O vindecare pentru locuitorii Planetei Pământ – de la Thymus

0

Îți propun să vezi sau primești vindecarea pentru locuitorii Planetei Pământ transmisă de Consiliul de Maeștrii Ascensionați, așa cum reiese din articolul „O vindecare pentru Planeta Pământ și locuitorii ei” – channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

O vindecare pentru locuitorii Planetei Pământ - de la Thymus
O vindecare pentru locuitorii Planetei Pământ – de la Thymus

O vindecare pentru Planeta Pământ și locuitorii ei

Consiliul Maeștrilor Ascensionați Thymus

channeling de Daniel Scranton

„Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul de Maeștri Ascensionați.

Suntem aici, acum, în această transmisie… gata să oferim planetei Pământ și tuturor locuitorilor ei o vindecare.

Transmitem mai mult decât cuvinte prin aici și vrem ca toți să realizați că energiile vindecătoare care vin sunt pentru voi și pentru toți ceilalți, pentru că toată lumea poartă un fel de greutate, o anumită traumă.

Toți cei de pe Pământ au nevoie să primească mai multă vindecare, așa că noi oferim energiile vindecătoare și vă invităm să le primiți în corpurile voastre și în mintea voastră.

Căutăm să vă ajutăm să vă deschideți mințile, astfel încât să puteți crede în posibilitatea vindecării.

Vă invităm să eliberați toată tensiunea pe care o țineți în corp chiar acum, astfel încât să puteți primi vindecarea.

Vă invităm să vă vedeți ca fiind deja vindecați. Conectați-vă chiar acum la ceea ce simțiți.

Bine ați venit în interiorul ajutorului nostru. Tot sprijinul și toate resursele noastre vin la voi și pot fi primite de toți cei care au mintea deschisă, inimile deschise și brațele deschise.

Amintiți-vă că sunteți acolo pentru a experimenta totul. Sunteți acolo pentru a experimenta rănirea și îmbolnăvirea. Sunteți acolo pentru a experimenta senzațiile atunci când aveți durere emoțională, durere fizică, durere psihologică și sunteți acolo pentru a experimenta o vindecare, o eliberare a ceea ce a provocat durerea.

Sunteți acolo pentru a experimenta bucuria, pentru a conecta fizicul cu non-fizicul, pentru a recunoaște cine sunteți cu adevărat, rămânând în același timp în corpul vostru fizic. Sunteți acolo pentru a ridica conștiința de sine și a celorlalți.

Și când primiți vindecare, atunci mai aveți ceva de oferit celor pentru care sunteți acolo să-i slujiții. Și așa, vă servește să fiți vindecați și le servește tuturor celorlalți că voi primiți această vindecare, această energie pe care o transmitem planetei Pământ chiar acum din a douăsprezecea dimensiune.

Ori de câte ori primiți acest mesaj, puteți primi vindecarea.

Acesta nu este un mesaj ce depinde de timp. Transmiterea este completă când o primiți. Și prin „voi”, ne referim la voi toți.

vindecare
CLICK pe carte pentru detalii

Odihniți-vă, relaxați-vă, beți multă apă și realizați că aveți atât de mult ajutor care vine la voi de sus, în orice moment. Nu se limitează în niciun caz la noi și la transmisiile noastre.

Vă invităm acum să nu doar simțiți acest lucru, ci și să îl respirați până în jos – până în chakra rădăcinii voastre, până în jos – până în tălpile picioarelor voastre.

Respirați-l în miezul Mamei Pământ și trimiteți acum vindecarea pe care ați primit-o acolo unde știți că este cea mai necesară.

Și aveți încredere că va ajunge acolo. Aveți încredere că sunteți deja vindecați și că nimic nu vă împiedică să trăiți o viață plină și completă de bucurie, iubire, pace, creativitate și entuziasm.

Vă sprijinim în acele eforturi la care doriți să participați cel mai mult și știm că vă puteți aduce Întreaga Ființă acum, la orice veți face în continuare.

Asta-i tot pentru acum.

Noi suntem Thymus. Suntem Colectivul de Maeștri Ascensionați și suntem mereu printre voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „O vindecare pentru Planeta Pământ și locuitorii ei – Consiliul Maeștrilor Ascensionați Thymus – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here