Scoala Initiatica Pleiadiana a Creatiei
(cu Invataturi Atlanto-Lemuriene)

0

SCOALA INITIATICA PLEIADIANA A CREATIEI (CU INVATATURI ATLANTO-LEMURIENE)

Scoala Initiatica Pleiadiana a Creatiei

(cu Invataturi Atlanto-Lemuriene)

 

ANUNT DE LA ORGANIZATORI:

Scoala isi deschide portile pentru o noua grupa incepand cu februarie 2019, in data de 2 si 3 februarie. Va astept cu drag si bucurie pe toti cei care simt din inima ca aceste invataturi si practici sunt pentru ei. Inscrierea se face la 0726 784 373, artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com.

Aceasta scoala va avea o durata de aproximativ 2 ani de zile (incluzand lunile de vacanta). Se va desfasura pe 7 niveluri, fiecare nivel avand alte 3 sub-niveluri. Cursurile vor fi lunare si se vor desfasura pe parcursul unui weekend (sambata si duminica; 1 weekend pe luna). Vor fi cursuri intensive, cu informatii din diferite arii. Toate acestea ne vor ajuta in evolutia spirituala personala si la perfectionarea structurilor noastre subtile si pe mai departe, la crearea noii societati a noii Ere de Aur, a templelor de lumina care vor servi umanitatea si la curatarea si vindecarea Mamei Geea. (pentru cei care vor simti chemarea, in functie de misiunile proprii)

De ce Scoala Initiatica Pleiadiana a Creatiei cu invataturi atlanto-lemuriene?

Stim cu totii ca ne aflam in prag interdimensional de trecere intr-o dimensiune superioara. Vechile civilizatii atlanta si lemuriana au fost civilizatii de dimensiunea a 5a si a 7a. Civilizatia atlanta a functionat pe baza energiilor de patriarhat, cu coduri masculine, iar energia lemuriana a functionat pe baza energiilor de matriarhat, cu coduri feminine. Ele au reprezentat un model pentru civilizatia umana de pe Pamant, aratandu-ne modele nefunctionale de societati. Desi au fost doua civilizatii avansate din punct de vedere spiritual si tehnologic, faptul ca au functionat in separare si nu in unitate, a dus la distrugerea lor.

In Era de Aur care ia nastere acum va trebuie sa ne reamintim cum functionau societatile si oamenii de dimensiunea a 5a si a 7a din trecut si sa realizam o societate care sa functioneze atat pe baza energiilor feminine, cat si pe baza energiilor masculine, fuzionand cele doua tipuri de coduri, masculine si feminine, echilibrandu-le si armonizandu-le mai intai in noi, apoi si in lumea exterioara.

In procesul nostru de invatare si de adaptare la noile tipuri de vibratii vom fi ajutati cu informatii venite de la fratii nostri pleiadieni care au trecut printr-un proces asemanator acum mult timp si au deja un exemplu de model functional pentru noi. Desigur ca totul va fi conform programului de evolutie al planetei noastre.

Elevii Scolii Initiatice Pleiadiene a Creatiei vor dobandi cunostinte legate de Creatie, de necesitatea existentei lumii de 3D si a lumii intunecate, cunostinte legate de geometrie sacra, Ierarhii Cosmice, raze planetare, flacari ale creatiei, ingeri si Arhangheli, cristale, vor invata sa faca vindecari pentru sine si pentru ceilalti, vor invata sa comunice cu fiintele de lumina intraterestre si cu fiintele de lumina extraterestre.

Vor primi toate informatiile si ajutoarele necesare pentru ca propria geometrie sacra sa se vindece si sa devina o floare cosmica extinsa, pentru ca vibratia personala sa se mareasca, pentru ca sunetul personal sa devina mai armonios, pentru ca parfumul subtil ca fiinta de lumina sa devina mai rafinat.

In decursul intalnirilor vom avea parte atat de teorie, cat si de practica si vom lucra atat cu emisfera dreapta, cat si cu cea stanga.

La terminarea fiecarui nivel va avea loc cate un acordaj la energiile ghizilor atlanti, lemurieni si pleiadieni.

Programa Scolara:

NIVELUL 1 – consolidarea fundatiei (trecerea in dimensiunea a 4a a planetei cu tot cu locuitorii ei, vindecari asupra intregii structuri cu ajutorul echipelor medicale interdimensionale, geometrie sacra, conexiunea cu ingerii si arhanghelii)

NIVELUL 2 – ajustarea frecventei (vindecari in straturile mai adanci ale fiintei, conectarea mai profunda cu sufletul, echilibrul minte-suflet, inceputul re-amintirii)

NIVELUL 3 – lucrul cu sine (lucrul asupra remanentelor emotionale si a lectiilor restante, functionarea conform noilor coduri feminine si intrarea in dharma, iubirea de sine)

NIVELUL 4 – schimbarea (vindecarea inimii, ajustarea geometriei sacre personale, deschiderea extra-simturilor la urmatorul nivel, crearea Merkabei personale)

NIVELUL 5 – conectarea la sferele mai inalte (Ierarhii Cosmice, Razele planetare, Flacarile Creatiei)

NIVELUL 6 – interiorizarea (explorarea mai profunda a sinelui si auto-cunoastere, stabilizarea structurilor subtile in dimensiunea a 4a, intelegerea profunda a Creatiei si evolutiei, iubirea neconditionata)

NIVELUL 7 – inceputul (amintiri din vieti trecute, contactul cu civilizatiile de lumina intraterestre si extraterestre, misiunea personala pentru Noua Era)

Alte detalii

Orar Scoala: 1 weekend pe luna, Sambata si Duminica, intre 11.00-18.00

Contributia de participare: 350 lei/1 weekend (sambata si duminica) de cursuri

Pentru inscriere este necesara plata a 100 lei pentru rezervarea locului, nerambursabili in cazul in care se renunta la participarea la cursuri.

Cursurile se vor tine in grup restrans: minim 12 participanti, maxim 20 participanti

Exista si posibilitatea de a face cursurile de la distanta. Detaliile si conditiile pe e-mail.

***

Facilitator:

Ariendra Cristina – terapeut holistic (vindecare prin arta si geometrie sacra, bioterapie, terapie Raindrop, cristaloterapie fizica si eterica, voce si limbaj de lumina, regresii in vieti anterioare, terapeut esente florale peruviene, consilier esente florale Bach), artist intuitiv si invatator spiritual

***

Inscrierile se efectueaza cu nume si numar de telefon la: artist.chris@yahoo.com, ariendradagoz@gmail.com, 0726 784 373

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here