Lemuria si Atlantida – Povestea Creatiei-partea 4

1

Povestea Creatiei-partea 4

povestea creatiei 8

Povestea Creatiei-partea 4

 

Lemuria

“Lemuria, sau Mu, era un continent care se intindea in tot Oceanul Pacific, de la Statele Unite din ziua de azi si pana la America de Sud.

Stadiul lemurian al existentei a fost perioada in care constiinta speciei a invatat lectia acordajului fizic. Omenirea, ca intreg, progreseaza in etape, si acordajul fizic a fost lectia fundamentala din aceasta perioada a istoriei.

Lemurienii erau oameni foarte inclinati catre filosofie si spirit, in mult mai mare masura decat atlantii, care erau insa mai avansati din punct de vedere tehnologic si mai interesati de aceasta.

In aceasta epoca istorica, Pamantul era plin de marii dinozauri si din aceasta cauza lemurienii, in mare parte, erau nevoiti sa traiasca sub Pamant.

Stateau in pesteri, ascunzandu-se de dinozauri, iesind doar ca sa vaneze pentru a-si asigura hrana. Ei isi impodobeau pesterile cu frumoase opere de arta.

Lemurienii erau destul de mici, din punct de vedere fizic: barbatii aveau cam 1,50 m inaltime, iar femeile erau cu cativa centimetri mai scunde.

Rata de supravietuire a copiilor nu era foarte mare.

Se hraneau cu cereale, boabe si fructe.

 

Atlantida

povestea creatiei 9

Povestea Creatiei-partea 4

 

Atlantida se afla in nordul Oceanului Atlantic. Avea o marime cam cat Europa si Rusia la un loc. Platoul continental din partea de est a Statelor Unite, aflat pe atunci in cea mai mare parte sub ape, cuprindea coastele joase ale Atlantidei, care se intindeau din Mexic pana la Marea Mediterana.

Asa cum spuneam mai devreme, Pamantul era plin de dinozauri, si majoritatea dintre ei erau carnivori.

Multi dintre atlanti traiau in mari orase aparate de ziduri, pentru a se proteja de aceste fiare.

De asemenea, in Atlantida mai existau inca fiintele umane grotesti, cu infatisare de animale, despre care am vorbit la inceputul acestui capitol.

Unele segmente ale societatii le numeau “creaturi” si le tratau ca pe niste sclavi sau ca pe niste vite de povara.

In Atlantida erau doua feluri de oameni: aceia care slujeau Legea Unicului si cei numiti Fiii lui Belial.

Fiii lui Belial erau slujitorii lui Beelzebub. Ei erau lorzii materialismului, grupul egoist, materialist si individualist. Acestia erau oamenii care inrobeau “creaturile” sau animalele-oameni care aveau copite, gheare, pene, aripi sau coada pe corpuri umane.

Aceia dintre oameni care slujeau Legea Unicului incercau sa le ajute pe “creaturi” atat din punct de vedere spiritual cat si fizic, ducandu-le la marile temple de vindecare din Atlantida.

Utilizand tehnologii avansate cu cristale, Lumina si sunet, reuseau adesea sa inlature chirurgical aceste apendice necuvenite care nu mai corespundeau planului perfect al lui Adam Kadmon, pe care Dumnezeu il crease pentru corpul uman perfectionat.

In anul 52000 i.Ch. a fost convocat un sfat al inteleptilor din cele cinci rase, ca sa se discute mijloacele pentru a scapa de dinozauri. S-a discutat un plan de utilizare a unor forte chimice foarte puternice, care sa-i otraveasca pe dinozauri in salasurile lor. Acest plan a fost implementat si a inceput sa functioneze.

povestea creatiei 10

Povestea Creatiei-partea 4

Prima dintr-o serie de trei catastrofe continentale care au schimbat fata Pamantului a avut loc in jurul anului 50700 i.Ch. Aceasta prima catastrofa a survenit ca urmare a utilizarii de chimicale si explozivi pentru distrugerea dinozaurilor.

In barlogurile animalelor au explodat uriase si numeroase pungi de gaze, care au provocat eruptii vulcanice si cutremure. Perturbarile au avut o asemenea magnitudine, incat au facut sa se schimbe pozitia axei Pamantului, aducand polii in prezenta lor pozitie si provocand ultima mare epoca glaciara.

Continentul Lemuria a fost complet distrus, dar, destul de ciudat, Atlantida nu a fost prea mult afectata din punct de vedere al teritoriului. Intreg continentul Lemuriei s-a scufundat in ocean ca urmare a schimbarii axei polilor.

Dupa aceea, Atlantida a devenit cea mai importanta civilizatie de pe planeta.

Asa cum deja am mentionat, Atlantida era foarte avansata din punct de vedere tehnologic, dar mult mai putin avansata spiritual, in mod foarte asemanator cu Statele Unite din ziua de azi.

Marele cataclism a distrus majoritatea dinozaurilor, prin transformarea masei continentale si modificarea conditiilor climatice.

Atlantida, fiind acum prima civilizatie de pe planeta, a inceput sa prospere.

Aceasta a fost perioada in care extraterestrii au vizitat Atlantida si i-au initiat in tehnologia avansata a cristalelor.

Atlantii foloseau energia cristalelor in aproape toate domeniile societatii. Ei aveau un mare cristal care era principala sursa de energie a intregului continent. Acesta facea sa functioneze masini, vapoare, submarine si avioane, asigurand toate necesitatile energetice ale societatii.

