Energiile Echinocțiului și Portaluri Interioare în voi – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli cum poți să îți găsești scopul și misiunea în viață, așa cum reiese din articolul „Energiile Echinocțiului și Portaluri Interioare în voi” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Portaluri interioare
Portaluri interioare

Energiile Echinoctiului și Portaluri Interioare în voi – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Am fost foarte atenți la energiile echinocțiului care sunt deja deasupra voastră acolo, pe planeta Pământ.

Vrem să știți că energiile pe care le-am detectat vă ajută pe toți să accesați mai multe portaluri interne pe care le-ați localizat în interiorul celor șapte chakre principale.

Aceste portaluri vă conectează la alte dimensiuni, la ghizii voștri și la abilitățile și darurile pe care le-ați invocat pentru voi înșivă.

De asemenea, puteți accesa mai multă dragoste, mai multă bucurie, mai multă pace, mai multă creativitate, mai multă libertate și mai multă abundență, pur și simplu intrând în interior și simțind preponderența energiilor care intră prin portalurile din propriile voastre chakre care se deschid din ce în ce mai larg, cu fiecare clipă care trece.

Calatorie pe Arcturus - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Acum, aceste energii vor face mai mult decât să lucreze cu ale voastre portaluri interioare.

Cu toate acestea, vă oferim această piesă pentru că o vedem ca fiind cel mai important aspect al acestui echinocțiu pentru voi toți în acest moment.

Toți trebuie să știți că totul există cu adevărat în interiorul vostru și trebuie să știți că puteți accesa totul din interior.

A fi capabili să simțiți energiile care se revarsă prin chakrele voastre este o parte foarte mare a evoluției spirituale.

Sunteți meniți să simțiți lucruri acestea, să simțiți și lucrurile acelea și să lucrați cu energiile care vin de sus și de jos, precum și din interior.

Soarele vostru și Mama Pământ participă împreună la acest echinocțiu, așa cum o fac întotdeauna.

Ghizii voștri și sinele vostru superior se asigură că totul este calibrat corespunzător în voi pentru a vă oferi experiențele pe care vreți să le aveți.

Este întotdeauna un moment minunat să fiți treji și să ascensionați acolo pe planeta Pământ, dar când sunteți conștienți de cât de multe puteți accesa în interiorul vostru, atunci cu adevărat veți începe să jucați acest joc mai conștient și cu mai multă certitudine că sunteți, mergând mereu în direcția corectă.

Calator in infinit - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Primiți mereu mai mult din ceea ce vă doriți și aveți nevoie și vă transformați mereu.

Vă transformați pe voi înșivă și vă transformați corpurile, iar energiile care vor intra prin cele șapte chakre ale voastre principale vă vor oferi, desigur, îmbunătățiri ale ADN-ului și vă vor activa corpurile de lumină, care sunt vehiculele voastre din a cincea dimensiune.

Prin urmare, totul vă apropie mereu de finalizarea schimbării conștiinței.

Iar aceia dintre voi care vă îndreptați spre finalizarea schimbării în mod mai conștient, faceți enorm de multă muncă pentru întreaga umanitate.

Și, evident, aveți aprecierea noastră și sprijinul nostru nesfârșit și neobosit.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Energiile Echinoctiului și Portaluri Interioare în voi – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here