Nu fiti dezorientati. Nimic Altceva nu Conteaza – Consiliul Arcturian 9D

0

Nu fiti dezorientati. Nimic Altceva nu Conteaza – Consiliul Arcturian 9D
– channel Daniel Scranton

 

Salutari. Suntem Consiliul Arcturian si suntem încântați să ne conectăm cu toți.

Suntem extrem de mulțumiți de felul în care ați progresat acolo pe planeta Pământ. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc în fiecare zi și din ce în ce mai mulți dintre voi care sunt treji fac munca pe care ați ajuns să realizați ca este atât de necesară. Pentru a fi sinele vostru adevărat, sinele vostru superior.

Altceva nu conteaza. Fii una cu Sursa
Altceva nu conteaza. Fii una cu Sursa

Vedem că energiile echinocțiului au avut deja un efect asupra omenirii și, la nivel colectiv, începeți să vă liniștiți.

Începi să va calmati.

Începeți să renunțați la toată acea furie și resentimentele pe care le-ați ținut. Actualele circumstanțe de pe Pământ v-au permis să simțiți și să vă eliberați.

Mulți oameni de pe Pământ sunt confuzi în acest moment, confuzi cu privire la ceea ce este adevărat sau nu, confuzi cu privire la ceea ce ar trebui să facă sau să nu facă.

Suntem aici pentru a vă spune că, dacă sunteți confuz, totul este doar în capul vostru. Asta deoarece, nu vă permiteți cu adevărat să simțiți. Si, de fapt, trebuie să simțiți pentru a vă vindeca. Trebuie să simțiți pentru a curăța, a procesa și, în cele din urmă, pentru a deveni cine sunteți cu adevărat.

Ascensiunea ta nu înseamnă să-ți garantezi loialitatea față de nimeni sau nimic.

Este despre tine.

Calator in infinit
CLICK pe carte pentru detalii

Și, aceia dintre voi care v-ați permis să simțiți ceea ce trebuie să simțiți sunt motivul pentru care ne simțim atât de mulțumiți de modul în care vă descurcați ca colectiv.

Sunteti mult mai puternici atunci când va aliniati la Sursa decât atunci când va certati pe marginea subiectului numit politică.

Prin urmare, este timpul ca mai mulți dintre voi să îmbrățișați energiile suplimentare care au intrat în acest moment pentru a vă întemeia, pentru a vă pune în inimile voastre și pentru a vă face să simțiți energia Sursă.

Simțirea Sursei de energie este, cu adevărat, singura modalitate de a ști că sunteți aliniati cu cea mai puternică forță din univers și nimic din toate acestea nu are nicio legătură cu ceea ce credeți, cu ce adevăruri ați descoperit pe internet.

Cei dintre voi care sunt cu adevărat treji puteți simți când ceva este dezamăgitor și aveți dreptate să vă întoarceți în inimile voastre, să simțiți dragostea care sunteți cu adevărat, să simțiți compasiune pentru toți oamenii, indiferent dacă sunt de acord cu voi sau nu.

Voi sunteți cei care vă veti conduce singuri prin conexiunea voastră cu cea mai puternică forță din univers, care este desigur Sursa, care este iubirea pură, necondiționată.

Caile pacii - Jasmuheen
CLICK pe carte pentru detalii

Simtiti.

Aliniați-vă cu Sursa.

Fiti una cu Sursa.

Și, recunoașteți că, atunci când faceți acest lucru, nimic altceva nu conteaza.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi ”

 

 

Sursa: DanielScranton.com

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here