Energiile lunii Noiembrie – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli ce transmit Arcturienii despre predicții referitoare la energiile lunii, așa cum reiese din articolul „Energiile lunii Noiembrie 2023” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Energiile lunii Noiembrie 2023
Energiile lunii Noiembrie 2023

Energiile Lunii Noiembrie

Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Avem vești incitante pentru voi, deoarece ne-am pregătit contribuția la energiile din noiembrie acolo, pe planeta Pământ.

Am lucrat cu mai multe colective aici în a noua dimensiune pentru a vă aduce transmisia noastră de energii pe parcursul lunii.

Și suntem, de asemenea, conștienți de energiile care vin din Soarele vostru, planeta voastră, luna voastră și tărâmurile superioare.

Există o temă pentru luna noiembrie acolo pe Pământ, iar tema devine sinele vostru superior.

Acesta a fost un proces continuu pentru aceia dintre voi care sunteți treji și este un proces care va continua chiar și după 30 noiembrie. Dar se pune foarte mult accent în energiile lunii noiembrie pentru a permite acelei părți din voi, acel sine adevărat… întreg… să treacă și să apară ca forță dominantă în viața voastră.

Acum, contribuim la asta oferindu-ne energiile care vor ajuta să accesați mai multe dintre darurile și abilitățile voastre spirituale.

Când sunteți conectați conștient cu Sinele Superior, desigur, aveți acces la toate abilitățile pe care ați văzut că alții le posedă și veți avea acces la și mai multe.

Prin urmare, cel mai bun lucru pe care îl puteți face în această lună noiembrie este să vă așteptați ca lucrurile să se îmbunătățească mult.

Împământați-vă în mod regulat, hidratați-vă, petreceți timp în meditație, deschideți-vă pentru a primi și exersați folosind darurile pe care sunteți cel mai interesat să le accesați în acest moment. Acordați-vă permisiunea de a face ceva ce ai vrut să faci înainte. Cu toții aveți abilități pe care nu le-ați activat încă și sunteți deja Sinele vostru superior.

Puteți recunoaște în mod conștient acest fapt și lăsați acel aspect al Sinelui să apară mai des. Sunteți acolo pentru a fi voi înșivă. Sunteți acolo pentru a fi ceea ce Sursa v-a creat să fiți și, prin urmare, să permiteți celui mai adevărat aspect al vostru să se manifeste și în formă fizică este cel mai natural lucru de făcut.

Renunțați la gândurile, credințele, ideile limitative care v-au venit de-a lungul anilor și au venit și de la alții.

Singurul lucru care vă împiedică să deveniți ceea ce v-ați dorit mereu să fiți… sunteți chiar voi.

Sunteți gata să faceți acest lucru și de aceea sunteți susținut de aceste energii din noiembrie 2023. Relaxați-vă în ele și lăsați-vă să primiți upgrade-urile și activările pe care le aduc.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu tine.”

 

Traducere din engleză a articolului „Energiile lunii noiembrie 2023 – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here