Există sprijin arcturian în jurul tău – Consiliul arcturian 9D

0

Există sprijin arcturian în jurul tău – Consiliul arcturian 9D; Channel Daniel Scranton

 

Există sprijin arcturian în jurul tău
Există sprijin arcturian în jurul tău – Consiliul arcturian 9D; Channel Daniel Scranton

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu toti.

Îi vizităm pe mulți dintre voi care primiți această transmisie de ceva timp.

Cu siguranță nu am început să vă observăm pe toți și să ne conectăm cu voi doar de când acest canal a început să ne aducă prin el.

Ne conectăm cu unii dintre voi de zeci de ani și suntem multumiti de cât de bine vă descurcați în viața voastra, în general. Ne interesează să va vedem trăind fericit. Suntem interesați să vă vedem sănătoși și puternici. Vrem să vă vedem iubindu-vă pe voi înșivă și ajutându-vă reciproc și plantăm toate semințele necesare pentru a încuraja toate aceste lucruri. Si, multe altele.

De asemenea, lucrăm cu copacii, plantele, florile și regnul animal și mineral.

Vă susținem pe toți pe planeta Pământ care va inaltati și vrem să știți cât de mult primiti sustinere de la ființele din jurul vostru.

Toate ființele din oceanele voastre, cerul vostru, toată viața vegetală pe care o aveți și chiar Pământul în sine sunt toate acolo pentru a vă sprijini in călătoria voastra.

Deci, atât cât apreciem dorințele tale de a te conecta cu noi și de a lucra cu noi și chiar de a primi direct de la noi, vrem să știi că atunci când te conectezi cu Mama Natură sau Mama Pământ, ne primești energia indirect.

Lucrăm cu planeta voastră de ceva timp și vrem să simțiți cât de susținuți sunteți. Stim că a fost greu pentru voi toți să fiți acolo pe Pământ.

De asemenea, vrem să știți că, atâta timp cât rămâneți în corpurile voastre fizice și o veți face prin această schimbare a conștiinței care are loc pe Pământ și peste tot în univers, această versiune a voastră careia ii vorbim acum, va fi capabilă să călătoreasca spre sistemul nostru stelar.

Și, în timp ce suntem ființe non-fizice, așa că nu ne vom întâlni față în față, ne veți simți și vă veți aminti viața voastră acolo, în micul nostru sistem stelar.

profetia
CLICK pe carte pentru detalii

Aveți atât de multe asteptari în această viață, așa că, vă rugăm să aveți răbdare cu acest proces.

Aveți răbdare cu voi înșivă și unii cu alții și constientizati faptul că există sprijin pentru voi. Iar, asteptarea va merita totul.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi. ”

 

Există sprijin arcturian în jurul tău – Consiliul arcturian 9D; Channel Daniel Scranton

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here