Sunteti conductori de inalta frecventa – Consiliul Arcturian 9D

0

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi.

Supunem atentiei voastre modul in care omenirea se va ocupa de afluxul de energie pe care il primiti in acest moment. Motivul pentru care este atat de important pentru noi să observăm modul în care manevrați energiile este că trebuie să monitorizăm în mod constant cât de multă transformare sunteți pregătiți.

Acum, unii dintre voi sunteți pregătiți să deveniți voi in intregime și să vă urcați la cea de-a cincea dimensiune, dar cei mai mulți dintre voi nu sunteți. Cea mai mare parte a omenirii trebuie să experimenteze mult mai mult din această a patra dimensiune de energie înainte de a fi gata să se transforme complet.

Uneori, când adăugați energie de înaltă frecvență la o ecuație, aceasta nu vă oferă întotdeauna rezultatele pe care le-ați putea aștepta. Deci cea mai mare parte a omenirii se coagulează încet în baia fierbinte a energiilor celei de a cincea dimensiune. Dar când aceia dintre voi, care sunt treziți, sunt capabili să se ocupe de mai mult, voi ați filtra energiile pentru restul omenirii.

Energiile se mișcă prin tine, te transformă și apoi sunt puse la dispoziția restului omenirii în forma filtrată. Copacii și animalele fac deja asta, și acum, voi v-ați alăturat în misiunea lor de a ajuta umanitatea, de a vă pregăti pe toți, pentru acele energii de înaltă frecvență care vin în momentul schimbării.

Acum, când faceți o vindecare energetica pentru cineva, îi trimiteți energiile cu cele mai înalte frecvente pentru care,acea persoana este pregatita. Când trimiteți spre cineva o iubire, trimiteți literalmente acea iubire la cea mai înaltă frecvență pe care o poate accesa acea persoana.

Noi privim. Monitorizăm și lucrăm cu voi.

Deci, vă puteți relaxa. Trebuie sa știți că faceți destule doar prin faptul ca va aflati acolo și de a fi deschisi să primiți. Această schimbare nu are legătură cu infrangerea unor forțe întunecate. Această schimbare se referă la faptul că toți sunteți cei mai înalți conductori de frecvență ai energiei pe care o puteți avea.

Suntem Consiliul Arcturian și ne bucuram de legătura noastra cu voi.

(Chanelling prin Daniel Scranton: https://danielscranton.com/you-are-high-frequency-conduits-%E2%88%9Ethe-9th-dimensional-arcturian-council/ )

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here