Produse de la HERBAGETICA in oferta Vegis.ro

0

Produse de la Herbagetica la oferta

produse de la Herbagetica
CLICK pe imagine pentru mai multe detalii

Comandă produse Herbagetica de minim 75 lei și primești un CADOU GARANTAT: uleiul de cocos extra virgin 200g de la Niavis, un produs bio, vegan, certificat Fairtrade, obținut prin presare la rece.

Promoția cu Produse de la Herbagetica este valabilă în perioada 5.03 (ora 20:00) – 19.03 (ora 23:59). Cadoul se oferă doar comenzilor care conțin produse Herbagetica de minim 75 lei.

Povestea Herbagetica a luat naștere în 2010 în Brașov, orașul din inima României. Din dorinţa de a descoperi puterea extractelor din plante și mai ales de a împărtăși această comoară cu cei care au nevoie, s-au născut produsele noastre: naturale, organice, inovative.

CLICK Aici pentru mai multe detalii despre Oferta!

Pentru noi calitatea este pe primul loc: investim calitate în produsele create, acest lucru fiind posibil prin parteneriate cu furnizori de încredere din Uniunea Europeană de la care provin extractele noastre standardizate.

Mulțumirea și satisfacția pe care le primim din partea clienților sunt neprețuite și reprezintă garanția calității produselor Herbagetica.

CLICK aici pentru a merge direct pe pagina OFERTEI!

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here