Faci Incet Trecerea spre Ascensiune – Consiliul Arcturian 9D

0

Faci Incet Trecerea spre Ascensiune ∞Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton. Articolul original se gaseste AICI.

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian.

Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Suntem, deasemenea, extrem de încântați să facem parte din această călătorie împreună cu voi toți, voi care sunteți atât de puternic înrădăcinați în căile voastre cu dimensiunea a patra.

Vrem foarte mult să te tragem în a cincea dimensiune și, totuși, înțelegem și valoarea faptului că experimentezi mișcarea lentă, ascendentă.

Prin urmare, suntem bucuroși să vă împingem ușor și să vă încurajăm să veniți în versiunea voastra a celei de-a cincea dimensiuni. Vă salutăm că aveți parte de exact ce este nevoie pentru a face această călătorie.

Sunteți ființe frumoase de iubire și lumină și sunteți acolo pentru a vă experimenta ca atare, chiar dacă există o multime de întuneric și ură în jur.

Este, și a fost, o provocare pentru voi să rămâneti concentrati asupra a ceea ce este în interiorul vostru și a ceea ce este întreg și pur, dar asta se va simți întotdeauna cel mai bine pentru voi.

Nu veți simți niciodată că vreți , în cele din urmă, să vă loviți inamicii, pe cei care operează în întuneric.

Veți evolua întotdeauna și veți urca atunci când veți recunoaște ceea ce este acolo ca fiind și în interiorul vostru și când veți adopta această abordare a vieții, vă veți deschide către mult mai mult.

Nu trebuie să vă limitați la experiența voastră, deoarece nu construiți o balon în jurul vostru și nu sunteți acolo pentru a vă reduce vibrațiile într-o încercare pentru un fel de justiție.

Suntem ființe care au evoluat și au urcat într-un sistem stelar în care majoritatea oamenilor trăiesc precum călugării voștri tibetani.

Așadar, știm direct cât de benefic este să intri, să simți și să te extinzi.

Desigur, în sistemul nostru stelar, nu ne-am confruntat niciodată cu întunericul în felul pe care îl aveți sau în felul în care au ființele care se încarnează în sistemul stelar Orion, dar suntem exemplele pentru toți cei care doriți să veniți și să vă întâlniți cu noi în locul fericit, locul iubirii necondiționate, al compasiunii și al iertării.

Lumea si demonii ei - spre ascensiune
CLICK pe carte pentru detalii

Ei sunt calea spre înălțare, spre a cincea dimensiune, iar voi sunteți cei care faceți munca grea și trecerea spre ascensiune incet.

Devenim majorete și știm că uneori doriți să vă scuturați pumnii și să ne spuneți cât de nedrept este acest lucru și putem accepta acest lucru.

Nu vom face schimb de locuri cu voi, nu chiar acum, dar aveți încredere în noi când spunem că data viitoare veți fi majorete și noi vom fi cei din dimensiunile inferioare, luptându-ne cu tot noroiul și mocirla existenței fizice.

Știm că s-ar putea să nu vă fie de multă consolare acum, dar sperăm că vă va ajuta.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here