul prin care ne putem ridica vibratia acum si incepe procesul de integrare a energiilor din dimensiunile mai inalte in lumea noastra tridimensionala.

Arcturienii ne-au oferit un obiectiv crucial pentru accelerarea constiintei planetare. Ei au prezentat conceptul de inaltare in grup prin crearea grupurilor de patruzeci. Au prezentat si conceptul Triunghiului Sacru – o metoda de integrare si unificare a gandirii religioase si spirituale de pe Pamant.

Toti cei care citesc aceasta carte vor simti in fiinta lor prezenta energiei din dimensiunea a 5-a. Veti putea sa experimentati o viziune a constientei pentadimensionale (5D). Aceasta va va influenta profund capacitatea de a va extinde perceptia asupra realitatii si va va ajuta sa participati la inaltarea personala si planetara care a inceput deja.

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

2

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here