Modul de a te vindeca – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli care este modul de a te vindeca așa cum reiese din articolul „Vindecă-te pe tine însuți, pe toți ceilalți și schimbă-ți conștiința ∞ Consiliul Arcturian 9D”, channeling de Daniel Scranton. Găsești articolul original AICI.

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.
Continuăm să facem cercetările noastre despre umanitate, pentru că ne place să vă ajutăm și pentru că ne place să vă cunoaștem mai bine.

Modul de a te vindeca. Vindecă-te si vindecă-i pe alții

Modul de a te vindeca
Modul de a te vindeca? Vindecă-te pe tine însuți, pe toți ceilalți și schimbă-ți conștiința ∞ Consiliul Arcturian 9D

 

Înțelegem că acesta poate fi un lucru pe care toți îl faceți uneori, în mod subconștient, dar vă sfătuim să o faceți și conștient.

Nu priviți totul și pe toți ceilalți doar ca aducându-vă un fel de oglindă pe care să o țineți ridicată și nu-i priviți doar ca pe profesorii voștri care vă arată ceea ce trebuie să înțelegeți mai bine.

Vedeți-le ca exemple pentru ceea ce există în interiorul vostru și pentru ceea ce ați putea fi. Și vorbim despre asta atât din perspectiva pozitivă, cât și din cea negativă.

Deci, dacă vedeți pe cineva care are foarte mult succes și are tipul de viață interesantă pe care o doriți, trebuie să veînțelegeți că vi se arată acel exemplu ca o posibilitate de a trăi acea viață.

Dacă vă uitați la acea persoană și vă întrebați cum de a fost atât de norocoasă, sau cine trebuie să fi fost părinții acesteia pentru a le oferi o viață atât de perfectă, vă sfătuim să scapați de idee.

CLICK pe carte pentru detalii

Ei sunteți voi, existenți într-un corp diferit și nu trebuie să ajungeți acolo unde sunt ei prin aceeași serie de pași.

Deci, nu trebuie să vă spuneți o poveste despre cum nu ați obținut aceleași avantaje pe care le-au avut ei. Nu trebuie să vă spui că nu aveți cum să trăiți un astfel de stil de viață din cauza antecedentelor personale.

În schimb, vreți să vă spuneți: „Dacă este posibil pentru acel aspect al Sursei, atunci este posibil și pentru mine, pentru că și eu sunt un aspect al Sursei”.

Când vedeți pe cineva, sau auziți despre cineva, care a făcut ceva aparent groaznic și, posibil, continuă să facă lucruri groaznice, aceasta este, de asemenea, o alegere care există în voi și este o alegere cu care trebuie să faceți pace.

Trebuie să faceți pace cu întunericul, pentru că nu poate exista doar în afara voastră, nu în acest univers holografic.

Acesta este motivul pentru care punem întotdeauna accent pe iertare și compasiune.

Nu este de dragul lor; este de dragul vostru. Este în beneficiul vostru.

Toți cei pe care îi întâlniți și tot ceea ce vedeți, auziți și cunoașteți, vă pot da beneficii, deoarece sunt o altă piesă a puzzle-ului care sunteți.

Și dacă puteți să-i accepțați ca atare și să-i puneți la locul lor, atunci puteți deveni întregi.

Dar atunci când negați ceva care există în interiorul vostru, rămâneți fragmentați, vă diminuați puterea și vădiminuațicapacitatea de a deveni adevăratul vostru sine.

Este timpul ca voi să renunțați la iluzia separării, să încetați să jucați acel joc de victimă și făptuitor, noi împotriva lor, întunericul împotriva luminii și așa mai departe.

Este vorba despre a aduce totul împreună în interiorul vostru, un întreg armonios și să iubiți fiecare parte din voi.

Acesta este modul de a te vindeca pe tine și pe ceilalți. Acesta este modul de a veni împreună ca un colectiv unificat care poate decât să vă schimbe conștiința pe acea planetă frumoasă a voastră.
Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

Traducere din engleză: Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here