ReNasterea TA in Sine – Mesaj pentru Arcturieni

0

Mesaj de la Arcturieni pentru… Arcturienii intrupati pe Gaia. Renasterea TA in Sine

 

Dragi Arcturieni,

Noi, membrii din spațiul familiei voastre galactice, dorim să vorbim cu mulți membri umani ai familiei noastre galactice care sunt acum aflați pe suprafața iubitei voastre planete Gaia.

Noi, membrii dimensiunilor superioare ale realității, suntem adesea cunoscuți ca „Familia ta galactică”, deoarece suntem, într-adevăr, expresiile cu dimensiuni superioare ale „oamenilor” treziți și a celor care acum se trezesc.

renasterea ta in sineMulți oameni treziți pe Gaia în acest moment sunt de fapt Galactici care s-au oferit voluntari să ia un trup uman pământean pentru a o ajuta cel mai bine pe Gaia!

Gaia este cunoscută și sub numele de Mama Pământ. Gaia este într-adevăr Mama voastraprecum și voi, „Oamenii treziți pe Pământ”, ați fost cândva membrii ai celor care sunt acum cunoscuți drept „Galacticii”.

Vă vom ajuta acum să înțelegeți cum și de ce ați ales să vă coborâți conștiința, astfel încât să puteți limita „câmpurile de energie înnăscute în a cincea dimensiune” în frecvențele inferioare ale realității umane tridimensionale de pe Pământ. În a treia dimensiune.

A treia frecvență dimensională a realității cuprinde frecvențele realității în care majoritatea oamenilor percep ca frecvența „normală” a realității. Este frecvența în care ființele umane, precum și toate plantele, animalele, apele, pământul, precum și toate aspectele vizuale, emoționale, experiențe tridimensionale apar oamenilor ca frecvența „normală” a realității.

Oamenii care au călătorit în spațiul cosmic sau în munți foarte înalți și/sau în adâncurile pământului au, de asemenea, o experiență diferită de ceea ce este „normal”.

De fapt, pe măsură ce tot mai mulți oameni își extind conștiința dincolo de conștiința „a treia dimensională normală”, în dimensiunile a patra, și mai ales a cincea, și-au extins  deja conceptul de „normal ”.

Apoi, pe măsură ce tot mai mulți galactici realizează că omenirea este capabilă să îmbrățișeze apariția navele lor stelare pe cer fără teamă și/sau furie, noi galacticii vom permite navelor noastre să fie mai vizibile pentru „oamenii tridimensionali” de pe Pământ. Prin termenul „oameni tridimensionali”, ne referim la oamenii care deseori nu știu că există frecvențe mai mari ale realității.

Din fericire, pe măsură ce tot mai mulți oameni își permit să creadă în frecvențele superioare ale realității, precum și în ființele cu dimensiuni superioare care trăiesc în acele frecvențe superioare, tot mai mulți oameni își vor extinde încet sau chiar rapid conștiința pentru a cuprinde cele mai înalte dimensiuni ale realității.

Pe măsură ce tot mai mulți oameni sunt capabili să își permită să creadă în visele și imaginile cu dimensiuni superioare care curg în inima și mintea lor. Aceste gânduri și sentimente cu dimensiuni superioare îi fac să se simtă în siguranță și iubiți.

Apoi, din ce în ce mai mulți oameni vor începe să-și permită să creadă că există mult, mult mai mult în Gaia.

reincarnarea de papus
CLICK pe carte pentru detalii

Cu toate acestea, cei care sunt pregătiți și dispuși să asiste Pământul Gaia își vor putea aminti să apeleze la a cincea Dimensiune Galactică pentru a-i ajuta să vindece și să renască, ei și frumoasa planetă a Gaiei!

Din păcate, mulți oameni NU sunt conștienți că au o familie galactică cu care rezonează la frecvențele mai înalte ale realității. De asemenea, mulți oameni nu cred, totuși, în tot ceea ce reprezintă frecvențele mai înalte ale viselor, somnului și creativității dimensiunii a patra, precum și în Amintirea Lăuntrică a propriului SINE Galactic interior.

În cele din urmă, într-un vis sau o meditație foarte profundă, aceste ființe captive in a treia dimensiune încep să simtă și să creadă în realitățile superioare! Poate că nu știu DE CE cred brusc sau DE CE și-au permis treptat să-și extindă conștiința în Lumile Superioare ale Dimensiunilor Patru și Cinci.

În curând, vor deveni conștienți de faptul că nu au perceput aceste realități în viața lor de zi cu zi. Cu toate acestea, de multe ori, au aceste experiențe atunci când visează, au o experiență de vârf, se plimbă în natură, își ridică privirea spre cer sau privesc adânc în cursul apei.

La început, este posibil să nu-și amintească viața din vis, dar pe măsură ce trece timpul, încep să-și dea seama că își pot „imagina” că există dimensiuni superioare ale realității.

La început, ei nu cred în totalitate că ar putea avea vreodată o experiență cu dimensiuni superioare. Pur și simplu refuză să creadă… și spun… așa NU! Dar, încetul cu încetul, încep să-și amintească de vise, să le vadă ca pe un film, să vorbească cu un prieten sau să privească în Stele și să simtă că ceva este acolo!

De fapt, dacă continuă să privească în sus ceea ce nu au experimentat încă, ar putea începe să-și amintească cum de mult, sau când erau copii, au avut o experiență nevăzută, dar atât de plină de recunoaștere a unui loc, o navă stelară, un loc diferit, cu ființe cu aspect diferit, pline de dragoste și strălucind de lumină.

– Ar putea fi real? se întreabă.

Apoi, poate, primesc un răspuns. Poate chiar aud profund în interiorul lor:

 

“DA, NE SIMȚI CU ADEVĂRAT, PENTRU CĂ NOI SUNTEM TU!

Desigur,

continuă,

noi suntem TU și tu ești NOI

intr-o frecventa mai înaltă a realității !!

AI ales Acum să-ți amintești

Care este începutul renașterii tale în SINE!”

steiner-mistica eterna
CLICK pe carte pentru detalii

Sursa: Susanne Lie – Re-Birth into Self

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here