Oamenii din toate liniile temporale, universurile și realitățile – Consiliul Arcturian 9D

0

Îți propun să afli care este modul de a ascensiona așa cum reiese din articolul „Oamenii din toate universurile, realitățile și liniile temporale ∞ Consiliul Arcturian 9D”, channeling de Daniel Scranton.

Găsești articolul original AICI.

Oamenii din toate liniile temporale, universurile și realitățile
Oamenii din toate liniile temporale, universurile și realitățile

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu voi toți.

Adunăm suficiente date pentru a sprijini toți oamenii pe toate liniile temporale, în toate realitățile, universurile și liniile temporale.

Am lărgit sfera ajutorului pe care îl oferim în acest moment pentru a include acei oameni care nu există în realitatea voastră percepută, pe cronologia voastră sau în universul vostru chiar acum.

Vrem să înțelegeți cât de important este acest lucru, deoarece toate versiunile voastre beneficiază de asistență din partea noastră.

Nu doar creșteți ca indivizi care se află în corp fizic acum. Chiar și versiunile trecute și viitoare ale voastre vă ajută să evoluați și să ascensionați.

Prin urmare, puteți lua greutatea lumii de pe umerii voștri.

Vă puteți relaxa mai mult acum știind că evoluția voastră este un proces natural. Nu trebuie să fie o luptă. Nu trebuie să includă trecerea printr-o serie de încercări și necazuri. Totul poate fi destul de neted și ușor.

Calator
Click pe carte pentru detalii

Pe măsură ce începeți să înțelegeți că evoluția conștiinței este inevitabilă și că aduce beneficii tuturor ființelor din toate universurile și toate liniile temporale, puteți accepta și ideea că nu trebuie să faceți nimic în acest moment. Nu trebuie să vă dovediți demnitatea pentru a urca.

Da, ești acolo pentru a ajuta, dar ajutorul pe care îl aduci altor oameni este prin ridicarea conștiinței tale; nu prin îndeplinirea sarcinilor.

Acum, pe măsură ce ne-am concentrat asupra acestor alte versiuni ale voastre, am ajuns să apreciem această conștiință colectivă umană pe care o abordăm în această clipă prin prezenta transmisie.

Suntem foarte impresionați de creșterea și evoluția voastră; știm că transmisiile noastre de energie au ajutat, dar există și mulți alți profesori minunați care vă sprijină să vă ridicați vibrația și să deveniți mai mult din ceea ce sunteți cu adevărat.

Voi sunteți deja sinele voastre din a cincea dimensiune și în fiecare moment al fiecărei zile recunoașteți acest adevăr și renunțați la ideile, gândurile, convingerile și energiile blocate care vă împiedică să vă cunoașteți pe voi înșivă ca fiind adevăratul vostru Sine.

Imaginați-vă că vă este foarte cald. Chiar fierbinte. Este o zi deosebit de caldă și umedă și purtați mai multe straturi de îmbrăcăminte, inclusiv unele destul de groase. Modul în care unii oameni reușesc să se răcorească este să înceapă procesul de construire a unui aparat de aer condiționat de la zero.

În fapt, modalitatea cea mai ușoară și cea mai rapidă este să îndepărtezi doar straturile suplimentare de îmbrăcăminte.

Asta vă spunem chiar acum.

Acesta este cazul evoluției voastre spirituale.

Nu trebuie să fie greu și nu trebuie să faceți asta în cele mai dificile moduri.

Nu trebuie să vă dovediți că sunteți deștepți sau capabili să descoperiți cum să construiți un aparat de aer condiționat sau orice altceva, de la zero.

Luați calea ușoară și faceți un scop din a vă conecta în mod conștient cu toate celelalte Sine și cu ceea ce primesc ele în acest moment, cu ceea ce au reușit să realizeze în ceea ce privește vibrația lor. Conștientizați că, de asemenea, îi ajutați pe fiecare dintre ceilalți.

Unul dintre acesti ceilalti… ești chiar tu.

Oracolul lui Metatron
CLICK oe Oracol pentru detalii

Sunteți întotdeauna sprijiniți, indiferent de cum ar arăta și simplul fapt că primiți această comunicare chiar acum, vă ajută… pe voi înșivă, pe toți semenii voștri și pe toți ceilalți Voi de-a lungul multiversului și din toate liniile temporale.

Acesta este un moment minunat pentru a fi vii și în corpuri umane pe Pământ, datorită întregului ajutor și a transformării care va urma.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu Voi.”

Traducere din engleză a articolului „Oamenii din toate universurile, realitățile și liniile temporale” – realizată de Rami’EL

(Mai multe articole din categoria ARCTURIENI)

 

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here