Energizarea apei

0

Energizarea apei

Ceva ce puteți face oricând pentru a energiza apa pe care o beți, o folosiți la gătit sau orice altceva chiar mai benefic pentru dvs. este să o încărcați cu un mesaj frumos și iubitor.

Există multe moduri de a face acest lucru. Poți să-ți folosești Sword Fingers (Degetele Sabie) palmele mâinilor sau să o faci direct din inimă.

Energizarea apei
Energizarea apei

Pur și simplu închideți-va ochii, puneți-vă un Zâmbet pe față pentru a porni motorul interior al iubirii și vizualizați un soare strălucitor, auriu, care strălucește în mijlocul universului.

Imaginati-va o rază de lumină aurie trăgând ca o săgeată de la acest soare direct în inima voastră.

CLICK pe carte pentru detalii

Acum direcționați acea energie a inimii, acea iubire necondiționată din inima voastră prin mâinile sau inima voastră direct în apă și încărcați-o cu un mesaj frumos. Mesajul poate fi acela de a face ca apa să vindece, de a elimina durerea. Poate fi un mesaj de sănătate perfectă sau pace perfectă sau orice mesaj pe care îl alegeți.

În cele din urmă, în inima voastra stiti că mesajul vostru energetic puternic umple acum fiecare atom al apei pentru a vă aduce beneficii. Vouă sau oricui altcineva care intră în contact cu acea apă.

***

Bonus:

Master Chunyi Lin’s Qigong Technique – Sword Fingers to Remove Energy Blockages

 

Recomandare:

Citeste articolul „37 cărți pentru Sufletul tău – Vindecarea corpului începe la nivelul sufletului

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here