Stiinta devenea tot mai mult noul zeu, iar oamenii deveneau din ce in ce mai putin interesati de prezenta lui Dumnezeu.

Fiii lui Belial si influentele extraterestre negative au inceput sa preia tot mai mult controlul asupra civilizatiei atlante.

Energia cristalelor a inceput sa fie folosita in scopuri razboinice si pentru a tine poporul sub control.

Intr-o zi nefasta, oamenii de stiinta atlanti au incercat sa utilizeze marele cristal ca sa trimita un fel de raza de energie prin scoarta Pamantului, intr-un scop rau.

Aceasta a provocat o mare explozie, cum nu se mai vazuse vreodata pe aceasta planeta.

Asta s-a intamplat cam prin anul 28000 i.Ch. si a avut ca rezultat scufundarea unei parti din Atlantida, din care au ramas trei insule.

La aceasta face referire Biblia in povestea despre Arca lui Noe si a marelui potop.

O perioada de reconstructie a inceput in Atlantida dupa aceasta mare catastrofa, dar ea nu si-a mai recapatat niciodata stralucirea de la inceputuri.

Atlantida a decazut, cu vremea, tot mai mult. S-au facut mari progrese in domeniul electricitatii, al energiei atomice si al utilizarii energiei solare; totusi, in anul 10700 i.Ch., tara atinsese cel mai adanc declin moral si spiritual.

Predominau sacrificiile umane si adorarea soarelui, precum si adulterul si coruptia.

Cristalele solare fusesera adaptate in mod rudimentar pentru a fi folosite ca mijloace de constrangere, tortura si pedeapsa.

Poporul de rand numea cristalele soarelui, care erau multe, “ingrozitoarele cristale”.

Gigantice schimbari ale scoartei Pamantului au zguduit Atlantida in jurul anului 9500 i.Ch. si aceasta a pierit de pe fata Pamantului. Explozia a fost de un milion de ori mai mare decat cea de la Hiroshima.

Atlantii care slujeau Legea Unicului au ascultat de Dumnezeu si de profeti si au fugit inainte de a se intampla aceasta catastrofa.

Ei s-au dus in Egipt si mai tarziu au devenit cunoscuti sub numele de mayasi in peninsula
Yucatan si indieni irochezi in America.

povestea creatiei 11

Povestea Creatiei-partea 4

In toate aceste civilizatii s-a simtit influenta Atlantidei prin constructia de piramide.

Toate secretele Atlantidei sunt depozitate in Sala Amintirilor din Marea Piramida. Aceste inregistrari sunt protejate mistic.

Paul Solomon si Edgar Cayce, in mesajele lor transmise mediumnic, au spus ca un mare initiat care traieste acum pe planeta, subnumele de John din Penial (care este reincarnarea Sfantului Apostol Ioan, discipolul cel mai iubit al lui Christos), va fi marele om care se va duce in Egipt si va dezvalui toate aceste inregistrari.

In exodul din Atlantida catre Egipt, atlantii au luat cu ei un mare invatator spiritual al carui nume era Thoth.

Timp de cateva mii de ani, Thoth a fost incarnat in Egipt, care a fost o civilizatie de mare spiritualitate. Piramidele erau de fapt temple de initiere.

Vywamus a spus ca istoria Egiptului a durat o suta de mii de ani, nu doar cei cinci mii de ani despre care vorbesc istoricii moderni.

In Egipt a existat o mare implicare extraterestra. Conceptul de piramida a venit din alte planete. Civilizatia egipteana a fost un amestec de constiinta din mai multe alte planete.

Platon s-a referit in scrierile lui la scufundarea Atlantidei.

Pentru mine este uluitor ca manualele noastre moderne de istorie sunt atat de limitate ca domeniu.

Edgar Cayce a prezis ca Atlantida se va ridica din nou si va iesi la iveala in dreptul coastei de est a Statelor Unite prin 1968 sau 1969. Insulele Bahamas sunt ramasitele varfurilor muntoase din Poseidia, una dintre insulele ramase dupa cel de-al doilea cutremur atlant. Scufundatorii au gasit in 1968 temple si ruine la douazeci de metri sub apa, exact asa cum a prezis Edgar Cayce.

In Triunghiul Bermudelor, conform informatiilor din trei surse diferite pe care le-am gasit in cursul cercetarilor mele, se afla, de fapt, marele cristal despre care am vorbit mai devreme si care s-a scufundat pe fundul oceanului.

In anumite momente, cand soarele lumineaza fundul oceanului intr-un anumit unghi fata de luna, acest mare cristal se activeaza.

Tot ce trece prin vortexul sau de energie in timpul acestei activari este transformat in antimaterie – este dezintegrat.

Acesta este motivul pentru care efectele Triunghiului Bermudelor apar numai in anumite momente si nu permanent.

Statele Unite trec in prezent printr-o perioada de testare foarte asemanatoare cu aceea prin care a trecut Atlantida, cu cincizeci de mii de ani in urma. Intrebarea este daca dezvoltarea stiintei si a tehnologiei ne va face sa pierdem din vedere adevaratul motiv pentru care ne aflam aici, care este unul mai spiritual.”

Anterior – Povestea Creatiei – Asa cum poate nu o Cunosti – partea 3

Continuare – Povestea Creatiei – Asa cum poate nu o Cunosti – partea 5

Fragment din “MANUALUL ASCENSIUNII” de Dr. Joshua David Stone

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here