Energiile trezirii pe care ti le vom trimite

2

Energiile trezirii pe care ti le vom trimite.

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem în proces de examinare a tuturor energiilor diferite care sunt asupra voastră în acest moment și le cercetăm pentru a vedea care fac cel mai bine și care nu au impactul dorit.

Energiile trezirii pe care ti le vom trimite.
Energiile trezirii pe care ti le vom trimite.

Știm că schimbarea conștiinței are loc și va fi completă la un moment dat și, de asemenea, știm că energiile pe care le duci ar trebui să facă acea tranziție mai ușoară și mai fericită pentru tine, deoarece ele ajută și la trezirea celor care au adormit.

Motivul pentru care este atât de important să înțelegem ceea ce fac și nu fac aceste energii este pentru că luăm constant decizii cu privire la modul cel mai bun de a vă servi și de a vă ajuta pe calea voastră.

Știm că aveți o perioadă dificilă acolo și ați avut o perioadă dificilă, de când ați început să vă încarnați pe Pământ.

Cu siguranță au existat vremuri de pace și prosperitate mai mare și de progres spiritual și tehnologic, dar au existat întotdeauna cei care au suferit.

Știm că este important pentru toți să aveți experiențele voastre, dar simțim, de asemenea, că este timpul să începeți să manifestați experiențe mai bune și ca provocările voastre să fie nevoite să alegeți între o experiență bună și alta.

De aceea, recalibrăm energiile pe care suntem pe cale să le trimitem chiar acum.

Este pentru că vrem să vă vedem bucurându-vă de viață mai mult și vrem să vă sprijinim și să vă dăm putere în orice moment, iar fiecare mesaj pe care vi-l transmitem este menit să vă împuternicească.

Fiecare transmisie de energie este menită să vă împuternicească.

CLICK pe carte pentru detalii
CLICK pe carte pentru detalii

De aceea nu vă vom spune niciodată că sunteți victimele asupritorilor voștri. De asemenea, vrem să știți că aceia dintre voi care sunteți treji, beneficiază în continuare de energiile care îi fac pe oameni să se trezească, deoarece există diferite niveluri de trezire.

Și există întotdeauna un nivel mai înalt, un eșalon mai înalt, pentru care să ajungi și să fii sprijinit, și asta facem.

Nu va putem obliga să faceti nimic; nici măcar nu vă putem forța să primiți energiile pe care le trimitem. Dar când decideți că ați putea să mai creșteți și să evoluați la următorul nivel al conștiinței voastre, atunci veți fi susținut de energiile care vin.

Când crezi că ai înțeles totul și ești deja complet treaz, atunci acele energii ale trezirii nu au efectul dorit asupra ta.

Vă rugăm să intelegeti… chiar și atunci când veți finaliza schimbarea conștiinței către dimensiunea a cincea, nu veți termina de ascensionat, de evoluat și de a deveni mai mult ceea ce sunteți cu adevărat.

Deci asta trebuie să însemne că aveți mai multe de făcut în ceea ce privește evoluția conștiinței voastre chiar acum.

Vă rugăm să vă deschideți către energiile pe care urmează să le trimitem, pentru că ele vor schimba viața și vor fi extrem de puternice pentru cei care le pot primi.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Poti citi articolul original in limba engleza, AICI.

 

Arta razboiului pentru femei
CLICK pe carte pentru detalii

2

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here