Pastrand Noile Portaluri Deschise – Consiliul Arcturian 9D

0

Noile Portaluri deschise

Comunicari-cu-Arcturienii1

Pastrand noile portaluri deschise ∞ Consiliul Arcturian 9D

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Atentia noastra este indreptata, în acest moment, asupra a ceea ce putem co-crea cu aceia dintre voi care sunt suficient de treji pentru a acorda atenție acestor transmisiuni ale noastre. Deschidem câteva portaluri pentru a vă oferi activitățile, codurile și ideile inspirate care ne-au servit, atat în timpul vieții fizice, cat  și în ascensiune.

Acum, acestea nu sunt portaluri prin care puteți călători. Acestea sunt portaluri care sunt special concepute pentru a furniza energie și informații. Desigur, avem multe modalități diferite de a furniza energie și informații, inclusiv prin intermediul acestor transmisii. Dar acest canal ne poate susține o perioada de timp și apoi trebuie să facă o pauză. Atunci când folosim portalurile ca sistem de livrare, puteți fi siguri că vor rămâne întotdeauna deschise.

Dorim să examinăm în continuare dorințele pe care le aveți pentru co-creația impreuna cu noi. Deci, pe măsură ce primiți această transmisie, vrem să vă gândiți la ce anume doriți să experimentați și la ceea ce doriți pentru întregul colectiv uman. Nu contează când primiti această transmisie. Portalurile vor rămâne deschise și vom continua să vă oferim exact ceea ce aveți nevoie prin ele, atâta timp cât doriți.

Ceea ce trebuie sa faceti voi este sa veniti pur și simplu cu dorințe, și atunci va trebui să vă deschideți pentru a primi ceea ce trimitem. Nu vă faceți griji cu privire la apropierea de portaluri. Orice aveti nevoie va strabate drumul spre voi, indiferent unde va aflati pe planetă. Relaxați-vă, deschideți-vă și așteptați să primiți exact ceea ce aveți nevoie. De ce facem asta? Noi o facem pentru că sunteți gata.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-am bucurat de legătura cu voi. ”

Sursa: http://danielscranton.com

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here