Lasă oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească

0
“Lasă oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească. Acesta este cel mai greu lucru pe care va trebui să-l faci în viața ta și va fi și cel mai important lucru. Încetează să mai porți conversații grele cu oameni care nu vor schimbare.
Nu te mai afișa pentru oamenii care nu au niciun interes în prezența ta. Știu că instinctul tău este să faci totul pentru a câștiga aprecierea celor din jur, dar este un impuls care îți fură timpul, energia, sănătatea mentală și fizică.
Lasă oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească
Lasă oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească
Când începi să lupți pentru o viață cu bucurie, interes și angajament, nu toți vor fi gata să te urmeze în acest loc. Asta nu înseamnă că trebuie să schimbi ceea ce ești, înseamnă că ar trebui să renunți la oamenii care nu sunt pregătiți să te însoțească.
Dacă ești exclus, insultat, uitat sau ignorat de oamenii cărora le acorzi timpul, nu-ți faci o favoare continuând să-ți oferi energia și viața. Adevărul este că nu ești pentru toți și nu toți sunt pentru tine.
Asta e ceea ce face atât de special când întâlnești oameni care reciproc iubesc. Vei ști cât de scump ești.
Cu cât petreci mai mult timp încercând să te faci iubit de cineva care nu este în stare, cu atât pierzi mai mult timp lipsindu-te de posibilitatea acestei conexiuni cu altcineva.
Sunt miliarde de oameni pe această planetă și mulți dintre ei se vor întâlni cu tine la nivelul tău de interes și angajament.
Cu cât rămâi mai implicat cu oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească, care te folosesc ca pernă, o opțiune de fundal sau un terapeut pentru vindecare emoțională, cu atât stai mai mult departe de comunitatea pe care o dorești.
Poate dacă nu mai apari, nu vei mai fi dorit. Poate dacă te oprești din încercat, relația se va termina. Poate dacă încetezi să mai trimiți mesaje, telefonul tău va rămâne întunecat săptămâni întregi. Asta nu înseamnă că ai distrus relația, înseamnă că singurul lucru care o ține înapoi a fost energia pe care doar tu ai dat-o pentru a o păstra. Asta nu e iubire, e atașament. Este să vrei să dai o șansă celor care nu merită. Meriți atât de mult, sunt oameni care nu ar trebui să fie în viața ta.
Lasă oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească.
Cum sa-ti reinventezi viata
CLICK pe carte pentru detalii
Cel mai valoros lucru pe care îl ai în viața ta este timpul și energia ta, iar ambele sunt limitate. Când îți dai timpul și energia, îți va defini existența.
Când realizezi asta, începi să înțelegi de ce ești atât de nerăbdător când petreci timp cu oamenii, în activități, locuri sau situații care nu ți se potrivesc și nu ar trebui să fie în preajma ta, energia îți este furată.
Vei începe să realizezi că cel mai important lucru pe care îl poți face pentru tine și pentru toți cei din jurul tău este să îți protejezi energia mai înverșunător decât orice altceva. Fă din viața ta un paradis sigur, în care doar oamenii ‘ ‘ compatibili ‘ ‘ au voie.

Lasă oamenii care nu sunt pregătiți să te iubească.

Nu ești responsabil pentru salvarea nimănui. Nu ești responsabil să îi convingi să se perfecționeze. Nu e munca ta să exiști pentru oameni și să-ți dai viața lor! Dacă te simți prost, dacă te simți constrâns, vei fi rădăcina tuturor problemelor tale, temându-te că nu îți vor întoarce favorurile pe care le-ai acordat. Este singura ta obligație să realizezi că ești iubirea destinului tău și să accepți iubirea pe care o meriți.
Decide că meriți prietenie adevărată, angajament, iubire adevărată și completă cu oameni sănătoși și prosperi. Apoi așteaptă și vezi cât de mult începe să se schimbe totul. Nu pierde timpul cu oameni care nu merită. Schimbarea îți va oferi dragostea, stima, fericirea și protecția pe care o meriți.”
Sir Anthony HOPKINS
(text preluat din FB)

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here