Vindeca-te, vindeca-i pe ceilalti si schimba-ti nivelul de constienta

0

Vindeca-te, vindeca-i pe ceilalti si schimba-ti nivelul de constienta ∞Consiliul Arcturian 9D, channel Daniel Scranton. Gasesti articolul original AICI.

nivelul de constienta
Vindeca-te, vindeca-i pe ceilalti si schimba-ti nivelul de constienta

 

Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Continuăm să facem cercetările noastre despre umanitate, pentru că ne place să te ajutăm și pentru că adorăm să ne cunoaștem mai bine… prin tine.

Înțelegem că acest lucru poate fi ceva pe care îl faceți cu toți uneori, în mod inconștient, dar te sfătuim să faci acest lucru mai conștient.

Nu priviti totul și pe toată lumea ca aducându-va un fel de oglindă de care să va țineti și nu vă priviți doar ca profesori care vă arată ceea ce mai aveți nevoie pentru a înțelege un pic mai bine.

Vedeți-le ca exemple ale ceea ce există în interiorul vostru și a ceea ce ați putea fi.

Și vorbim despre acest lucru atât din perspectiva pozitivă, cât și din cea negativă.

Vindeca-te, vindeca-i pe ceilalti si schimba-ti nivelul de constienta.

Deci, dacă vedeți pe cineva care are un mare succes și care are tipul de viață incitant pe care doriți să-l aveți, trebuie să vedeți că vi se arată acel exemplu ca o posibilitate pentru voi dacă doriți să trăiți acea viață anume.

Dacă te uiți la acele persoane și te întrebi cum au ajuns atât de norocoși sau cine trebuie să fi fost părinții lor pentru a le oferi o viață atât de perfectă, atunci îți lipsește ideea.

Ești tu, existând într-un alt corp și nu trebuie să ajungi acolo unde se află prin aceeași serie de pași.

Deci, nu trebuie să-ti spui o poveste despre cum nu ai obținut toate aceleași avantaje pe care le-au obținut.

Nu trebuie să-ți spui că nu ai cum să trăiești acest tip de stil de viață datorită experienței tale.

În schimb, vrei să-ți spui că, „Dacă este posibil pentru acel aspect al Sursei, atunci este posibil pentru mine, pentru că și eu sunt un aspect al Sursei”.

Când vezi pe cineva sau auzi de cineva care a făcut ceva destul de cumplit și, probabil, continuă să facă lucruri cumplite, aceasta este și o alegere care există în tine și este o alegere cu care trebuie să faci pace. Vindeca-te, vindeca-i pe ceilalti si schimba-ti nivelul de constienta

Cei ce ajuta Pamantul
CLICK PE CARTE PENTRU DETALII! „Cei ce ajută Pământul” de Maria Cristina Stroiny reprezintă un omagiu adus acelora care ajută Pământul, indiferent de numele lor sau de locul de unde vin. Unii dintre aceștia fac parte din cele trei valuri de voluntari ce au venit pe Pământ cu ceva timp în urmă. Cartea prezintă 12 rase extraterestre și lucrările pe care aceștia le realizează pentru întrajutorarea Pământului. Aceștia sunt: Arcturienii, Aldebaranii, Alfa-Centaurienii, Andromedanii, Hatorii, Liranii, Orionienii, Pleiadienii, Siriusienii, Tau Ceti, Veganii și Venusienii. Găsiți informații despre Ierarhiile Cerești și modul în care ele participă la evoluția Pământului. Ființele Evoluate din Univers, ne sprijină în procesul transformării și ne atrag atenția că deținem toate uneltele necesare pentru a face acest pas măreț. Acceptând schimbarea în viața noastră, putem deveni stăpânii propriilor destine.

Trebuie să faceți pace cu întunericul, pentru că nu poate exista doar în afara voastră, nu în acest univers holografic al nostru.

Acesta este motivul pentru care accentuăm întotdeauna iertarea și compasiunea.

Nu este de dragul lor; este de dragul tău. Este în beneficiul tau.

Toți cei pe care-i întâlnești și tot ceea ce vezi, auzi și ajungi să știi, iti pot aduce beneficii, deoarece sunt o altă piesă a puzzle-ului care esti tu.

Și dacă îl puteți accepta ca atare și îl puteți pune la locul potrivit, atunci puteți deveni întreg.

Dar când negați ceva existent în interiorul vostru, rămâneți fragmentati, vă diminuați puterea și vă diminuați capacitatea de a deveni adevăratul vostru sine.

Este timpul să renunțați la iluzia separării, să nu mai jucați acel joc de victimă și făptaș, noi față de ei, întuneric față de lumină și așa mai departe.

Este vorba de a aduce totul împreună în interiorul vostru, un întreg armonios și de a iubi fiecare bucată din voi înșivă.

Aceasta este modalitatea de a te vindeca pe tine și pe ei.

Aceasta este modalitatea de a veni împreună ca un singur colectiv unificat, care nu poate decât să-ți schimbe conștiința pe acea frumoasă planetă a ta.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi.

 

Aboneaza-te la Newsletter si vei primi ultimele Channeling-uri cu Arcturieni.

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here