Pregatiti-va sa primiti mai multa Energie – Consiliul Arcturian 9D

0

Varianta in engleza a comunicarii Pregatiti-va sa primiti mai multa Energie ∞Consiliul Arcturian 9D, de Daniel Scranton, poate fi accesata AICI.

mai multa energie
Pregatiti-va sa primiti mai multa energie

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu toți.

Progresam în abilitatea noastră de a livra umanității exact ceea ce are nevoie și putem vedea și simți salturile înainte în evoluția voastră spirituală pe care le-ați făcut imediat după ce vă oferim o descărcare gigantică de energie .

Acum, nu merităm tot creditul, desigur. V-ați deschis mai mult pentru a primi. Ați putut fi într-o stare de bucurie sau relaxare, suficient de des pentru a primi ceea ce livrăm. Ați făcut progrese alături de noi și așa tinde să fie întotdeauna.

Acum, vrem să vă pregătim pentru următoarea descărcare a energiilor pe care le veți primi foarte curând, anunțându-vă că aceste energii au scopul de a vă oferi un acces mai mare la puterea minților voastre superioare. Mintile voastre superioare sunt mințile sinelui vostru superior și, pe măsură ce deveniți sinele vostru superior, veți începe, desigur, să gândiți la fel ca sinele vostru superior.

Așadar, această descărcare de mai multa Energie pe care urmează să o livrăm vă va aduce într-o stare de armonie vibrațională cu acel aspect particular al sinelui vostru superior.

Veți putea accesa gânduri, idei, concepte și, bineînțeles, credințe în dimensiunea a cincea, iar acest lucru vă va permite să renunțați la limitele minții fizice tridimensionale care a fost un instrument al ego-ului și care în cele din urmă trebuie eliberat pentru ca voi să permiteți ceea ce este în mintea superioară.

Unul dintre modurile în care veți putea testa dacă ați beneficiat pe deplin de această descărcare energică este meditând mai mult sau cel puțin meditand aceeași perioadă de timp, dar cu așteptarea ca… pe măsură ce vă curățați mintea tridimensională de toate gândurile, veți permite și gândirea cu frecvență mai mare.

Veți admite concepte, idei și credințe din mințile voastre superioare și acest lucru vă va ajuta să mergeți mai departe în viețile voastre cu mai multă încredere.

Veți simți rezonanța acelor descărcări pe care le obțineți din mințile superioare și veți putea lua decizii pe baza a ceea ce primiți.

Vei putea simți mai multă pace interioară.

Veți putea pune lucruri pe care le-ați amânat într-un fel de acțiune.

Veti fi mai eficienti în acțiunile voastre și veti fi mai creativi.

Descărcarea tuturor aspectelor sinelui vostru superior va continua, desigur, și va fi ajutată de această nouă mentalitate pe care o veti asuma și va fi mai ușor să simtiți că trăiti deja în a cincea dimensiune… avand din această cauză acces la mintea ta superioară.

Acesta este un alt salt monumental înainte, bineînțeles, pentru umanitate, așa că luăm foarte în serios livrarea acestei viitoare descărcări de energii și vom continua să învățăm din experiențele noastre cu voi, cum să livrăm cel mai bine aceste descărcări de si mai multa Energie.

Tot ceea ce vă cerem este să vă hidratați, să meditați și să vă dizolvati în corpurile voastre fizice întreaga conștiință.

Toți acești pași vă fac să primiți mult mai bine si usor și știm că mulți dintre voi îi faceți fata deja, dar vă dăm acești pași oricum pentru că dorim ca mult mai mulți dintre voi să primească tot ceea ce se intenționează cu viitoarele descărcări ale acestor energii frumoase pe care le-am pregătit pentru voi.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi!”

 

[Gasesti mai multe channeling-uri de la Arcturieni, AICI]

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here