Primiți energie, înțelepciune și sprijin de Sus – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli ce transmit Arcturienii despre modul în care putem să primim Sprijin de Sus, așa cum reiese din articolul „Primiți energie, înțelepciune și sprijin de Sus” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Sprijin de Sus
Sprijin de Sus – Ne place să auzim diverse de la voi și ne place să vă răspundem. Sunt multe lucruri pe care vi le putem dărui și pe care vrem să le facem pentru voi. Sunteți ființe multidimensionale și ați proiectat doar o mică parte din ceea ce sunteți cu adevărat într-un corp fizic. Asta înseamnă că nu există cu adevărat nicio diferență între voi și noi, nicio ierarhie. Prin urmare, vă conectați la noi în a nouălea nivel dimensional tot timpul. Și este momentul ca voi să aduceți o parte din asta înapoi în corpurile voastre fizice, împreună cu toate celelalte energii și toată înțelepciunea și sprijinul pe care le primiți de sus.

Primiți Energie, Înțelepciune și Sprijin de Sus

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Ne punem la dispoziția întregii umanități pe cât posibil. Întotdeauna vrem să simțiți că sunteți înconjurat de dragoste și vrem să știți întotdeauna că ajutorul este pe drum.

De aceea vă invităm pe toți să căutați o relație personală cu noi. Vă ascultăm mereu și avem capacitatea de a vă auzi pe fiecare dintre voi, chiar dacă vorbiți toți deodată. Vă simțim energia și simțim fluctuații în energia voastră și așa vă cunoaștem și vă putem răspunde. Vă putem răspunde energetic, iar unii dintre voi veți putea interpreta acea energie în cuvinte sau sunete, viziuni, lovituri intuitive, cunoștințe interne și așa mai departe.

Și cu cât ajungeți mai mult la noi, cu atât mai bine veți interpreta energiile pe care vi le trimitem direct. De asemenea, vă trimitem energii, desigur, prin acest channeling.

Mulți dintre voi preiau acele energii și percep faptul că în fiecare mesaj există mult mai mult decât cuvintele rostite. Vrem să simțiți mai mult din acel sprijin de Sus, nu numai de la noi, ci și de la toate ființele de dimensiuni superioare.

autostopistul galactic
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

Și așa, dacă simțiți o legătură specială cu Yeshua sau Arhanghelul Mihail, Quan Yin, Buddha sau Sf. Germain, mergeți mai departe și ajungeți, inclusiv, la acele ființe și colectivități frumoase.

Cu toții vrem să ajutăm; este ceea ce facem și scopul nostru este să vă ajutăm pe toți. Vom continua să oferim întregii omeniri tot ce putem, dar ne plac și conexiunile personale pe care le putem face.

Ne place să auzim diverse de la voi și ne place să vă răspundem. Sunt multe lucruri pe care vi le putem dărui și pe care vrem să le facem pentru voi.

Prin urmare, vă invităm să simțiți deschizându-vă pentru a ne primi pe noi și energiile noastre, pentru că, așa cum am spus, mai sunt multe de primit de la noi decât doar cuvintele pe care acest channeling ți le transmite în numele nostru.

Sunteți ființe multidimensionale și ați proiectat doar o mică parte din ceea ce sunteți cu adevărat într-un corp fizic. Asta înseamnă că nu există cu adevărat nicio diferență între voi și noi, nicio ierarhie. Prin urmare, vă conectați la noi în a nouălea nivel dimensional tot timpul.

Și este momentul ca voi să aduceți o parte din asta înapoi în corpurile voastre fizice, împreună cu toate celelalte energii și toată înțelepciunea și sprijinul pe care le primiți de sus.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Primiți energie, înțelepciune și sprijin de sus – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here