O frumoasă tranziție în a 5-a dimensiune – Consiliul Arcturian 9D

0

O frumoasă tranziție în a 5-a dimensiune ∞Consiliul Arcturian 9D, channeling de Daniel Scranton (articolul original, aici)

O frumoasă tranziție în a 5-a dimensiune - Consiliul Arcturian 9D
O frumoasă tranziție în a 5-a dimensiune – Consiliul Arcturian 9D

 

“Salutari. Suntem Consiliul Arcturian. Suntem încântați să ne conectăm cu toți.

Căutăm cele mai bune căi posibile pentru a face tranziția, deoarece știm că ne mutăm în propria voastră experiență de ascensiune și căutăm să mergem cu fluxul acelei ascensiuni, la fel cum căutați voi cele mai bune căi posibile pentru ascensiunea voastra personală.

Veți avea propria experiență unică a ascensiunii umanității și a Mamei Pământ.

Chiar și atunci când auziți despre diferitele predicții care sunt puse acolo despre ascensiune, oricine experimentează această predicție experimentează ceva unic pentru el.

Amintiți-vă că decideți cum experimentați totul și, de asemenea, decideți ce experimentați cu vibrația voastră.

Cel mai bun mod de a vă simți în ceea ce creați în viitor este să observați ceea ce vibrați în prezent.

Și dacă există ceva care nu vă place la vibrația respectivă, atunci respirați în ea până se disipează. După care, activați ceva în voi care că face să vă simțiți bine.

Nu sunteți făcuți să repetați trecutul sau istoria liniei genetice, deoarece sunteți treji. Vibrația voastră este importantă și sigur puteți face ceva în acest sens.

Acest lucru este adevărat atunci când vă gândiți la toate aspectele vieții pe Pământ pentru voi și pentru toți ceilalți chiar acum.

Ramtha-Trezirea la o viata extraordinara
CLICK pe carte pentru detalii

Toată lumea are o experiență diferită de viață pe Pământ chiar acum și este timpul ca toată lumea să caute în interior modul în care răspunde la realitate, pentru că aveți de ales.

Acesta este un univers de liber arbitru și asta înseamnă că aveti întotdeauna de ales.

Alegeți întotdeauna să priviți mai întâi în interior, înainte de a vă certa cu cineva, înainte de a face o acțiune dintr-un loc de anxietate sau frică.

Priviți întotdeauna mai întâi în interior și simțiți ce este acea vibrație, deoarece aceasta va dicta ce se întâmplă.

Și puteți fi jucători majori în ceea ce se întâmplă pentru întreaga umanitate dacă alegeți calea ascensiunii care vă fave să vă simțiți bine și care va fi o experiență la fel de bună pentru toți ceilalți.

Cu siguranță, cu cât v-ați pregătit mai mult pentru experiență, cu atât mai bine.

Puteți păstra spațiu pentru semenii voștri, astfel încât și ei să aibă experiențele lor de trezire, să înceapă să privească în interior și să își schimbe vibrațiile interne.

Știm că toți puteți avea o experiență frumoasă și poate fi în continuare unică pentru fiecare dintre voi.

Și ceea ce este important pentru voi să știți acum este că nu trebuie să fiți toți de acord asupra a ceea ce se va întâmpla în viitor, dar, sperăm, puteți fi de acord că toți puteți avea impact asupra viitorului. Incepand de acum.

Majoritatea oamenilor cred că vor avea un impact asupra viitorului prin ceea ce fac, iar acest lucru este, desigur, corect într-o anumită măsură.

CLICK pe carte pentru detalii

Dar, sperăm, acea persoană va fi acționat pe baza vibrației superioare pe care a atins-o în sine prin munca conștientă care este necesară pentru a vă aduce în acea stare în care luați acțiune inspirată.

Și pentru aceia dintre voi care nu știu ce să facă, vrem să vă asigurăm că este suficient să stați, să respirați, să focalizați și să activați o vibrație cu frecvență mai mare și dacă toată lumea de pe planetă ar face asta chiar acum… fiți siguri că va fi o tranziție frumoasă, calmă și pașnică în a 5-a dimensiune.

Suntem Consiliul Arcturian și ne-a plăcut să ne conectăm cu voi! ”

 

 

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here