Spune-mi ce te doare si-ti spun ce sa iubesti

1

Ce te doare…

 

TE DOARE GÂTUL…gâtul tău se închide de durerea și tristețea care ai acumulat-o și pe care nu ai exprimat-o. Ca să deblochezi învață să cânți cu bucurie, cântând note care îți vor face inima fericită și vor reda vitalitatea și energia de care ai nevoie.

TE DOARE PIEPTUL… pieptul te doare din dezamăgiri, și din neiubire așa că îmbrățișează-te mai tare și decide să te accepți și să te iubești din ce în ce mai mult amintindu-ți că ești cel mai important și că vei fi până în ultimul moment al acestei vieți, cu tine însuți.

TE DOR URECHILE… urechile te dor, atunci când îți asculți propria voce care îți spune câte neputințe și insatisfacții ai,cât și critica celor din jurul tău. Învață să iți spui în fiecare zii cu voce tare cât de mult te iubești și apreciază-te pentru fiecare lucru mărunt pe care îl faci,ascultându-ți vocea sufletului și întorcându-te la esența ta.

TE DOARE STOMACUL… stomacul te doare când te hrănești cu preocupări și insatisfacții, în loc de pace și armonie. Învață să îți hrănești sufletul cu hrană spirituală și stomacul tău va începe să vibreze la artă și la vers.

TE DOR MÂINILE… mâinile te dor când cînd faci totul din obligație fără să pui pasiune, când munca e o rutină care nu-ți aduce satisfacții și o faci din obligatie. Decide să-ți ingrijești mai mult mâinile și fă ceva din pasiune: crosetează, pictează, scrie poezii, compune muzică sau pur și simplu pune pasiune când pregătești o prăjitură, si vei vedea cum totul se armonizează.

TE DOR PICIOARELE… picioarele dor atunci când îți este greu să avansezi în directia visurilor tale , când mergi pe pilot automat și ai uitat să te inrădăcinezi și să simți iarba și nisipul fin. Învață să dansezi în armonie cu o bucurie jovială care ți-o dictează inima , ține ritmul și vei vedea că dansul te va transforma.

TE DOR GENUNCHII… genunchii te dor, că ai uitat să te apleci cu smerenie în fața lui Dumnezeu. Ți-ai uitat credinta, recunoștința și speranța, și ai uitat să pui în mâinile lui sfinte toată durerea. Ridică-te și mulțumește-i pentru toate câte ai, fiindcă Lui nu-i place să te vadă trist, prăbușit și neajutorat. Te-ai nascut ca Fiu al LUI si toate darurile îți aparțin.

TE DOARE SPATELE… spatele te doare căci ai uitat de odihnă, ești stresat și nu te eliberezi de criticile celorlalți, iar toate grijile tale stau ca un sac cu multe kilograme pe umerii tăi. Învață să te eliberezi de povara grea scuturându-ți corpul prin mișcare sau dans energetic.

TE DOR TĂLPILE… tălpile te dor când ai uitat să te oprești în viață să te odihnești să-ți liniștești mintea și să-ți răcorești picioarele în ape liniștite. Învață să faci asta regulat în fiecare seară, să te relaxezi să te umpli de liniște iar picioarele tale își vor lua energia din ape și vei găsii raspunsurile pentru a-ți continua calea.

Asculta-ți corpul, iubeste-te, respecta-te…
Iubirea este cheia pentru tot și toate.

Sursa: Bianka Luz

 

Doftorii Batranesti Adulti – Stresat?

Ce te doare? Esti stresat?
Ce te doare? Esti stresat? CLICK pe imagine pentru detalii
2

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here