Ten de asiatică? Trucuri de frumusețe pe care le vei iubi

0

Este greu să vezi o femeie asiatică și să nu te miri, ce face tenul ei să arate ca de porțelan? Și în timp ce genetica și dieta sunt aliații cei mai importanți, totuși ele recurg la unele ajutoare naturale pe care au fost atente să le transmită peste timp.

Iată câteva dintre ele, foarte simplu de urmat:

Apă de orez pentru un păr strălucitor

Acesta este cel mai bun balsam de păr pe care îl poți avea. După spălarea părului, clătește-l în acest lichid, îți va îmbunătăți elastina și va reduce fricțiunea superficială a scalpului.

Apa de orez, în forma sa cea mai simplă,este apa care rămâne după spălarea orezului. Aceasta conține substanțe nutritive care pot fortifica părul și reîmprospăta pielea.

Sare de mare pentru a elimina celulele moarte

Este un exfoliant excelent cu care poți elimina impuritățile, ușurând hidratarea și întinerirea pielii. Asta deoarece eliminarea celulelor vechi stimulează regenerarea celor noi.

 Rețetă:

2 linguri sare de mare

O cremă ușoară

Instrucțiuni: Cele două ingrediente se amestecă în palmă, apoi, cu mișcări circulare, se efectuează masaje pe pielea uscată; Se lasă să acționeze timp de 10 minute, după care se îndepărtează cu apă caldă.

Kaki pentru tinerețe tenului

Kaki sau piersica japoneză, acest mic fruct portocaliu care seamănă cu o roșie, conține potasiu, calciu și vitamina A, elemente care mineralizează fața și o ajută să-și recapete elasticitatea (esențial pentru a evita ridurile). Consumați zilnic!

Ceai verde pentru o față netedă

În timp ce această băutură este mitică, puțin cunoscută este folosirea ei în frumusețe. Prin conținutul său de polifenoli, ceaiul verde ajută la prevenirea acțiunii radicalilor liberi (ridurilor) și pentru a reduce inflamația pielii cauzată de consumul de alimente rafinate (zahăr) sau de consumul excesiv de alcool.

Rețetă:

1 ceașcă de ceai verde

½ ceașcă de ovăz măcinat

1 lingură de ulei de avocado

10 picături de lămâie

Instrucțiuni: Întindeți acest amestec pe fața curată și lăsați-l să acționeze timp de 15 minute.

Dacă ai integrat aceste trucuri în rutina zilnică, dar vrei mai mult, poate câteva Rețete Tibetane De Frumusețe te vor convinge mai mult. Le găsești AICI:

shanti spirit simbol 2

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here