Predicții și schimbări majore pe Pământ – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli ce transmit Arcturienii despre predicții referitoare la schimbările planetare, așa cum reiese din articolul „Predicții și schimbări majore pe Pământ” – Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Predicții. Schimbări majore?
Predicții. Schimbări majore?

Predicții ale schimbărilor majore pe Pământ – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Suntem foarte interesați de evoluția voastră spirituală, iar acest lucru este valabil pentru voi ca societate și pentru voi ca indivizi.

Ne uităm la ambele și vedem cum individul influențează societatea și cum societatea voastră vă afectează pe toți, ca indivizi.

Știm că faceți parte dintr-o comunitate mai mare de oameni treziți spiritual și știm că în cadrul acelei comunități există o mulțime de promisiuni care vi se fac cu privire la schimbările mari care vor avea loc în lumea exterioară.

Am observat că mulți dintre voi vă agățați de aceste predicții pentru că sunteți atât de disperați să vedeți schimbarea și vă observăm pe mulți dintre voi dezamăgiți și chiar sătui de toate promisiunile auzite, neacoperite de rezultate.

Calatorie pe Arcturus - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Acest lucru s-a întâmplat de destule ori acolo, în noua eră și în comunitatea spirituală, pentru ca mulți dintre voi să decideți că nu veți aștepta ca marile schimbări să aibă loc.

De fapt, vedem conștiința colectivă umană crescând, extinzându-se și evoluând mult mai mult acum, când oamenii încep să realizeze că ei sunt cei care trebuie să inițieze schimbarea.

Vedem din ce în ce mai mulți oameni care caută în ei înșiși cum pot renunța la o anumită credință, o emoție negativă sau un gând la care continuă să se gândească.

Vă vedem destui dintre voi schimbându-vă vibrația intrând în interior pentru a avea acel impact imens asupra conștiinței colective din care faceți parte și știm că ar trebui să vă simțiți încurajați de toate acestea.

Dar, din nou, dacă doar priviți în afara voastră și vă întrebați când se vor reflecta marile schimbări pentru voi în domeniul fizic, s-ar putea să vă descurajați sau chiar să vă săturați din nou.

Prin urmare, ceea ce se întâmplă în afara voastră trebuie să devină irelevant pentru voi, în sensul că nu o veți lăsa să determine cum vă simțiți și la ce frecvență vibrați.

Da, uneori nu puteți să nu vă întristați de o situație. Nu puteți să opriți furia ce vă cuprinde, dar sunteți în punctul evoluției voastre spirituale în care trebuie să realizași că rămânerea în acele stări nu vă servește.

Vă servește mult mai mult să treceți prin ele cât mai repede posibil, astfel încât să puteți ajunge la ceea ce contează cu adevărat, adică mișcarea propriei vibrații la o stare de frecvență mai înaltă.

Asta este ceea ce puteți face întotdeauna; asta este ceea ce aveți pentru a deține  întotdeauna controlul și asta va avea cel mai mare impact asupra lumii voastre.

Puteți avea un impact mult mai mare cu vibrația voastră pozitivă, înaltă, decât poate oricine avea cu o vibrație inferioară și negativă.

Calator in infinit - carte
CLICK pe carte pentru detalii

Așa că trebuie să vă reicăpătați puterea și să încetați să-i mai vedeți pe cei care se află în poziții de putere și autoritate ca fiind răspunzători total de ceea ce vi se întâmplă și de ceea ce se întâmplă cu semenii voștri.

Puteți trăi în acea lume în care vreți să trăiți mai devreme decât mai târziu, dar nu veți ajunge la ea decât dacă vibrați în armonie cu ea și este greu să vibrați în armonie cu ea dacă continuați să vă uitați la lumea care este în afara voastră acum. În special dacă reacțioați și apoi nu faceți nimic în privința acestor reacții.

Lăsați ceea ce este nedorit în experiența voastră să vă inspire să vă mișcați vibrațional către ceea ce vă doriți.

Nu este doar garanția noastră; este o lege a universului din care faceți parte, pe care vă puteți baza și pe care o subliniem pentru voi chiar acum.

Ca atare, continuați acea călătorie interioară în care ați fost, pentru că acele predicții continuă să vină scurte și să știți că faceți o diferență acolo în lumea voastră, chiar dacă este diferită de cea pe care doriți să o faceți.

Chiar și atunci când faceți diferența prin creșterea vibrației, impactul există. Și vrem să-i felicităm pe aceia dintre voi care ați făcut această lucrare, pentru că ați adus din nou nivelul de conștiință la unul mai înalt. Vă mulțumim, vă onorăm și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce mai urmează pentru voi toți.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Predicții și schimbări majore pe Pământ – Consiliul Arcturian 9D – channeling de Daniel Scranton” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 


 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here