Respirația conștientă – Cum schimbi totul în viață – Channeling Thymus

0

Îți propun să afli cum schimbi totul în viață, folosind respirația conștientă, așa cum reiese din articolul „Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞ Thymus – Colectiv de maeștrii Ascensionați”, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Respirația conștientă - Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞Thymus: The Collective of Ascended Masters, channeling de Daniel Scranton
Respirația conștientă – Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞Thymus: The Collective of Ascended Masters, channeling de Daniel Scranton

Respirația conștientă – Cum schimbi totul în viață – Channeling Thymus

„Binecuvântări. Noi suntem Thymus. Suntem colectivul de maeștri ascensionați.
Știm că folosiți multe tehnici diferite și că aveți multe abordări diferite ale spiritualității voastre și vrem doar să vă reamintim cât de simplu și ușor poate fi să creșteți spiritual și să ajungeți la următorul nivel al conștiinței voastre.

În respirația conștientă, aveți capacitatea de a încetini totul, inclusiv mintea. Cu respirația controlată, care este un alt cuvânt pentru respirația conștientă, accesați potențialele, deschideți porțile și permiteți vindecarea să aibă loc în corpul fizic.

Stiinta ocultă a respiratiei
CLICK pe carte pentru detalii

Vă este foarte ușor să vă ridicați vibrația pur și simplu acordând atenție respirației și o puteți face în timp ce faceți orice altceva pe care îl faceți pe parcursul zilei.

Puteți respira mai conștient în timp ce măncați, în timp ce vorbiți, în timp ce mergeți și în timp ce conduceți. Veți observa cât de sus puteți obține vibrația în timp ce stați și vă uitați la televizor sau la un videoclip pe computer.

Nu trebuie să alocați mult timp pentru a fi mai conștienți de respirația voastră. Trebuie doar să continuați să setați intenția de a acorda mai multă atenție, cât de superficială sau cât de adâncă este respirația voastră, în orice moment dat și cu orice activitate la care participați de-a lungul zilei.

Puteți inspira direcționând în anumite locuri din trup, menținând intenția de a trimite aer și energie în acel loc din corpul fizic. Puteți stabili orice intenție pentru respirația voastră conștientă și puteți respira cu intenția de manifestare a acelei dorințe.

james Nestor Respiratia
CLICK pe carte pentru detalii

Este cel mai simplu mod prin care oricine poate să fie mai „în ton” cu spiritul. Puteți accesa idei inspiraționale în timp ce respirați conștient. Puteți renunța la gândurile și convingerile care nu vă mai servesc prin respirație conștientă. Le puteți sufla, literalmente, cu expirația.

Cu siguranță îți poți îmbunătăți sănătatea generală și poți mișca atât de multă energie în corpul tău și tot ce trebuie să faci este să acorzi mai multă atenție respirației.

Este atât de simplu și îți poți simplifica viața făcând din aceasta o practică zilnică obișnuită. Și acordând atenție modului în care te simți când respiri în mod conștient, mai mult ca sigur că o vei face din nou și din nou și este mai puțin probabil să ai nevoie de memento-uri.

Puteți crea conexiuni și deschide portaluri cu respirație conștientă.

Puteți descoperi ceva nou. luminos și profund în interiorul vostru și, cu siguranță, vă veți conecta mai mult cu momentul prezent, cu corpul și cu centrul inimii, doar inspirând și expirând conștient. Spre deosebire de atenția pe care o acordați, în genera,l acțiunii respective care este, de obicei, involuntară.

Peter Deunov - Respiratia
CLICK pe carte pentru detalii

Alegeți să respirați și veți alege o cale care că aduce mai aproape de tot ceea ce doriți în viață și de tot ceea ce vă doriți ca ființe umane în evoluție spirituală.

Asta-i tot pentru acum.

Noi suntem Thymus.

Suntem colectivul de maeștri ascensionați și suntem mereu printre voi.”

 

Traducere din engleză a articolului „Alegeți asta și schimbați totul imediat ∞ Thymus – Colectiv de maeștrii Ascensionați” – realizată de Mirela-Carmen

(Mai multe articole din categoria CHANNELING)

 

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here