Intalnire in Astral – Consiliul Arcturian Nona-Dimensional

0

“Salutari! Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Am organizat o întâlnire care să ii includă pe mulți dintre cei care primesc această transmisie. Vedeți, adesea ne întâlnim cu voi individual în planul astral, în timp ce dormiți. Deci, am decis să vă aducem împreună intr-un moment, în care, cei mai mulți dormiți.

Vor fi anumite aranjamente facute pentru a putea include cât mai mulți dintre voi în această întâlnire, iar întâlnirea va fi despre obiectivele primordiale pe care le avem cu toții pentru a ajuta umanitatea. Vrem să ajungem pe aceeași treaptă cu voi și vă dorim ca toți să vă aflați pe aceeași treaptă.

Deci, vor exista de fapt mai multe întâlniri de acest gen, nu doar pentru că dormiți toți în momente diferite, ci și pentru că vrem să fie o evoluție a ideilor.

Și, deși nu ajungem niciodată la un consens complet și unanim în aceste tipuri de întâlniri, dorința noastră este să ajungem la cât mai mulți dintre voi, astfel încât concentrarea pe umanitate să poată fi obiectivul comun al expansiunii, creșterii și modurilor în care vă puteți uni, împreună, ca si colectiv.

Aceasta este o scurtă listă a obiectivelor noastre pentru umanitate și nu suntem singuri. Există multe ființe în taramurile superioare care împărtășesc aceste dorințe și care lucrează pentru a aduce experiența unui teren comun în rândul câtorva dintre voi.

Apoi vom ajunge la partea în care implementăm un plan de realizare a acestui scop și a tuturor acestor obiective.

Noi vedem mult mai multă cooperare decât am avut între cei treziti, cel puțin în timp ce dormiți și vom continua să facilităm această apropiere a oamenilor.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de a ne conecta cu voi. “

Channeling: https://danielscranton.com/meetings-in-the-astral-realm-%E2%88%9Ethe-9th-dimensional-arcturian-council/

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here