Liniile temporale mai bune sunt mai aproape decat credeti

0

(Articolul original despre liniile temporale poate fi gasit aici: Daniel Scranton – Better timelines are closer than you think)

Liniile temporale mai bune sunt mai aproape decat credeti. Consiliul Arcturian 9D

Salutări. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.
Am explorat posibilitățile ce se află în fața omenirii în aceste momente, și putem vedea câte opțiuni aveți să vă deplasați către o linie temporală mai bună. Vedem că starea actuală a lucrurilor de pe Planeta Pământ vă impune să alegeți una dintre aceste linii temporale mai bune. Dar modalitatea de a accesa Liniile Temporale nu este prin a puncta ce este în neregulă cu starea actuală a lucrurilor de pe Pământ.

Vă încurajăm să simțiți ceea ce simțiți cu adevărat, fără să mai continuați să subliniați cât de rele sunt lucrurile, pentru că, de fapt, nu vă servește la absolut nimic să faceți asta. Soluția la problemele societății voastre moderne este întotdeauna în interiorul vostru, și modul în care puteți accesa acea Linie Temporală în care doriți să fiți, este prin a vă armoniza cu ea. Acum, ceea ce vă spunem este că nu sunteți atât de departe de o Linie Temporală mult mai bună, decât ați putea crede.

Omenirea face progrese uriașe, iar acei pași extraordinari sunt rezultatul a tot ceea ce vedeți în lumea voastră ca fiind nedrept, ca fiind greșit. Totul exista pentru a acționa ca un catalizator pentru fiecare dintre voi, pentru a merge în interior și a găsi acolo ceea ce doriți. Acum, vă vorbim mai ales acelora dintre voi care sunteți treji, pentru că știți cum să faceți acest lucru.

Știați din momentul în care ați conștientizat că vă puteți crea propria realitate, că o lume mai bună este posibilă. Știați că nu trebuie să vă bazați pe politicieni, guverne, bănci sau corporații pentru ca ceva să se schimbe. Când ați avut prima dată acea Cunoaștere, ați fost foarte entuziasmați și ați crezut că veți vedea Schimbarea în care credeți. Și acum sunteți aici, iar unii dintre voi ați fost de zeci de ani, motiv pentru care vrem să vă asigurăm că sunteți aproape de aceste Linii Temporale ce urmează.

Cosmos
CLICK pe carte pentru detalii

Aveți sprijinul celorlalți oameni. Aveți sprijinul energetic. Aveți sprijinul celor ca noi din Tărâmurile Superioare și aveți mai mult sprijin decât ați avut vreodată. Deci, nu renunțați la Speranță. Intrați în interiorul vostru și găsiți acea vibrație, și veți vedea Schimbările pe care doriți să le vedeți în lumea din jurul vostru.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de conexiunea cu voi.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here