Tot ce nu stiai despre celulita

0

Tot ce nu stiai despre celulita

Faunus Plant

Celulita este, poate, cel mai de temut coșmar al femeilor. ”Faima” se datorează și faptului că este neiertătoare cu aproape toate reprezentantele sexului frumos.

Deși credeai că știi deja totul despre această tulburare de-a dreptul ”malefică”, în rândurile următoare, te vom ajuta să afli mai multe despre ea:

Și femeile slabe pot avea celulită

În cele mai multe cazuri, celulita nu are legătură cu masă corporală, ci cu ponderea masei grase. Masa grasă se referă la adipozitățile din organism, în timp ce masa slabă face referire la țesutul muscular.

De exemplu, o femeie poate avea un procent scăzut de masă musculară (masă slabă), dar un procent ridicat de țesut gras. Excesul de celule adipoase devine responsabil de apariția inestetismului. Astfel, chiar dacă se încadrează între limitele unei greutăți normale, nu este scutită de celulită.

În plus, în prezența unei serii de factori determinanți și de risc (factori ereditari și / sau hormonali, alimentația dezechilibrată, stilul de viață sedentar, sarcina, constipația, retenția hidrică, etc.), situația se poate agrava.

Nu întotdeauna persoanele obeze au celulită

În termeni medicali, celulita este denumită paniculopatia edemato-fibro-sclerotică și constă în alterarea straturilor epidermice, mai exact a țesutului subcutanat, plin de adipocite. Adipocitele sunt celule cu funcția să acumuleze grăsimile pe post de rezervă energetică.

Totodată, despre celulită se mai poate spune că este un țesut adipos ”suferind”. Din cauza inflamației țesuturilor de sub piele, nu mai este capabil să-i furnizeze organismului energia de care are nevoie.

Inestetismul este caracterizat de hipertrofia celulelor grase (adipocite), adică de creșterea acestora în volum. În cazul persoanelor obeze, adipocitele sunt doar mai bogate în grăsimi, în timp ce numărul lor nu suferă neapărat modificări.

Pentru a o combate, începe cu o dietă detoxifiantă

CLICK pe imagine pentru mai multe detalii despre Pachet detoxifiere!

În funcție de stadiul evolutiv (poate fi edematoasă, fibroasă sau sclerotică), celulita se poate combate prin variate metode: dietă, activitate fizică, masaj limfodrenant, tratamente profesionale, produse dermatocosmetice, etc.

Potrivit studiilor, există motive să credem că la baza curelor anticelulitice se află depurarea completă a organismului. Mai exact, pentru reducerea acidității și ”purificarea” țesuturilor implicate, este nevoie de o dietă alcalină.

Un mare DA, așadar, alimentației alcaline (fructe, legume, zarzavaturi) care favorizează diminuarea inflamațiilor de la nivelul celulelor adipoase. Acest lucru nu înseamnă însă excluderea definitivă a mâncărurilor acidifiante (carbohidrați, glucide, carne), ci doar că trebuie respectate anumite proporții (60 % alimente alcaline și 40 % alimente acide).

Pentru a preveni și combate definitiv celulita, ai nevoie de diverse soluții…. Folosește cu cea mai mare încredere preparatele detoxifiante și depurative Faunus Plant! Însă nu uita că niciun remediu, adoptat de unul singur, nu te va ajuta să scapi de celulită.

Sursa: Faunus Plant (https://faunusplant.ro/blog/2015/09/08/tot-ce-nu-stiai-despre-celulita/)

CLICK pe imagine pentru a merge direct la pagina Produsului!

 

DESCRIERE Pachet Detoxifiere

Acest pachet cu Ceai și Tinctură contribuie la detoxifierea organismului, favorizând eliminarea toxinelor și a produșilor de dezasimilație

Acţiuni și indicații: depurativ, diuretic, remineralizant, antiseptic, coleretic-colagog, hipocolesterolemiant. Se utilizează ca adjuvant în: cure de detoxifiere, obezitate, astenie, hipercolesterolemie, constipaţie, diabet zaharat, alergii, acnee, eczeme, celulită.

Conținut pachet:

3 buc. x CEAI DERMATOFITUS 90 G
Ingrediente: Coada-şoricelului părți aeriene (15%), Gălbenele flori (15%), Rostopască părți aeriene (15%), Soc flori (15%), Cimbrişor părți aeriene (10%), Nuc frunze (10%), Sunătoare părți aeriene (10%), Trei-fraţi-pătaţi părți aeriene (10%).

3 buc. x TINCTURĂ DETOXIFIUS 200 ML
Ingrediente: Anghinare frunze (3%), Coada-calului părți aeriene (3%), Coada-şoricelului părți aeriene (3%), Soc flori (3%), Trei-fraţi-pătaţi părți aeriene (3%), Urzică frunze (3%), Ienupăr fructe (2%); alcool etilic min. 30% v/v.

Mod de administrare: Se face o infuzie din ceai – se prepară din 2 linguriţe cu plante adăugate la 200ml de apă clocotită, se menţine timp de 15min. la temperatura camerei, apoi se strecoară. Se bea câte o cană cu infuzie de 3 ori pe zi, cu 30min. înainte de mese, pe stomacul gol. La fiecare cană de ceai se adaugă câte o linguriță de tinctură.

Sfat: Pentru a evita consumul alcoolului din tinctură, lingurița de extract se toarnă in cana de ceai fierbinte, astfel alcoolul se va evapora.

Durata unei cure obișnuite este de 1-2 luni.

About Mirela-Carmen

Scriitor, Content Marketing Strategist, Blogger, Reviewer de Carte, Inginer, Proiect Manager, Mama si Sotie.

Daca insisti sa crezi ca doar inotul este posibil, niciodata nu vei invata sa zbori, spune una din cele doua reguli favorite dupa care imi ghidez viata. 🙂

Visit My Website
View All Posts

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here