Sfaturi pentru Scriitorii Aspiranti

Atata timp cat scrieti din toata inima voastra, cartea va deveni o comoara… cel putin pentru o parte din aceasta omenire.

0

“Interviul nostru a ajuns la final. Cum pot afla cititorii mai multe despre tine? Cum poti fi contactata daca cineva doreste sa apeleze la serviciile pe care voi le oferiti scriitorilor si blogerilor? Ce sfaturi pentru scriitorii aspiranti si pentru cititorii nostri ai?”

Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11-a si a 12-a

shanti spirit simbol 2La final de interviu tin sa multumesc tuturor cititorilor pentru rabdarea cu care au asteptat fiecare raspuns; si in special pentru minunatul feedback primit.

Iti multumesc si tie, Elika, pentru oportunitatea oferita.

Recunosc ca… la inceput m-a mirat numele categoriei “Interviuri neconventionale”. Dar… pe parcursul acestui interviu am inteles de ce ai ales astfel.

Esti una din putinele persoane care, chiar stiu sa conduca un interviu… interesant; atat pentru intervievat cat si (imi place sa cred) pentru cititor.

Cu mare drag raspund la toate mesajele primite.

Oricine doreste sa ma contacteze, o poate face prin intermediul urmatoarelor site-uri:

Shanti-Spirit (romana)

Cabala Pentru Toti (romana)

Writers Pay It Forward (engleza)

Feng Shui for Writers (engleza)

MC Simon Writes (engleza)

Content Writing Creator (engleza)

Video Biz Promo (engleza)

Frecventa cu care postez este, de regula, saptamanala. De aceea recomand tuturor celor interesati sa se inscrie la newsletter, pentru primirea noutatilor si ofertelor pe care le derulam.

sfaturi pentru scriitorii aspirantiSfaturi pentru Scriitorii Aspiranti

 

Cu mult timp in urma, Confucius a spus: “Nu ai cum sa deschizi o carte fara sa inveti ceva din ea”.

Permiteti-mi sa-l parafrazez si sa spun ca nu ai cum sa scrii o carte fara ca cineva sa aiba ceva de invatat din ea.

In fiecare dintre noi sta ascunsa o carte; o carte care doreste sa vada lumina zilei… pentru ca doar vazand-o, poate sa-si aduca contributia la transformarea lumii in care traim intr-o lume mai buna si mai frumoasa.

Atata timp cat scrieti din toata inima voastra, cartea va deveni o comoara… cel putin pentru o parte din aceasta omenire.

Sfatul meu este sa va deschideti inima si sa puneti in cuvinte sentimentele, experientele, tot ce credeti ca ar putea ajuta cel putin un potential cititor.

Daca va temeti ca nu stiti a scrie… sfatul meu este sa dati teama deoparte.

Sa scrii… inseamna sa-ti pui “inima” in cuvinte.

Pentru restul detaliilor… exista editori.

Daca vreodata simtiti ca aveti nevoie de o incurajare… nu ezitati sa imi scrieti.

Cu siguranta vom gasi impreuna o vorba buna si chiar solutie.

shanti spirit simbol 2Intrebarea face parte din interviul realizat si postat in premiera de Elika Baran, in rubrica Interviuri Necoventionale.
Interviu neconventional cu scriitoarea M.C.Simon – partea a 11-a si a 12-a

shanti spirit simbol 2Daca doresti sa primesti toate articolele si traducerile noastre, direct in inbox-ul tau, fara sa te mai straduiesti sa le cauti… te invitam sa te ABONEZI la noutati.

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here