Poti citi articolul Progres si Mantre pentru Voi, original in limba engleza, „Progress Report & Mantras for the Best Timeline ∞The 9D Arcturian Council”, channeling de Daniel Scranton aici.

Progres si Mantre pentru voi, oamenii
Progres si Mantre pentru voi, oamenii

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian.

Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Avem un respect enorm pentru voi toți, deoarece vedem cum vă confruntați cu provocările pe care le aveți acolo pe Pământ.

Știm că trebuie să aveți multă credință și mult respect pentru voi înșivă pentru a alege să vă reîncarnați în aceste condiții și, totodată, pentru a avea parte de experiențe atât de provocatoare.

Știm că totul este spre binele suprem în cele din urmă, totuși, dacă ați putea folosi asta ca o mantră, ați respira ușurați chiar acum.

De asemenea, ați putea să vă relaxați mai mult, să vă bucurați de călătorie și să nu vă concentrați atât de mult pe ceea ce trebuie să fiereparat în lumea voastră.

Dacă ați folosi o mantră ar fi ca și cum ați avea o asigurare tatuată pe creier că totul funcționează până la urmă.

Și nu există un sfârșit, într-adevăr, așa că totul funcționează și continuă să funcționeze, indiferent de cum arată acum la exterior totul.

Ramtha - Noul mars
CLICK pe carte pentru mai multe detalii despre Ramtha – Noul mars

 

Dar sfârșitul timpului vostru în a treia și a patra dimensiune este un fel de sfârșit, iar a cincea dimensiune este un nou început, dar nu este un nou început care trebuie să aibă un punct de delimitare drastic între a treia, a patra și a cincea dimensiune.

Puteți face o tranziție lină și chiar faceți o tranziție mai lină decât o experimentează acum multe alte colectivități de pe multe alte linii temporale.

Așadar, s-ar putea să vă facă plăcere să folosiți mantra care spune: „Lucrurile merg mai bine decât cred eu că merg.

Și, de asemenea, s-ar putea să vrei să repete mantra „Mă descurc mai bine decât cred adesea că o fac”.

Este important pentru voi toți să vă recunoașteți și să vă celebrați pentru cât de departe ați ajuns, cât de bine vă descurcați și pentru faptul că nu ați ales una dintre cele mai groaznice cronologii care puteau exista pentru oameni și pentru Mama Pământ.

Continuați să vă amintiți că vă descurcați mai bine decât credeți că o faceți și că lucrurile se îmbunătățesc, indiferent de cum arată, pentru că reversul nu vă servește la nimic bun.

Aceste predicții despre tot mai multe provocări și greutăți și lucruri oribile care se întâmplă nu sunt de nici un folos celor dintre voi care le acceptă pe deplin.

Viitorul vostru nu este sculptat în piatră, cu excepția faptului că urcați, pentru că nu aveții altceva de făcut decât să mergeți în ​​sus.

Voi puteți decide cum va merge în continuare, iar noi vrem să vă dăm putere cu acele adevăruri, astfel încât să începeți să căutați mai mult în interior puterea care există chiar acolo, în conștiința voastră.

ramtha-traversand raul
CLICK pe carte pentru mai multe detalii

 

Dar există în mod specific în centrele inimilor voastre, unde vă puteți simți adevărata putere, pentru că vă puteți simți pe voi înșivă ca sinele vostru superior.

Și, puteți simți Energia Sursă și tot ceea ce Energia Sursă vă oferă în fiecare moment al fiecărei zile.

Totul este bine, pentru că totul este dragoste și este menit să vă umple de acel sentiment că totul este în regulă și se îmbunătățește tot timpul.

Sunteți meniți să vă simțiți din ce în ce mai puternici, dar o puteți simți doar atunci când mergeți acolo unde se află sursa de energie.

Ca atare, concentrați-vă pe centrul inimii voastre chiar acum și continuați să o faceți, iar acele mantre pe care vi le-am dat se vor potrivi cu vibrația ta.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.”

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here